- 6 Temmuz 2022
- 2.069
- 5.034
- 88
- 30
Amin Elhancığım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben de tekrar burda olduğum için mutluyumÇok şükür Allah başka sıkıntı vermesin. Tedavin güzel sonuçlar versin. Antibiyotikle kısa sürede iyileşirsin. Beslenmene dikkat et viraminlerini de doğal yollardan ihmal etme.Geldiğine çok sevindim.
Ben 3 ay boyunca 60 ta takılı kaldıktan sonra tam diyeti bırakacakken bir sabah ansızın 59.8 gördüm sonra 59.2 ye düştüm (dinçten sonra hızlı kilo verimi oluyomuş) ama araya regl ve arkadaş buluşmaları, kısırlar, börekler, çörekler girdiBenim hedef gitti yok resmen en son senle yarışırız diyorduk güncel kaçsın
Aynen kaptanım teşekkür ederimSalı artışına dur denilmiş ve eksiye geçilmiş
Tebrikler canım.
Teşekkür ederim canmTebrik ederim canım
Tebrik ederimEki Görüntüle 3432200 Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.2
Giden 500 gr
LenaG
Elhan
Bir süre izin istiyorumElhan ablacım.
Tebrik ederimEki Görüntüle 3432202
Şikayet etmemi bekliyormuş. Oldu şimdi ama ben sinir küpü
Geçen hafta 71.4
Bugün 71.1
Fark 0.3
Elhan LenaG
Canım bu hafta aşırı yogundum. Hem evde hem okulda. Üç akşam misafirim vardı. Dün akşam misafirlikteydim. Eve geldiğimizde 1 e geliyordu. Sağlık durumu geçen haftaya göre daha iyiyim.
Teşekkür ederim canımSağol canım
Sağol canım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın canım
Tebrik ediyorum canım harika bir eksi
Ben yaziyomkiOnundamı yarışı vardı, o zaman bundan sonra hesaplatım inşallah, kimsenin puan yazdığknı görmedim de ben şaşırdım
Geçmiş olsun canımAmin Elhancığım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben de tekrar burda olduğum için mutluyum
Baş dönmesi hafiflemiş çok şükürBuradayim hocam . Bu hafta değişik bir hafta oldu. Kermesler yarışlar perisan oldum. Diyete uyabildim mi? Kendimi çok kasmadan uydum. Su baş dönmeleri bu hafta hafifledi gibi.
Geçmiş olsun canımBuradayim hocam . Bu hafta değişik bir hafta oldu. Kermesler yarışlar perisan oldum. Diyete uyabildim mi? Kendimi çok kasmadan uydum. Su baş dönmeleri bu hafta hafifledi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?