Hayirli geceler hanimlar
Bugun malum temizlik gunuydu kizlari okula getir götür yemek vs derken giremedim baya da yoruldum gelelim menume
Sabah 10.30
Kepek ekmeginden sucuklu tost
Aksam
1 kase corba
8 yk kapuska
1 dilim ekmek
Salata yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi Cordelia
Afiyet olsun kıslar ayaklarınıza sağlık ❤25 Ekim Pazartesi
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2 yk yulaf ve tarçınlı)
1 muz
Biraz ceviz (3-4 tane)
Ara 16.00
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
Akşam 19.30
1 tabak haşlama (3 küçük dilim patates vardı)
Salata yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Kesinlikleİşte bu kadar korktuğun kadar yokmuş dimi
Kızlar demişti zaten bisiklet gibi hemen hatirliyorsun çok sevindim senin adına kadın olarak araba kullanmak gerçekten özgürlükKesinlikle3 yilda sanki ilk zamanlara donecekmisim gibi hissettim ama hiç oyle olmadi hamdolsun
Evet bide cocukluysan kesinlikle büyük kolaylikKızlar demişti zaten bisiklet gibi hemen hatirliyorsun çok sevindim senin adına kadın olarak araba kullanmak gerçekten özgürlük
Insallah canimYarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
bu nesil cocuklarda goz problemi olabiliyor kac yasindalar bilmiyorum ama telefon bilgisayar kullanmaktan kaynakli ama oda dinlendirici yada düşüktür yarin inşallah iyi haberlerle gelirsinYarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
Benim de kızları götürmem lazım 6 ayda bir kontrol demişti doktorumuz ,küçükken benim de gözümde kayma vardı 6 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum inşallah bir şey yoktur canımYarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
İyi geceler canımİyi geceler kıslar Allah rahatlık versin hepimiz pembis rüyalar görelim
İyi geceler canımIyi geceler kizlarrr...Hadi yatın iyi geceler ben de ortalığı silip yatayım artik
Akşam olmamış canımİyi geceler kızlar menum
Sabah 2 şaşa ekmeği uzerı 3 dl kaşar 4 zeytın çay
Öglen. 1 dl ekmek sebze yemegı
Akşam 1 porsıyon mantı
Spor 2 saat yürüyüş
Kilo verdım diye hemen şımardım yarın ayar vermeye devam
Uygulaması zor menü tebriklerAdımı tamamladigima göre menüyü yazayım
11:30 gibiydi
Yarım domates
2 salatalık
1 lokma peynir
14:00
1 kase tarhana çorbası
1 minik turp
10 tane Antep fıstığı
19:00
1 kase mercimek çorbası
1 mandalina
Marul salatası
Su saymadim ama boğazım kurudukca içtim
1 lt Dukan birasi ,3 kupa ıhlamur
Eki Görüntüle 2939959
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Wilma11
Tamamen hastalıktan canimUygulaması zor menü tebrikler
Sen bizden de deli çıktın
Dane dane benleri var yuzundeee yuzundee yuzunde can alıcı bakışları gozundee gozunde gozundee
Heryer tertemiz olduguna gore hepinize sıcacık uykularleptininiz bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?