- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sağol canım benim halledeceğimkolay gelsin kuzum
halledersin sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim halledeceğimkolay gelsin kuzum
halledersin sen
Kız bizimki boşanmış lakin dünden beri kayınvalidesinin tablolarından yapıp verelim diye tutturuyor kayinvalidesinin evine çağırıyor grupta eşiyle surtusuyor çift karakterli birşeyBizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi![]()
Kız 50 TL topladık sınıf parası içinNereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlar
oy oy iyiymişBizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi![]()
Denk gelir canım inşallah belediyeye baktın mı ben bu ara ücretsiz gitmistimKapalı yüzme havuzu buldum sonunda kızlar aylığı da çok uygun ama kontenjan doluymuş 2 hafta sonra arayın kontrol ettirin dediler![]()
1650 TL'ye ne alacaksınızKız 50 TL topladık sınıf parası için33 kişiden 1650 yapıyor eşim aylık kaç mislisini kazanıyor çok şükür
sınıf parasıyla Maldivlere yerleşecek ben sanirsin milyon dolar verdiler
İşyerinden msj geldi ucretsiz yüzme havuzu açılacaktı diye gitsem mi bilmem eşim göndermezKapalı yüzme havuzu buldum sonunda kızlar aylığı da çok uygun ama kontenjan doluymuş 2 hafta sonra arayın kontrol ettirin dediler![]()
Kız o hediye için değil senelik sınıf giderleri için topladık senenin başında çocukların ihtiyaçları icin1650 TL'ye ne alacaksınız![]()
Esin niye göndermiyor kadın erkek karışık miİşyerinden msj geldi ucretsiz yüzme havuzu açılacaktı diye gitsem mi bilmem eşim göndermezne iyi olurdu ya
![]()
Ayrı ikisiKız o hediye için değil senelik sınıf giderleri için topladık senenin başında çocukların ihtiyaçları icin
Ayrı cnm ama işte benim eşim böle biriEsin niye göndermiyor kadın erkek karışık mi
Hediye için mi çok değil mi yaYeğenimin sınıfı için 50 TL istemişler.![]()
O zaman sende onu kısıtla canimAyrı cnm ama işte benim eşim böle biri
He anladımKız o hediye için değil senelik sınıf giderleri için topladık senenin başında çocukların ihtiyaçları icin
Uyudum gitti zatenGit uyu kız sen bize ne bakıyosun![]()
Aralık bir gelsin de inşaAllah o zaman istiyorum . Bqkalım ya nasip.Kaza orucunalum gunler kisaldi.
![]()
Uyudum bileUyuma yapilacak isleri dusun, is yoksa cocuklara mis kokulu bir kurabiye yap. Ben öyle yapacagim.![]()
Sağol canımAyağına sağlık canım ❤
afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤
Bizim gruba en geç 9 a kadar izin veriliyor 9 dan sonra yazan olursa öğretmen sert bir şekilde uyarıyor canım sizin de 9 a kadar kural koyun bence ne saçma iş yani senin işin gücün yokta paranın üstüne mi yatacaksın ne pis niyetli bir kisiymis
Doğum günü kutlu olsun kuzunun nice yaşlarını görün canım
Ayağına sağlık canım ❤
Hediye için 20 yada 30 toplarım sanırım herkes dahil olmayincaHe anladım![]()
![]()
konu hediyeden oraya ne ara geldi
![]()
20 kişi olsa 1000 ne hediye alacaklar acaba bizim öğretmen erkek damat's tan takım alınır o para ileHediye için mi çok değil mi ya![]()
Hiç bir fikrim yok. Kimse katılmaz. Altın almayı düşünüyor olabilirler.Hediye için mi çok değil mi ya![]()
Sizin baya fazlaymış canım bu ne böyleCidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda![]()