- 6 Temmuz 2022
- 2.069
- 5.034
- 88
- 30
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Hepimize hayırlı olsun.
Ay dimi yaa hen de okudukça keyiflendimAy çok iyi ya sayfalar eksi doluuuu
Teşekkür ederimTebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanicemTebrik ederim canımibrenin yeşile gelmesine çok az kalmııışşş
Teşekkür ederimOlsun kuzum sinirin zamanla yerini huzura bırakir inşallahinişe gecmişsin cok sevindim
İnşallah hocam. Bu hafta sadece piknigimiz var. Onu da atlatirsak sezonu kapattık sayılır artık.Baş dönmesi hafiflemiş çok şükür
Dinlenecek vakit bulman dileğiyle canım
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Ya işte olmuyor canım. İnşallah bugün dinlenip yarın kitap fuarına gitmeyi düşünüyorum. Çocukları goturemedim. İçime dert oldu.Daha iyi olmana sevindimkeşke misafir kabul etmeseydin dinlenseydin diyeceğim ama misafire gelme demek de olmuyor.
Bu hafta dinlenebilirsin inşallah
Boğazı tutamamış
Tuzak kilolardayız yaa bi lokma fazla yyesek direk 60 oluyoruz yani bi 58 i görsek. 60 tan uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşalım tabi aşağı doğru58.5 du benim de hedefim , gazlayalım birbirimizi He ne dersin yoksa bende de gıden gelen yok bu ay kılo veremedım hiç resmen iki ileri bi geri 59.6 çıktım dun sabah aslında ama çayın yanında aksam bir iki bisküvi yedim onun ceremesi muhtemelen 58.9 fln görsem de kafi aslında
Teşekkürler kaptanicem ben şimaracam simdiBöyle azimli bir hatuna , metabolizmasına her türlü çelme taksan da bak ne güzel ilerliyor tomrscim.Biraz uslu olsan içinden afrodit çıkacak .
Olsun canım her türlü eksi bizdendir tebrik ederim
Teşekkürler canımHa-ri-kaaaaçok tebrik ederim canım
Teşekkürler asıl ben seni tebrik ediyorumTebrik ederim Leyla cım
Tebrik ediyorum canım çok güzel eksiiGeçen hafta 73.250
Salı 71.850
Bu hafta 72.05
Fark -1.200
Salıdan bu güne vermemiş olmam sanırım regli olduğum için doğumdan sonraki ilk regli birde o yüzden üzülmüyorum
Hoş geldin bitanemmmElhan Kaptanım kızlar ben geldim kilolarımla
Güncel kg 63.10 ailecek hastalıkla mücadele ettikten sonra hazırım
Aristo olacak hatunum benim.Teşekkürler asıl ben seni tebrik ediyorum
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
Mesajlara bakamiyorum cekimdeyim çünkü
Sabahtan beri bu var zihnimde;
Anlık haz mi ertelenmiş haz mı daha güzel bunu bir düşünelim
Sanırım ben ertelenmiş haz bağımlısıyım
Üç gündür evde bol kremali meyveli pasta var yersem anlık haz alirim ama yemedigim icin ilerleyen zamanlarda ki sonucu bana daha büyük bir haz verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?