sofrayı toplayamadı hala galibaBüyük aile kahvaltı sonrası napti ki
nerelerdeydin sennnnnnnnnnHerkese iyi akşamlar. Kaçak kuş geri döndütabii kapıları kapatmadıysanız
Hep seni cagirmadim diye böyle şeyler aklına geliyor yoksa benBüyük aile kahvaltı sonrası napti ki
Yok kuzum ben de yarismaciyim ve sen benim kaptanimsin. Ne dersen oMutlu pazarlar canım
Ay bir heyecan yaptım
Büyük kaptanın bana kaptanım demesine
İyi akşamlar kuşumHerkese iyi akşamlar. Kaçak kuş geri döndütabii kapıları kapatmadıysanız
Ah kuzum. Burdan ayrılmadan önce medeni durum değişikliğimi anlatmıştım zaten. Sonra peşi sıra babam ve kardeşim ameliyata geçirdi. Okullar açıldı, hastalıklar başladı. Bu sene bende ciddi sağlık sorunları yaşadım. Yaz geliyor diye diye yazı getirdim, kilo vermek deyince de kendimi burda buldumnerelerdeydin sennnnnnnnnn
Enerjini bile özlemişim ablacığım. Ben balyozu kapıp geliyorum o zamanİyi akşamlar kuşumHoş geldin
Kapıdan sigabiliyorsan gir tabi kisigmazsan duvarı yıkar yine alırız içeri
Büyük arkadaş kahvaltısı değil ki öyle olsa cagirirdin benceHep seni cagirmadim diye böyle şeyler aklına geliyor yoksa ben
2.5 LİTRE SU |
Yok canım inanmam o kadar almamissindir.Enerjini bile özlemişim ablacığım. Ben balyozu kapıp geliyorum o zaman
Yaa.. hiç unutmamışsın kiiiiYok canım inanmam o kadar almamissindir.Bır de yan yan gir duvarı yikmayalim pazar günü usta falan bulamam.
Oh çok şükür geldin.Ben de senin yaşama sevincini , kendi kendine yetmeni , ölümden başka her şeyin çaresi var deyip yoluna devam etmeni özledim.
Dün gece seçmeleri yaptık istersen kinoaliyla devam edebilirsin bizim için sorun olmaz kuzum. Korkuyorum gidip kaybolursun diye.Günler değişmiş, uygun görürseniz cumartesiye kadar buralarda takılıp tartı günüyle dahil olayımElhan
72kaç kilo olarak döndün
KimleriBu hafta üç kişiyi gözüme kestirdim.
Nasıl unutalım sadece ben değil hic kimse unutmadı. Ara ara hep konuştuk seni.Yaa.. hiç unutmamışsın kiiii
Neden hayırdır inşallah. Diyet mi başka birşey miİyi deyim, iyi olayım
Bugün zor geçecek gibi
Küçül de cebimize gir sidoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?