- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
PehhhBaşaramadım ama bir fikrim var.

merak ettim simdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PehhhBaşaramadım ama bir fikrim var.
merak ettim simdi![]()
Ben onuda görmedim valla gerçi bana telefon dayanmıyorBende gördum ama uzaktan kızımda![]()
Benden iyi aşcımı varBir aşçı bulmak lazım yanlız![]()
ben halâ karar veremedim almaya. hangisini aldın canım?teşekkür ederim canlar
fit aldim yarin gelecek sonunda kurtuldum telefonu elimde gezdirip durmaktan
Merhaba canim afiyet olsunnmerhaba kızlarrrkuaför operasyonu tamamlandı
yürüyüşümü de yaptım geldim. 9000 adıma yaklaşık oldu. üstümü değiştirdim oturdum, kahvemi de hüplettim
![]()
fit 2 aldim bana daha cazip geldi ikisinin de yorumlarını okudum bir de kullanan arkadaşıma sordumben halâ karar veremedim almaya. hangisini aldın canım?
ohhh hayırlı olsunmerhaba kızlarrrkuaför operasyonu tamamlandı
yürüyüşümü de yaptım geldim. 9000 adıma yaklaşık oldu. üstümü değiştirdim oturdum, kahvemi de hüplettim
![]()
Vallaa gerçektenBu iphonelerin hiç şarjı tutmuyor yaama saatin maşallahı var 1 ay falan oldu alalı ilk aldığımda taktım şarja hala bitmedi %22
Adres mi?Valla o bana verse bende ona vercem![]()
Bir aşçı bulmak lazım yanlız![]()
Bende tam filiz olsun aşçı diyecektim iphone parası da çıkarBenden iyi aşcımı var![]()
Aklıma geldi de saati sana alıp hemde seni calistirmayalim dedimBenden iyi aşcımı var![]()
Merhabalar canımmerhaba kızlarrrkuaför operasyonu tamamlandı
![]()
Tamam sustum sana bırakıyorum
Vallaa gerçekten![]()
Kız bu filizi mahallede tanımayan yoktur. Gündoğdu köyü Bursa diye gönder onun eline geçer sen merak etmeAdres mi?
Melek Peri
Sevgi mahallesi canımsın sokak. No 16
Cicekistan .![]()
Çiçekistan istanbulAdres mi?
Melek Peri
Sevgi mahallesi canımsın sokak. No 16
Cicekistan .![]()
Muhtarlığa gönder muhtarlık iletirKız bu filizi mahallede tanımayan yoktur. Gündoğdu köyü Bursa diye gönder onun eline geçer sen merak etme![]()
geçmiş olsun canım.Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi![]()
Elif ve eylülün annesi filiz yaz muhtar bilirMuhtarlığa gönder muhtarlık iletir![]()