Canım benim Allah dayanma gücü versin.Amin elhancım çok sağol. Genç ve çok ani olunca insan sarsılıyor, bir de hayatımın büyük bir bölümünde hep vardı, öyle uzak falan değildik. İnsan bir parçasını kaybetmiş gibi hissediyor. Ama dediğin gibi devam ediyoruz işte.
Bu sabah ilk defa içtim. Bende tadını beğendimBen sade yeşilçay tadini seviyorumarada hibiskus yesilcay demleyip maden suyu karistirip icerim
Şaşirmadim ki elinin lezzetine inanıyorum.Kızlar var yaaa bir fıstık ezmesi yapmışım şimdiye kadarkilerin en iyisi olduuu mis gibi yaaa
Hunaydinnnn ElhanimmmGünaydın çıpçıtırlarim ve de aday arkadaşlarim
Daha kimler kimler nerelerde acaba
GünaydııınnnGünaydın canlar
Afiyet olsun23 Mayıs
Sabah
Bir âdet kabak mücver
Bir tabak dokusu pancar eksilemesi
Bolca da erik
Öğle sonrası
Az miktarda kuru tarhana 2 ceviz
Akşam 6 da
Küçük tabak sebze yemegi
2yk bulgur pilavı, 12 bin adım
Elhan LenaG
Cordelia Eki Görüntüle 3431708
Birikim yapmışsındır regl de destek atmıştır birikmişlere hadi bi patlayın diye. İyidir,iyi gelirGünaydın kızlar bu Regl ne aptal bir şey. Sabah sabah uyandım ağlıyorum
GünaydıınnnGünaydınlar herkese
Yarın tartı günü
Günaydın bademcimGünaydın kızlaaaar
Günaydın çıtır ablaGünaydınlar hanımlar
Hiiçç uzak değilsin59 olmaya uzak değilim de ama uzağım
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın çiçekgünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Kızlar bu sabah yeşil çaya başladım.
Üstünde nasıl olacağı yazıyor
Ama geçen bir diyetisyen dedi
Bir bardak sıcak süte bir poşet veya bir kaç yaprak yeşil çay atın protein ağırlıklı beslenin bir haftada 5 ile 8 kilo arası verin burası bana çok saçma geldi. Bir haftada bu kadar hızlı kilo verince diğer hafta dikkat edilmezse fazlasıyla geri alınırvar mı süt ile yeşil çayı deneyen
Günaydın kaptaniçemmmmGünaydın çıpçıtırlarim ve de aday arkadaşlarim
Alet işledi ben öğündümŞaşirmadim ki elinin lezzetine inanıyorum.
Şifa olsun Lenam.Bizi mahrum birakmazsin değil mi
Teşekkürler evet Maraş tarhanası cips gibi ince oluyorGünaydııınnn
Afiyet olsunhep görüyorum sende tarhana bu yaprak gibi olanlardan mı ?
Birikim yapmışsındır regl de destek atmıştır birikmişlere hadi bi patlayın diye. İyidir,iyi gelir(tabi ben kıpkırmızı olurum hemen de anlaşılır ama olsun )
Günaydıınnn
Günaydın bademcim
Günaydın çıtır abla
Hiiçç uzak değilsin
Günaydın
Günaydın çiçek
Günaydınben yeşilçayı sütle de severim yaseminli yeşilçay içiyorum sütle mis gibi kokuyor.
Günaydın kaptaniçemmmm
Alet işledi ben öğündüm
Hemen göndereyim kaptaniçem
Selamlar kırmızı kızçelerim bu haftayı da bitiriyoruztartıdan önce bugünü hafif menülerle geçirelim,ağırlık yapacak,şişkinlik yapacak yiyecekleri seçmeyelim. Bol bol su
Yarın tartıda hepinize bol eksiler diliyorum. Yaz iyice yaklaştı ve bayram da geliyor şöyle efil efil istediğimizi giyelim
Hepinize teşekkür ederim
sibel_84
Ellssa
@Makaron23
@zensim
tomrs
@badem000
@Mthn83
@Minicikfzt
@Keira-
@Kinoalihatun
@Beth18
Günaydın kraliçemGünaydın çıpçıtırlarim ve de aday arkadaşlarim
Sağol kaptanımOnun motivesinden de iş yerinde diyet yapan arkadaşlarla beraber yaptık çok güzel oldu. Ama yapılan övgü ve motivasyon konuşmaları çok kalbimi kırdı. Hala toparlanamiyorum
Yaptım canım tartıyı gösterdim
Çok sevdiğin şeyleri ödül yap. Mesela bugün programa tam uyarsam güzel bir kahvaltı yapacağım de. Ama hep gündüz ve öğlen vakitlerine bırak ödülleri
Canım ben ve benim gibi birçok kişi 75 li kilolardan geçti. Listeler var bizde istersen atalım yol gösterici olur.
Afiyet olsun
Gel sarılalım bazen sebepsiz ağlamak iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?