Afiyet olsun kaptanımElhan Mthn83 Kinoalihatun
Sabah
3 şekersiz kahve
Öğlen 12
2 haşlanmış yumurta
Salata
4 yk yoğurt
Ara 14:20
Bir avuç üzüm herhalde 15 tane vardı
yarım şeftali
3 çatal kavun
Bu gün aşırı moralim bozuk yani diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum
16:00
Yeşil çay
17:30
Kahve kızım çok istedi ona süt koydum bir çay kaşığı benim kahvenin köpüğünden koydum. Oda kahve içtiğini sanıyorah çocukluk ahhh çok saflar ya eşim bazen çocukları parka götürür benim büyük kız böyle kahve içmeye çok seviyor diye bazen anne kız saati yapıyoruz
19:00 da
4 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk göğüs sote
Su 2 litre
Spor içinde bilmiyorum bu gün çıkarmayım eşim hep beraber yürüyüş yapalım diyorda bakalım
Afiyet olsun maşallah güzel spor yapıyorsunKalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah kahvaltısı 11.00: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim peynir, yeşil çay
Öğlen atıştırmalık:14.00: 2 dilim karpuz
Akşam yemeği 18.00: 4 küçük tavuk dilimi, salata, 2 Kaşık yoğurt, 4 Kaşık pilav
Sporlarım devam ediyor bırakmadım, günde 3.5 litre su ve hala adım ve su devam ediyor
Kinoalihatun Elhan Mthn83
Eki Görüntüle 3434149
Hedefe adım adım inşallahAfiyet olsun maşallah güzel spor yapıyorsun
afiyet olsun canımElhan Mthn83 Kinoalihatun
Sabah
3 şekersiz kahve
Öğlen 12
2 haşlanmış yumurta
Salata
4 yk yoğurt
Ara 14:20
Bir avuç üzüm herhalde 15 tane vardı
yarım şeftali
3 çatal kavun
Bu gün aşırı moralim bozuk yani diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum
16:00
Yeşil çay
17:30
Kahve kızım çok istedi ona süt koydum bir çay kaşığı benim kahvenin köpüğünden koydum. Oda kahve içtiğini sanıyorah çocukluk ahhh çok saflar ya eşim bazen çocukları parka götürür benim büyük kız böyle kahve içmeye çok seviyor diye bazen anne kız saati yapıyoruz
19:00 da
4 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk göğüs sote
Su 2 litre
Spor içinde bilmiyorum bu gün çıkarmayım eşim hep beraber yürüyüş yapalım diyorda bakalım
Afiyet olsun canım. yeşil çayı hergün düzenli iç sabah akşam, ödem falan kalmazİyi akşamlar
28.05.2024 Salı
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 11:30 3 yk yoğurt,3 yk yulaf,4 çilek,yarım muz,1 yk fıstık ezmesi
Ara 15:00 15 fındık ,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:00 3 yk karabuğday haşlaması,90 gr tavuk ızgara,3 yk yoğurt,domates-salatalık söğüş
3 lt su
Spor yok
Elhan A Asya89
Ben dün çok merdiven inip çıktım ödem mi yaptı acaba.Afiyet olsun canım. yeşil çayı hergün düzenli iç sabah akşam, ödem falan kalmaz
Canım zaten sen benden daha çok kilo verdiğin için benim takımdan birini kendi takımına transfer edebilirsin. Kimseyi vermene gerek yok kural böyleO zaman @Lavinia_98 mavi takıma gitsin. Sen gel
vücut çok zorlandığında da ödemle tepki verebiliyor. kahveye göre yeşil çay daha iyi tabi. sabah ve akşam yemeğinden sonra içersen faydasını görürsün canım.Ben dün çok merdiven inip çıktım ödem mi yaptı acaba.
Dün sabah 700 eksideydim
Bu sabah 100 eksi çıktım
Ben günde bir defa yeşil çay içiyorum
Acaba sabahları kahve yerine yeşil çay mı içsem
Yeşil çayı günde 2 defaya mı çıkartsam
normalde değiş tokuş oluyor canım. yani 1 kişi veriyor 1 kişi alıyorCanım zaten sen benden daha çok kilo verdiğin için benim takımdan birini kendi takımına transfer edebilirsin. Kimseyi vermene gerek yok kural böyle
Evet kendimi kısıtlıyorum ama dayanamadım biraz önce 1 tane muz yedimAfiyet olsunçok az değil mi ? toplama bakınca az geldi
Dün çok ağrım oldu resmen her yerim sızlıyordu. En iyisi dediğin gibi yapayım canımvücut çok zorlandığında da ödemle tepki verebiliyor. kahveye göre yeşil çay daha iyi tabi. sabah ve akşam yemeğinden sonra içersen faydasını görürsün canım.
Aaa öyle mi ben geçen hafta yarışa katıldım. Önde olan tek alıyor sandım. Birini de veriyor munormalde değiş tokuş oluyor canım. yani 1 kişi veriyor 1 kişi alıyor
Afiyet olsun canımA Asya89Elhan Mthn83
28 Mayıs 2024 Salı
sabah 09.30
40 gr beyaz peynir, 40 gr karakılçık tbe, domates
öğlen 12.00
2 köfte, 4-5 yk fırında karışık sebze, 3 yk karabuğday pilavı, 100 mlt laktozsuz kefir
ara 15.30
4 erik, 10 kiraz, 30 minik kayısı çekirdeği
akşam 19.00
2 köfte, 6 yk zeytinyağlı basmati pirinçli pırasa yemeği, çoban salata
ara 21.30
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi, 1/3 havuç
şimdi yeşil çay içiyorum.
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?