Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi :KK70:
Kız bizimki boşanmış lakin dünden beri kayınvalidesinin tablolarından yapıp verelim diye tutturuyor kayinvalidesinin evine çağırıyor grupta eşiyle surtusuyor çift karakterli birşey 🤦

Nereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlar
Kız 50 TL topladık sınıf parası için 😬 33 kişiden 1650 yapıyor eşim aylık kaç mislisini kazanıyor çok şükür:KK70: sınıf parasıyla Maldivlere yerleşecek ben sanirsin milyon dolar verdiler

Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi :KK70:
oy oy iyiymiş
bizim de öğretmenlerden biri çocukları aşağılayıp duruyormuş.
çocuklara hem fiziksel hem duygusal şiddet uyguluyormuş :işsiz:
pazartesi görüşeceğiz bakalım :KK34:

Kız 50 TL topladık sınıf parası için 😬 33 kişiden 1650 yapıyor eşim aylık kaç mislisini kazanıyor çok şükür:KK70: sınıf parasıyla Maldivlere yerleşecek ben sanirsin milyon dolar verdiler
1650 TL'ye ne alacaksınız🤔

Git uyu kız sen bize ne bakıyosun :KK70:
Uyudum gitti zaten😆
Kaza orucu 😃 nalum gunler kisaldi.😛
Aralık bir gelsin de inşaAllah o zaman istiyorum . Bqkalım ya nasip.
Uyuma yapilacak isleri dusun, is yoksa cocuklara mis kokulu bir kurabiye yap. Ben öyle yapacagim.🤣😉
Uyudum bile 🤪bende haftaiçi 1 çocuk var oda kurabiye çok yemez . Hepsi bana kalır . 😜
Ayağına sağlık canım ❤

👏🏻👏🏻👏🏻afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤😍

Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤😍

Bizim gruba en geç 9 a kadar izin veriliyor 9 dan sonra yazan olursa öğretmen sert bir şekilde uyarıyor canım sizin de 9 a kadar kural koyun bence ne saçma iş yani senin işin gücün yokta paranın üstüne mi yatacaksın ne pis niyetli bir kisiymis😡

Doğum günü kutlu olsun kuzunun nice yaşlarını görün canım 💝💝🎂🎂🎂🎂🍪🍪🍪🍪🍨🍨🍨🍨🍭🍭🍭🍭

Ayağına sağlık canım ❤

Sağol canım

Cidden öyle biz bide 400 tl verdik 100 ü kaynak kitap 100 ü projeksiyon 200 ü bilgisayar parası verdik ogretmenin bilgisayari eskiymis yenisi alincakmis ivir zivir haftada en az 30 tl gidiyor zaten okula 250 verdik kayıt parası ama bağış makbuzu adı verdiler 3 paket A4 istediler ekstra dersler çıkardılar kursmuş hepsine ayrı ayrı 70 dediler şimdiden belimiz büküldü bakalim neler olacak devaminda 🤦🏻‍♀️
Sizin baya fazlaymış canım bu ne böyle 😫

Back
X