Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kardeşin bir ara buraya uye olmustu degil mi zencefil diye :-)

Nanekekik di Tutaste53 in eski niki baharatlardan gidiyorlar :-)
Evet ben almistim nickini 3. Takimdaydi hatta kazen ben sanip uyeligini iptal ettide konusup actirdik :D
a kuzum sen nanekekik misin?
maşallah iyi kilo vermişsin tebrik ederim
Evet canim :KK68:
Canım bu kadın sevgilisi ile kadınları uyutup çıplak resim falan çekip para istiyormuş. kredi çektiriyormuş.
Dolandırıcılar kısacası. Hatta yüksek yerdre tanıdığımız var falan deyip dolandırıyorlarmış insanları.
Bir sürü tezgah. Programda olma sebebi maalesef kadının erkek kardeşini, sözde sevgilisi öldürmüş. 6 gün evde tutmuş. Kokmasın diye çiçek gibi sulamış. (Burada ağladım ben )
Yani böyle diyor. Ama kendi öldürmüşte olabilir.
Akıl almayacak kadar kötü olaylar ve uzun.
Yuhhhh tovbe yarabbim insan kiliginda dolasan seytan bunlar :(
Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim :kk77:
Eki Görüntüle 2940203
Canim nugget yada snitzel yerine haslanmis tavuk yada ton baligi , 6yk bakliyat yada 2 dlm peynirle yapabilirsen daha saglikli olur
O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. Elhan Elhan

Neyse küllerimden doğdum. ♥️ Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum. 🙈

Kesinlikle kullerinden dogdun 🥰
12 ay taksitle akilli saat alsam taksit bitene kadar sağlam kalır mı acaba :KK70:
Nasil bir akli var ki 12 ay taksit yapcan ki :D
Ben geldim öldüm bittim yorgunluktan :110: sabah 10 dan 3 e kadar hastanede süründük resmen ya:olamaz:
Gecmis olsun canim
kızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Olur canim uygulama indir benimde samsung akilli saat mi ama saat belli seyleri saymiyor mesela yemek yedik mutfak topluyorum haldir haldir saat titredi bi baktim bana cok uzun sure oturdun hareket et diyor deli mi nen

Wilma11 Wilma11 buharda sebze pişiriyore ben.

Eklentiler

• 20211026_180008.webp
    20211026_180008.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 25
22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takim
1@Li_zigiKırmızı Kaptan65.6✅✅✅✅
2 Cordelia Cordelia Kırmızı 61.2✅✅✅✅
3@Nehir im Kırmızı 71.5✅✅✅✅
4@madamhd Kırmızı 74.7✅✅✅✅
5@masal3487 Kırmızı 71.6✅✅✅✅
6 prensinin annesi prensinin annesi Kırmızı 57.4✅✅✅✅
7@zeyneppk Kırmızı 83.5✅✅✅✅
8@Zeynebim2020 Kırmızı 68.6✅✅✅✅
Mavi Takim
1 Wilma11 Wilma11 Mavi Kaptan77.8✅✅✅✅
2@askrhpozitif Mavi79.9✅✅✅✅
3@fantastikaaa Mavi95.1✅✅✅✅
4@sardunya1038 Mavi65.5✅✅✅✅
5@Aijoo Mavi73.1✅✅✅✅
6@Noisy Girl Mavi61.6✅✅✅✅
7 aypare ackerman aypare ackerman Mavi60.1✅✅✅✅
8@eceboceMavi 70.3✅✅✅✅
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
@Mefkurem✅✅✅✅
North River North River ✅❌❌❌
@Hazrmmm❌✅✅✅
@VixenM✅✅✅✅
@fittanne✅✅
Afiyet olsun canim ❤
eline sağlık ve teşekkürler kaptanim🥰
Afiyet olsun canım 💕
teşekkür ederim kaptanim 🥰
Evet ben almistim nickini 3. Takimdaydi hatta kazen ben sanip uyeligini iptal ettide konusup actirdik :KK70:

Evet canim :KK68:

Yuhhhh tovbe yarabbim insan kiliginda dolasan seytan bunlar :KK43:

Canim nugget yada snitzel yerine haslanmis tavuk yada ton baligi , 6yk bakliyat yada 2 dlm peynirle yapabilirsen daha saglikli olur

Kesinlikle kullerinden dogdun 🥰

Nasil bir akli var ki 12 ay taksit yapcan ki :KK70:

Gecmis olsun canim

Olur canim uygulama indir benimde samsung akilli saat mi ama saat belli seyleri saymiyor mesela yemek yedik mutfak topluyorum haldir haldir saat titredi bi baktim bana cok uzun sure oturdun hareket et diyor deli mi nen
zaten 12 ay olmuyo :D

Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur 😔
Benimde evde bebeğim var havalarda soğudu hepimiz evde atiyoruz hatta çocugu yatirinca tv yi internete bağlıyorum açıyorum spor yapıyorum

O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. Elhan Elhan

Neyse küllerimden doğdum. ♥️ Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum. 🙈
Canım kral kızım :KK200: aşkımın her cümlesine katılıyorum. :super:Miladin hayırlı olsun bitanem. Aydınlanmana kurban senin. :KK74:

Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur 😔
Canim bunlar hep bahane valla bak yanlis anlama hava sogudu hepimiz evdeyiz . Ben adim olsun diye kizimi dans ederek kucagimda uyutuyorum , cay doldurmaya kalkinca mutfakta leslie tarzi adimlama yapiyorum .

Back
X