Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üzülme canım bi kapı kapandıysa daha hayırlısı açılacağı içindir

Ya ya ya şa şa şa Kırmızı Takım çok yaşa

Soz kaptanim , ocaga lahana corbasini atiyorum simdi.

Sen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Pantolon bedeni mi canım
Canım geçmiş olsun adımların az da olsa mutlaka buraya at ki avantajımız kaybolmasın
Eki Görüntüle 2939421 @Migim
Cuma 68.6
Bugun 69.4

Fark +800

Kizlar istahim tavan reglim yakin, bahane degil evet , sporumu arttirmaya calisacagim.
Zeynebim ben sana çok güveniyorum eminim sen cumaya kadar eksi göreceksin Wilma11 seni istemedi ama olsun sen sasirt herkesi ❤
Ya deme öyle daha 4 gün var
4 gun de sen dünyayı verirsin canım moral bozmak yok
Ellerine saglik cnm

Wilma11 harika iş cikartmişin cnm

@Li_zigi seninde eksin kilona göre cok güzel cnm

İkinizide tebrik ediyorum
Çok sağol ablacım ❤
@Li_zigi senide tebrik ediyorum
Çok sağol kaptanım ❤
@Li_zigi senide tebrik ediyorum
❤❤
Ellerine sağlık canım

Tebrikler Wilma11 hiç beklemiyordum açıkcası

@Li_zigi eksin çok güzel canım tebrikler
Cok sagol canim ❤
Tebrikler @Migim seni de tebrik ederim kaptanım
güle güle git kuzum❤
He askrhpozitifi alcan diye hırslandım
Kıs bundan sonra veremiyorum ben kilo de var ya seni bunla kovalarlar demek ki isteyince verebiliyor muşsun
@Li_zigi seni de tebrik ederim eksin çok güzel
Sağol canım ❤
@Li_zigi Tebrik ederim kaptanım güzel iş çıkardın. Cumaya bu maçı biz alacağız inşaAllah. Kırmızı takım haydi tempo
Biz bitti demeden bitmez canım
❤❤❤❤
Hosbulduk,suan bunlari Trampolinin ustunde yaziyorum.
Afferim sana bak başlamışsın bile canım durmak yok
Ben gece itibariyle hastalandim burnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Çok geçmiş olsun canım ❤
Tebrikler mavi takim . Sen gider mavi takimin uyesine laf ederken kirmizi takimda 0 adim gormek nedir . Coluk cocuk hasta kucagimda adim attim masallah 0 adim atan var
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum canım yani adımım nasılsa az diye atmamak ne demek bu kadar insan emek veriyor ve ufak farkla kaybetmek çok canımı sıktı
etiketi şimdi gördüm canım sanırım görmeden çıkmışım..

Sen napıyorsun bol bol geziyorsun bu ara hee hep sen mi bana dicen bi de ben sana diyim
Naber canım nasılsın iyi misin
Abla cumartesi tartıldım 59 ciktim 100 defa indim ciktim tartiya sonuç değismedi bugün tartıldim geri 57 olmusum ondan bahsediyorum dünde kızlara bahsettim 2 kilo almisim 1 günde diye cuma insallah 56 yı görcem
Sen yaparsın canım çok güveniyorum sana
Nehirim neden moralini bozdun hiç okur mu öyle bir baltaya sap olamamak filan senin cabani Allah görüyor unutma her şerde bir hayır vardır hakkında bu hayırlısıymış Rabbim güzel kapılar açsın sana❤
❤❤❤❤❤❤❤
Cordelia 50 sayfa geçnişim var sanada geçmişi özet yapayımmmı
Ben bitirdim koştur koştur yarısını okudum yarısını okuyamadım

Uzulmek yok daha 2. Rövans var.

Genelde veremiyorum kiloları kaptan verditti He bana bi kez daha hırslandır

Kızlar avantajları kaybetmiş olabiliriz ama bu cuma 1. Olacağımız sonucunu değiştirmeyecek bugün de dahil adımlar ve menülerin çok güzel olmasını istiyoruz bu bir takım işi haksızlık olmaması için herkesin üstüne düşen vazifesini yerine getireceğine inanıyorum hastalık vs istisna tabi ona birsey diyemeyiz

Haydi kırmızı takım Kraliçeleri bir silkelenip kendimize gelme zamanı moral bozmak yok hırs yapmak var

Cordelia Nehir6161 madamhd masal3487 prensinin annesi zeyneppk @Zeynebim2020 C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul North River Fitt_anne

Cuma ya hazır mıyız kırmızı Kraliçeler o zaman haydi harekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…