- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Valla o bana verse bende ona vercemAdresini alamadin mi daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o bana verse bende ona vercemAdresini alamadin mi daha![]()
Kız bu kadar düşünene kadar yap yemeğini de gönder kargoyla işini garantiye al
Tamam siz ozelde cozun bunuValla o bana verse bende ona vercem![]()
Kesin çözümKız bu kadar düşünene kadar yap yemeğini de gönder kargoyla işini garantiye al![]()
Benim özel her daim açık gönder gelsinTamam iban yolluyorum hirkayi satarim![]()
![]()
Kız ususi özel mesaj attim ona vermiyor adresTamam siz ozelde cozun bunu
Kesin çözüm![]()
Tamam atiyorumBenim özel her daim açık gönder gelsin![]()
catering şirketi kurduracak banaKız bu kadar düşünene kadar yap yemeğini de gönder kargoyla işini garantiye al![]()
Telefonu değiştiğimden beri maşallahı var sarjimin öncekini günde 4 - 5 kere takiyordumGeçmişi bitirdim ama şarjım da bitti şimdi yine kol gibi geçmiş kitlersiniz bana ya![]()
Ona yollarken Hayrına bana da gönderiver yacatering şirketi kurduracak bana![]()
Bu iş karlı ise dönüştü E Elif_Eylul burdan senin saatin ucretide çıkar hatta gruba bile alirizOna yollarken Hayrına bana da gönderiver ya![]()
Bu iphonelerin hiç şarjı tutmuyor yaTelefonu değiştiğimden beri maşallahı var sarjimin öncekini günde 4 - 5 kere takiyordum( konuştum ya kesin başına bı iş gelecek)
Hiç iPhone um olamadiBu iphonelerin hiç şarjı tutmuyor yaama saatin maşallahı var 1 ay falan oldu alalı ilk aldığımda taktım şarja hala bitmedi %22
Başaramadım ama bir fikrim var.Adresini alamadin mi daha![]()
Oh be bende bol bol dua ederim
merak ettim simdiBaşaramadım ama bir fikrim var.
Bende gördum ama uzaktan kızımdaHiç iPhone um olamadi![]()