böreklerden diyetisyenimin haberi var canım. 2 parça yiyebilirsin demişti ben 3 parça yedim sadece. o bir lokma kek, akşamki ev makarnası ve bitterler ekstraydı. yarın normale dönücem. şimdi ara öğün yapmadım zaten.Afiyet olsun canımBir lokmacik kek ve börekler cumartesiye kadar erişin gitsin. Zayıflamasıni çok istediğim arkadaşların menusunde bu tip cislari görmek üzüyor.
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
Olduda bitti masalahhh atlattım canım sonuçlarda temiz şükürDiş koltuğuyla sorunum yok kuzum ama dediğin jinekolog koltuğu hepimizin korkusu
Yarınki tetkiğin hayırla sonuclansin .canini yakacaklar kankimin kolay geçer inşallah.
Erik ? Soğan ?Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah kahvaltısı 11.00: 1 yumurta, yarım salatalık, 1 dilim peynir, 4 yeşil zeytin, yeşil çay
Öğlen atıştırmalık 14.00: 2 Erik, 1 Taze Soğan
Akşam Yemeği 18.00: 3 Kaşık Pilav, 3 Kaşık Patates Yemeği, Salata
2.5 Litre Su İçildi, 17331 Adım
_ASTRAL_ Elhan Mthn83 Eki Görüntüle 3437204
Erik İçin Dolabı Açmıştım ki Taze Soğan Kokusu Geldi, Bende İçimde Kalmasın Dedim 1 dal Onuda Yedim Zararı Olmaz DiyeErik ? Soğan ?
Valla sen yazınca o soğan kokusu burnuma geldi benim bile canım çektiErik İçin Dolabı Açmıştım ki Taze Soğan Kokusu Geldi, Bende İçimde Kalmasın Dedim 1 dal Onuda Yedim Zararı Olmaz DiyeBazen canım öyle alakasız şeyler isteyebiliyor
Hahahha bende yanlız olmadığıma sevindimValla sen yazınca o soğan kokusu burnuma geldi benim bile canım çekti
Bende hemen gidiyorum bitane yemeye emziriyorum sütüm çeker demekki yalnız değilmişim böyle alakasız seyler canı çeken
Uzağa park etmek iyi fikir kuzum. 15.000 adımı görünce kıskandım.Yok ablacım, çocuğun okuluna yakın bırakıyorum arabayı kıştan bu yana. Mecburi yürüyüş yolum oluyor git gel 2 km. Ama bugün çarpıldım herhalde, geldiğimden bu yana uyukluyorum
Sağol canım sanada afiyet olsun
Olduda bitti masalahhh atlattım canım sonuçlarda temiz şükür
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
10.40
1 Salatalık
Yarım domates
Peynir
5 adet zeytin
Yeşil çay
12.00
Türk kahvesi
14.30
Yarım muz
17.00
4 kaşık mantar sote
1 bardak çay (şekersiz içemiyorum)
19.00
soğuk kahve
SPROR : 30 DK Leslie
2.5 lt su
Afiyet olsun canımİyi akşamlar menümü yazmayı unutmuşum
04.06.2024 Salı
Sabah yok
Öğle yok
16:00 1 simit,ayran
18:00 buzlu kahve
Akşam 19:30 2 tane biber dolması,2 yk yoğurt,1 dilim tbe
20:00 2 küçük kare çikolata
Öff 2 gündür çok saçma besleniyorum yarın düzeleceğim inşallah
Elhan
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canımSuyu artirmışsin cok sevindim.
Teşekkür ederim canım son olarak ta yeşil çay içip uyumaya gidiyorum iyi geceler tatlıs rüyalar yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyleAfiyet olsun canım
Tesekkur ederimAfiyet olsun canımDöner ekmek tercihin sanırım yoğunluktan yarın kabızlığa karşı dikkat et önlemini al olur mu Yediklerinin tamamını düşünerek böyle yazdım.
İnternette tarif çok canım damak zevkine bağlı istediğin şekilde hazırlayıp yiyebilir sinYulaf lapasini nasıl yapıyorsunuz acaba
Teşekkürler yağları depoladık şimdi veremiyoruzguzel menu bence
Misirda cok degilmis
Bir haftadır düştü yulaf lapasınıda Vişne ekledimAfiyet olsun tatlım.Vişne düştü mü pazarlara agacimizdan deme çok kıskanırım
Teşekkürler canımİnternette tarif çok canım damak zevkine bağlı istediğin şekilde hazırlayıp yiyebilir sin
Teşekkürler yağları depoladık şimdi veremiyoruz
Bir haftadır düştü yulaf lapasınıda Vişne ekledimburalar yanıyor ama çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?