- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bazı yerlerde populerdi birzamanlar filiz gitti iş bittiBizim konudan popüler konuda yok ama. Neyse.
Okuma abla ben geçmiş yaparım sanaBizde onlarin taktigini uygulacaz :))
Yapamam edemem deyip kaytaracaz
Sağol cnm
Sen harikasin yaaaabilsem boşuna okumazdim
E Elif_Eylul hırkanı güle güle giy. @askrhpozitif mobilyalarını sağlıkla kullan. Hayırlı olsun.
E Elif_Eylul oğlun hasta mı oldu. Ben sadece karantinada sanıyordum. Geçmiş olsun.
C Chikolata_gozlum
Teşekkürler.
Eden bulur...Bazı yerlerde populerdi birzamanlar filiz gitti iş bitti
Allaha havaleEden bulur...
8.2113100 deyim hâla oturuyorum
Üzülme canım bi kapı kapandıysa daha hayırlısı açılacağı içindirçok kötüyüm bugün işten çıkarıldım . Diğer işten de aramadılar . Kesin alınırsın dediler yokkkkkk Allah ım çok kötüyüm içimi hüzünler sardı . Bir baltaya sap olamadım gittim. Çok beceriksizim istediğim şeyler hiç olmuyor vardır bundan da bir hayr diyorum ama elimde değil
Sen yaparsin
Alevler içindeki kızlar
Haftaya moralsiz başladık. Kaptanımızın olağan üstü performansına rağmen maalesef challenge kaybettik. Sporuda minicik farkla kaybettik.
Geçmiş geçmiştir. Menü avantajını spor avantajını alıyoruz.
Herkes kilosunun % 1,5 unu verirse Cuma günü kazanacağımıza eminim.
Bu hafta sıkı diyet ve spor yapıyoruz. Sözzzzzz müüüü?
Toplanınnnnn bakem 1-2-3 Kırmızııııııı
Haydi Haydi Haydiiiiiiii
Just do it.
Pes etmek yok.
Kırmızı Takım @Li_zigi Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı Nehir6161 Kırmızı madamhd Kırmızı masal3487 Kırmızı prensinin annesi Kırmızı zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı C Chikolata_gozlum Sarı E Elif_Eylul Sarı North River Sarı Fitt_anne Sarı
Soz kaptanim , ocaga lahana corbasini atiyorum simdi.Alevler içindeki kızlar
Haftaya moralsiz başladık. Kaptanımızın olağan üstü performansına rağmen maalesef challenge kaybettik. Sporuda minicik farkla kaybettik.
Haydi Haydi Haydiiiiiiii
Just do it.
Pes etmek yok.
Kırmızı Takım @Li_zigi Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı Nehir6161 Kırmızı madamhd Kırmızı masal3487 Kırmızı prensinin annesi Kırmızı zeyneppk Kırmızı @Zeynebim2020 transfer Kırmızı C Chikolata_gozlum Sarı E Elif_Eylul Sarı North River Sarı Fitt_anne Sarı
Pantolon bedeni mi canımSen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Canım geçmiş olsun adımların az da olsa mutlaka buraya at ki avantajımız kaybolmasınGunaydin kizlar,sukur bu gece kizim daha iyiydi ama bir gunluk rapor alacagim bugun,cunku cok bir sey yemiyor meme yapisik resmen,insallah bugun biraz daha toparlar.
Su an icerde yuruyus yapiyorum,bakalim kizim ve esim uyanana kadar yuruyuse devam,dun yuruyemedim vicdanen kotu hissettim bugun,yarin be diger gun tamamlarim insallah
Zeynebim ben sana çok güveniyorum eminim sen cumaya kadar eksi göreceksinEki Görüntüle 2939421 @Migim
Cuma 68.6
Bugun 69.4
Fark +800
Kizlar istahim tavan reglim yakin, bahane degil evet , sporumu arttirmaya calisacagim.
4 gun de sen dünyayı verirsin canım moral bozmak yokYa deme öyle daha 4 gün var
Çok sağol ablacım ❤
Çok sağol kaptanım ❤@Li_zigi senide tebrik ediyorum
❤❤@Li_zigi senide tebrik ediyorum
Cok sagol canim ❤
Tebrikler @Migimseni de tebrik ederim kaptanım
Kıs bundan sonra veremiyorum ben kilo de var ya seniHe askrhpozitifi alcan diye hırslandım
Sağol canım ❤
Biz bitti demeden bitmez canım@Li_zigi Tebrik ederim kaptanım güzel iş çıkardın. Cumaya bu maçı biz alacağız inşaAllah. Kırmızı takım haydi tempo
❤❤❤❤
Afferim sana bak başlamışsın bile canım durmak yokHosbulduk,suan bunlari Trampolinin ustunde yaziyorum.
Çok geçmiş olsun canım ❤Ben gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum canım yani adımım nasılsa az diye atmamak ne demek bu kadar insan emek veriyor ve ufak farkla kaybetmek çok canımı sıktıTebrikler mavi takim . Sen gider mavi takimin uyesine laf ederken kirmizi takimda 0 adim gormek nedir . Coluk cocuk hasta kucagimda adim attim masallah 0 adim atan var
Naber canım nasılsın iyi misinetiketi şimdi gördüm canım sanırım görmeden çıkmışım..
Sen napıyorsun bol bol geziyorsun bu ara heehep sen mi bana dicen bi de ben sana diyim
Sen yaparsın canım çok güveniyorum sanaAbla cumartesi tartıldım 59 ciktim 100 defa indim ciktim tartiya sonuç değismedi bugün tartıldim geri 57 olmusum ondan bahsediyorum dünde kızlara bahsettim 2 kilo almisim 1 günde diye cuma insallah 56 yı görcem
Nehirim neden moralini bozdun hiç okur mu öyle bir baltaya sap olamamak filan senin cabani Allah görüyorçok kötüyüm bugün işten çıkarıldım . Diğer işten de aramadılar . Kesin alınırsın dediler yokkkkkk Allah ım çok kötüyüm içimi hüzünler sardı . Bir baltaya sap olamadım gittim. Çok beceriksizim istediğim şeyler hiç olmuyor vardır bundan da bir hayr diyorum ama elimde değil
❤❤❤❤❤❤❤Alevler içindeki kızlar
Haydi Haydi Haydiiiiiiii
Just do it.
Pes etmek yok.
Ben bitirdim koştur koştur yarısını okudum yarısını okuyamadım
Uzulmek yok daha 2. Rövans var.Pantolon bedeni mi canım
Canım geçmiş olsun adımların az da olsa mutlaka buraya at ki avantajımız kaybolmasın
Zeynebim ben sana çok güveniyorum eminim sen cumaya kadar eksi göreceksinWilma11 seni istemedi ama olsun sen sasirt herkesi ❤
4 gun de sen dünyayı verirsin canım moral bozmak yok
Çok sağol ablacım ❤
Çok sağol kaptanım ❤
❤❤
Cok sagol canim ❤
güle güle git kuzum❤
Kıs bundan sonra veremiyorum ben kilo de var ya senibunla kovalarlar demek ki isteyince verebiliyor muşsun
Sağol canım ❤
Biz bitti demeden bitmez canım
❤❤❤❤
Afferim sana bak başlamışsın bile canım durmak yok
Çok geçmiş olsun canım ❤
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum canım yani adımım nasılsa az diye atmamak ne demek bu kadar insan emek veriyor ve ufak farkla kaybetmek çok canımı sıktı
Naber canım nasılsın iyi misin
Sen yaparsın canım çok güveniyorum sana
Nehirim neden moralini bozdun hiç okur mu öyle bir baltaya sap olamamak filan senin cabani Allah görüyorunutma her şerde bir hayır vardır hakkında bu hayırlısıymış Rabbim güzel kapılar açsın sana❤
❤❤❤❤❤❤❤
elimden gelenin fazlasını yapacağımMavi takım kızçeleri
Artılarla sabitlarla geldin
Lütfen cuma günü eksi gelmeye çalış
Lütfen rica ediyorum
Lütfennnn !
Yüz karası olmayalım !
Mavi takım kazansın bu hafta !
Genelde veremiyorum kilolarıPantolon bedeni mi canım
Canım geçmiş olsun adımların az da olsa mutlaka buraya at ki avantajımız kaybolmasın
Zeynebim ben sana çok güveniyorum eminim sen cumaya kadar eksi göreceksinWilma11 seni istemedi ama olsun sen sasirt herkesi ❤
4 gun de sen dünyayı verirsin canım moral bozmak yok
Çok sağol ablacım ❤
Çok sağol kaptanım ❤
❤❤
Cok sagol canim ❤
güle güle git kuzum❤
Kıs bundan sonra veremiyorum ben kilo de var ya senibunla kovalarlar demek ki isteyince verebiliyor muşsun
Sağol canım ❤
Biz bitti demeden bitmez canım
❤❤❤❤
Afferim sana bak başlamışsın bile canım durmak yok
Çok geçmiş olsun canım ❤
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum canım yani adımım nasılsa az diye atmamak ne demek bu kadar insan emek veriyor ve ufak farkla kaybetmek çok canımı sıktı
Naber canım nasılsın iyi misin
Sen yaparsın canım çok güveniyorum sana
Nehirim neden moralini bozdun hiç okur mu öyle bir baltaya sap olamamak filan senin cabani Allah görüyorunutma her şerde bir hayır vardır hakkında bu hayırlısıymış Rabbim güzel kapılar açsın sana❤
❤❤❤❤❤❤❤
Kilolari vermek istemiyorsun istesen verirsinGenelde veremiyorum kilolarıkaptan verditti He bana bi kez daha hırslandır
Demek ki neymiş???Kilolari vermek istemiyorsun istesen verirsin
Bak kaptan avantaji olunca ne guzel kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?