Canım ben menapoz başlangıcındayım da reglim kafasına göre takılıyor şişiriyor şişiriyor olmuyor falanÖyle düşünme canım bu gün yarın biraz hafif beslen geçiyor
Cumartesileri tartı bittikten sonra biraz rahat davranıyoruz ondan öyle çıkıyor.
Geçen hafta aynısı yaşadım.
Cumartesi piknik yapmıştık, yedim ama fazla hareket etmedim pazar sabah direk 1.5 kilo fazla çıktım. Sonra daha hafif beslenip yürüyüşü fazlalaştırdım geçti
Diyetisyenini o kadar beğeniyorum ki bir daha inşallah diyet yapmam gerekmez ama gerekirse kesinlikle ona gideceğim. Hiç canını sıkma menopoza girerken böyle ödem olması çok çok normal sen çok iyi gidiyorsun bir daha görmemek üzere vedalaştın 100le bu ödem gelir geçerCanım ben menapoz başlangıcındayım da reglim kafasına göre takılıyor şişiriyor şişiriyor olmuyor falan100 rakamı bende travma oldu da ondan tekrar görmek gıcık etti yoksa listeme uyuyorum hatta bugün pizza vardı listemde yemedim boğazıma kadar tok hissediyorum
Alıyorum canım ölçü her hafta tabi incelme varDogru canim haklisin
Bol su icmeye alismam lazim
Belki incelmissindir
Vucut olculerini aliyomusun
Bende kimler oldugunu nerak ettim
Kuralalra uymaya calisiyorum:)
Gurup kalabalik olmasina ragmen cok az kisi menu yazmis
Oda dikkatimi cekti
Kokay gelsin canim
YAz geldi bizde hala kisliklari giyyoz
Yagisli ve soguk buralarda
1 hafta daha yagisli en az
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunSelam kızlar bugünkü menum
Kahvaltı bir yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 3 parça sucuk
Akşam balık salata
Su 2 litre
Spor 6700 adım 670 puan
@CordeliaElhan @Kinoalihatun
Sağol canım inşallahDiyetisyenini o kadar beğeniyorum ki bir daha inşallah diyet yapmam gerekmez ama gerekirse kesinlikle ona gideceğim. Hiç canını sıkma menopoza girerken böyle ödem olması çok çok normal sen çok iyi gidiyorsun bir daha görmemek üzere vedalaştın 100le bu ödem gelir geçer
Zaten bu hafta 3 tane ımplant yapıldı Hersey lapa yıyorum doğru düzgün bırsey de yıyemıyorum çenem ağrıyor güzel kilo verırırm diye dusunuyorumCanım bir an evvel diyet moduna girsen iyi olurihtiyacın olmasa bile bu hafta vermen lazım benim takımdasın
Canım ben menapoz başlangıcındayım da reglim kafasına göre takılıyor şişiriyor şişiriyor olmuyor falan100 rakamı bende travma oldu da ondan tekrar görmek gıcık etti yoksa listeme uyuyorum hatta bugün pizza vardı listemde yemedim boğazıma kadar tok hissediyorum
Geçmiş olsun canımZaten bu hafta 3 tane ımplant yapıldı Hersey lapa yıyorum doğru düzgün bırsey de yıyemıyorum çenem ağrıyor güzel kilo verırırm diye dusunuyorum
Halledeceğiz bu sene bu iş olacak90 rakamı da bende travma oldu
inşallah canım Allahın izniyleHalledeceğiz bu sene bu iş olacak
Lig siralamasinda üzerimde üç kisi varDogru canim haklisin
Bol su icmeye alismam lazim
Belki incelmissindir
Vucut olculerini aliyomusun
Bende kimler oldugunu nerak ettim
Kuralalra uymaya calisiyorum:)
Gurup kalabalik olmasina ragmen cok az kisi menu yazmis
Oda dikkatimi cekti
Kokay gelsin canim
YAz geldi bizde hala kisliklari giyyoz
Yagisli ve soguk buralarda
1 hafta daha yagisli en az
Sağlıkla tutunsunlar ( dişlerin)Zaten bu hafta 3 tane ımplant yapıldı Hersey lapa yıyorum doğru düzgün bırsey de yıyemıyorum çenem ağrıyor güzel kilo verırırm diye dusunuyorum
Seksenlerden doksanlara gitme olur muinşallah canım Allahın izniyle
Büyük aile kahvaltı sonrası napti kiGünaydın
Büyük aile kahvaltısı hazırladım
Afiyet şeker olsun
Günlük dalgalanmalar olabiliyor tatlım yağ hücrelerin su ile doldu bence. Yakında patlar hiç canını sıkmaAy kızlar bu sabah rahatça bağdaş kurup oturabildim buna çok sevindim. (Eskiden yapamıyordum da)
Amaaa sonra tartıldım ve gözlerime inanamadım beni yine 100 gösteriyorevirdim çevirdim şarjını yeniledim, başka yerde baktım yok yani hep 100
Keşke dedim bu hafta takımlara girmeseydim belli ki bünyemde garip şeyler oluyor (mens durumları) kötü etkilemek istemiyorum takımı böyle bir durumdayım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?