Hadi yaVardı benim kızım biraz canavar parçaladı
Allah razı olsun canim sende Allah'a emanet olTatliş hatunlar ben duş alıp yatmaya gidiyorum. Herkese Allah rahatlık versin .askrhpozitif tatlım sana da rabbim kolaylık sabır sağlık versin de sende rahat uyu
Öptüm hepinizi Allah a emanet olun
Bu maçta da mira seni yendiBeşiktaşlı doğmuştur belkigeçmiş olsun sizi yendik bu akşam 2'1
Bizi mi yendiniz.Beşiktaşlı doğmuştur belkigeçmiş olsun sizi yendik bu akşam 2'1
Amin onlar iyi olsun daHadi yacanları sağolsun
Daha yenmedim. Ama yeneceğim.Bu maçta da mira seni yendiberabere
İyi geceler.Az uyumaya çalışayım sabah ayilamicam yine
Allah rahatlık versin
Mira kim ben sizin sistemi çözemedim takım hâlinde yarismiyormuyuz bizBu maçta da mira seni yendiberabere
İyi geceler canım.Tatliş hatunlar ben duş alıp yatmaya gidiyorum. Herkese Allah rahatlık versin .askrhpozitif tatlım sana da rabbim kolaylık sabır sağlık versin de sende rahat uyu
Öptüm hepinizi Allah a emanet olun
Takım halinde yarışıyoruz. Mira benim. Çözersin bir iki hafta takip et. Biz daha yeni çözdük. Ben Acun gibi hergun bir kural değiştiriyorum.Mira kim ben sizin sistemi çözemedim takım hâlinde yarismiyormuyuz biz
Aaaaa fener ve GS ezeli düşman iyi takip etmiyorsun kavga cikmiyordurr ne güzel derbilerde benim eşimi rokatlamisligim varBizi mi yendiniz.Bu kadar taraftarım. Haberim yok.
Kuşum internetten bir kuşun videosunu izlerken öğrendi. Arkadaşlarına uydu. Oysa Eşim Fenerli.
Çok zorlanıyorum takipte çok yoğunum bu ara kurs ev işi kendi topigime giremedim bugünTakım halinde yarışıyoruz. Mira benim. Çözersin bir iki hafta takip et. Biz daha yeni çözdük. Ben Acun gibi hergun bir kural değiştiriyorum.
Eşim de takip etmiyor. Eskiden şiir yazardım Galatasaray a ağladığım maçlar olmustu.Aaaaa fener ve GS ezeli düşman iyi takip etmiyorsun kavga cikmiyordurr ne güzel derbilerde benim eşimi rokatlamisligim var
Ne girdi bu kadar aranıza sogudunuzEşim de takip etmiyor. Eskiden şiir yazardım Galatasaray a ağladığım maçlar olmustu.
Burası kalabalık ve aktif canım. Ben bile takip edemiyorum. Filiz ve Elif çok iyi takip ediyor.Çok zorlanıyorum takipte çok yoğunum bu ara kurs ev işi kendi topigime giremedim bugün
Şike konuları oldu ya. Ben o zaman soğudum. Ben ağlıyorum adamlar zaten sonucu biliyor.Ne girdi bu kadar aranıza sogudunuz
Aynen canım güzel sohbetler varBurası kalabalık ve aktif canım. Ben bile takip edemiyorum. Filiz ve Elif çok iyi takip ediyor.
Sen de ettiğin kadar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?