Afiyet olsun kuşum.İyi akşamlar kızlar. Menülerimi paylaşıyorum;
4 haziran salı
Sabah 11.00
Yulaf kepekli lavaş (1 silme yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta, minicik süt),
60 gr hindi füme,
2 kk yağsız peynir.
Akşam 18.15
1 kase kemik suyu çorba,
Aynı oranlarla yulaf kepekli lavaş,
2 kornişon turşu, 2 çeri domates,
Avuç içi kadar tavuk (yağsız tavada)
Su:2,5 ltElhan @_ASTRAL_
Afiyet olsun canım
Bizi takip etmiyorsun incindımYa çok özür dilerim ben bugünün salı olduğunu u unutmuşum. Aslında her sabah tartılırım bugün de tartıldım ama bildirim yapmamışım.
Geçmiş olsun bitanemEvet cok guzel ve gidis dönüş çok kolaylaştıvaktim olsa tarihi kır kahvesi var tarzan filminin çekildiği oraya ugrayacaktim ama kısıtlı bir zamanla gittim dr kontrolum vardi sabahtan manisa şehir hastanesinde onu hallettim
Yok ilkkez katıldımAfiyet olsun çicekÇok güzel bir menü. Daha önce cuma takımlarında yarismis mıydın
Kendiliğinden inebilir denmiş çok şükür randevu al bizim de içimiz rahat etsin kuzum.Selam kızlar
Anca gelebildim sıcaktan mahvoldummecbur olmadıkça evden çıkmam artık hem diyetim aksıyor
Ultrason sonucunda boynumdaki şişlik için olabilir böyle bazen kendiliğinden inebilir de dendi daha dr a göstermedim randevu alabilirsem inşallah göstereceğimhiçbir şey anlamadım desem yeridir
Çok pratik , uyumlu bir hatunsun ne güzelYok ilkkez katıldım
Ama izleyici olarak takip ediyordumAfiyet olsun çicekÇok güzel bir menü. Daha önce cuma takımlarında yarismis mıydın
Teşekkürler Rabbim razı olsun kilo vermek istiyorum ve disiplinli olmam lazımÇok pratik , uyumlu bir hatunsun ne güzel
Menüler, bildirimler konusunda muhtelif sıkıntılar yaşadığımız için böyle pürüzsüz paylaşımları görmek mutluluk verici.
Krepte olur ama ben biraz kalın yapıp içine peynirle fümeyi koyunca lavaş dürüm gibi şey olduAfiyet olsun kuşum.Cok güzel bir menü. Yulaf kepekli lavaşini krepe benzettim lavaş demek de gayet mantıklı
Teşekkürler hoş buldumHoşgeldinizçok güzel menü, afiyetler olsun
çok güzelmiş
Kafana koyduysan kilo vermeyi, bu ortam çok motive edici oluyorTeşekkürler Rabbim razı olsun kilo vermek istiyorum ve disiplinli olmam lazım
Uzun süredir burayı dışarıdan takip ediyordum ve kilo vermek için üye oldum ama takımlar kapanmış biraz üzüldüm ama olsun
İnşallahKafana koyduysan kilo vermeyi, bu ortam çok motive edici oluyor
Yulaf lapasini nasıl yapıyorsunuz acabaSabah iki haşlama yumurta iki çatal salata
Vişne 5 6 tane biraz fındık bir bardak patlamış mısır ögünümde yoktu ama
Akşam yulaf lapası meyveli
Elhan
afiyet olsun canim
Yuruyusde yaparsan doneri eritmis olursun
Afiyet olsun guzel menuİyi akşamlar kızlar. Menülerimi paylaşıyorum;
4 haziran salı
Sabah 11.00
Yulaf kepekli lavaş (1 silme yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta, minicik süt),
60 gr hindi füme,
2 kk yağsız peynir.
Akşam 18.15
1 kase kemik suyu çorba,
Aynı oranlarla yulaf kepekli lavaş,
2 kornişon turşu, 2 çeri domates,
Avuç içi kadar tavuk (yağsız tavada)
Su:2,5 ltElhan @_ASTRAL_
Teşekkürler hoş buldumafiyet olsun canim
hosgeldin
Yuruyusde yaparsan doneri eritmis olursun
Afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?