Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım ama ben yürüyünce dizim ağrıyor çözemedim diz sorunu muHava o kadar güzel ki adımlarla ilgili birşey yapsak yarissak meselaCordelia herkes katılır bence
Doğru demis ve ayrıca takarsan kilo eksilmen yavaşlarPerşembe canım Gizem e de söyledim sinir hastası olmak istemiyorsan günlük tartılara takma dedi![]()
YaaaKesinlikle canım ama ben yürüyünce dizim ağrıyor çözemedim diz sorunu mu![]()
Güzel olurdu anında 10 kiloSorun değil tatlım anlaşıyor ben de 84 yazmışım uzun zaman o kilolarda kaldığım için oluyor
O saat 2 ye kadar yürüyüş yapacağım dediydi. İnşallah yürüyüşte değildir.badem000 canım özelden kilonu bana atabilir misin?
Süpersin
Teşekkür ederimmmVaay tebrikler![]()
+400 kaptanım iyi olur inşallahSalı kilo bildirimlerinizi bekliyorum kızlar
Geçmiş olsun canım magnezyum desteği al benceKesinlikle canım ama ben yürüyünce dizim ağrıyor çözemedim diz sorunu mu![]()
Dün kayısı çayı içtim o etki etti bende herhalde.Benimki belli, yemek, ödem, kabızlık![]()
Pazar yaptım bebeğimO saat 2 ye kadar yürüyüş yapacağım dediydi. İnşallah yürüyüşte değildir.![]()
![]()
Valla yani seni baş köşeye oturturduk ki unutulmayasınCanım halimi görsen anlarsın bir de nasıl 84 olayım Allah korusun +10 kilo tarih yazarım 30 baklava unutulur gider @Zipzip-![]()
Sabah doktora gittim, eve zor düştüm( ödem zorladıDün kayısı çayı içtim o etki etti bende herhalde.
Yaptım ben kaptanımMthn83
@gezegenfeza
Ceeeeeeeeeeee
Jasminium84
Leyl35
HuzuRRR
Lavinia_98
Keira-
minerva1988
ahlaadenn
Ellssa
trueliving_
Bildirim yapmayan mavişler bekleniyorsunuz![]()