- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.322
- 598
- 35
SüpersinHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
Nasılsınız bakalım
Benim boş ev temizliği bugün itibariyle bitti çok şükür
Eşyalar hafta içi gelicek nasipse
Ev yerleşmesi biraz uzun sürer
Tatil günleri ancak ama olsun
Bu kadar olduya herşey hallolur.
Dün diyetisyenime gittim
Artı gelicem diye düşünürken
Bayram kaçamağına rağmen
2 kilo vermişim
1 kilo yağdan
1 kilo ödem dedi
Hala ödemim varmış
Zaten ayak bileklerim çok şiş
105.5 oldum.
2 hafta Andulasyonu ve kontrolü dondurduk.1 aylık paketim kaldı.
Yeni liste verdi
Sakın bırakma devam et aksaklıklar olur dedi.Kendisine söz verdim sadece bu ara buraya gelip gitmeye vaktim yok dedim.Devam ediyorum ama biraz saatler
Eskisi gibi düzenli değil sadece yoğunluktan dolayı.
Sizlerde inşallah herşey yolundadır
Sizleri özledim
En kısa zamanda görüşmek üzere
Vaovv cok severim cokda yaparim bence yemelisin.Ya diyetisyenim bana 1 porsiyon kıymalı boşnak böreği yazmıştam sipariş vereceğim korkup iptal ediyorum sonra diyorum kadın yazmış ye işte diye bir cesaret giriyorum. Ya ödem yaparsa ya artı gelirsem diye yine iptal ediyorum
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yaşlara canımŞunu ekleyim kaçayım. Allah’ını seven beni takımlara alsın benim gidişat kötü dostlar
Elhan Cordelia
En son 60.75 tim sanırım hatırlamıyorum fark olaylarına da girmek istemiyorum @Mthn83
Bugün doğum günü iznindeyim Yalnız yarından itibaren bomba gibi dönüyorum haftaya kırmızı kaptanlık kontenjanını kendime ayırtmak istiyorum
Geçmiş olsun canım, kilon harikaGünaydın
Son kilom 70.30
Bugün 70.00
Sabah regl oldum çok fazla ağrım var hiç iyi degilim buralarda olamazsam çok özür diliyorum
Cordelia @ElhanEki Görüntüle 3417140
Teşekkür ederim kaptan bugün elleri sivayacagim gereken neyse yapmaya hazirimKızma kuzum , başarıya ulaşmak için daha güçlü duygulara ihtiyacimiz var. Umut mesela
Ben vazgeçemiyorum onlardan çiğ köfteden kisirdan neden nedenKomşular , komşuculuk da kapatılsın
Sana senden daha çok inanıyorum kesinlikle yaparsın bitanemTeşekkür ederim kaptan bugün elleri sivayacagim gereken neyse yapmaya hazirim
Vazgeçme zaten kuzum benim. Ölçülü olursan sorun çözülür.Ben vazgeçemiyorum onlardan çiğ köfteden kisirdan neden neden
Haydi kızlar hopppaaaa
Böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek
Teşekkür ederim kaptanim inşallahSana senden daha çok inanıyorum kesinlikle yaparsın bitanem
Yedim gitti çok güveniyorum ona göçmeniz böreğe çok düşkünüm demiştim ilk konuşmamızda unutmamış bana ödül olarak verdiNeden korkuyorsun diyetisyenin sana beslenme aliskanligi kazandiriyor ona güven
Gidip burger menü yedim bana yazmisti biseyde olmuyor
Eger kaçıp katı beslenirsen sonrasinda geri aliyorsun
Yedim canımVaovv cok severim cokda yaparim bence yemelisin.
Seni boyle boyle saglikli beslenmeye alistiriyor yeme ataklarini önlüyor sonraki ogunlerde dengeliyorsun ona gore gunluk kaloriyi ayarliyor
Ben bi hafta yagdan hic vermemistim bana dediki niye boyle oldu hepsini yedinmi yoo yemedim eksik beslenmelerim oldu dedim olmazz ozaman az verirsin ben ona gore liste hazirliyorum hepsini yemelisin dedi
Belliki seni bu yolculukta sıkmak bunaltmak istemiyor yedirerek verdirmeye calisiyor bence ona uymalisin keyifle gunbegun eksilerek ideal kilona ulasacaksin insallah
TeşekkürlerVazgeçme zaten kuzum benim. Ölçülü olursan sorun çözülür.Ertesi gününü temiz geçirirsin.
Afiyet şifa olsunYedim gitti çok güveniyorum ona göçmeniz böreğe çok düşkünüm demiştim ilk konuşmamızda unutmamış bana ödül olarak verdi
Yedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?