Afiyet olsunLenaG Mthn83 A Asya89
Leyl35
Bugün menü
Kahvaltı 9.45
1 haşlanmış yumurta
Roka maydanoz
Peynir
1 dilim tbe
12.00
2 lor peynirli sıkma +5 petibör bisküvi
14.00
5 çiğ badem türk kahvesi
18.00
3 YK yoğurt
Sebze yemeği 7 YK
3 lt su
Kaptanım bunu okuyunca bir 20 dakika daha yüzdüm
Toplam 30 dk yüzme
5000 adim
Sıkmalar komşunun ikramiydi bayagidir yemiyordum geri ceviremedim
Zaten adımı da unuttuyduBeni sadece 4 kişi merak etmişkaptanım bile merak etmemiş
Tşk ederim.Afiyet olsun
Sıkma nedir
Sen olmayınca çok sessizlesti dediler arkandan
Dur ben kendimi kini yazayım sanaa senii cokkca sordum ahahaha bı de şey ogun diyetisyene gitmiştim 51.30kilo olmuşsun dedi artık koş dedi cumartesi telini alınca da 4 günlük konuşmayı oku bence kaçırma hiç birşeyi kiiaaazzBen yokken neler oldu
Birşey olmadı canım. Yedik içtik spor yaptık menüleri yazdık.Ben yokken neler oldu
Ayy yok benimle çok uğraşıyordu benim olayları yazayım ben geneBirşey olmadı canım. Yedik içtik spor yaptık menüleri yazdık.
Ben ortama nese katıyosam demekSen olmayınca çok sessizlesti dediler arkandan
Öyle canım. Bunlar işin gırgıri. Sürekli giren biri birden gelmemezlik yapınca herkes merak ediyor.Ben ortama nese katıyosam demek
Birşey olmadı canım. Yedik içtik spor yaptık menüleri yazdık.
Nolduu diyetisyene gidecektinAyy yok benimle çok uğraşıyordu benim olayları yazayım ben gene
Koş ne Ayy koş da buhatlaş mi demek istediDur ben kendimi kini yazayım sanaa senii cokkca sordum ahahaha bı de şey ogun diyetisyene gitmiştim 51.30kilo olmuşsun dedi artık koş dedi cumartesi telini alınca da 4 günlük konuşmayı oku bence kaçırma hiç birşeyi kiiaaazz
Merak ettik seniCanlarım geldim basıma gelene bakın sarj girişi bozulmuş telin dunden beri beri telim yok adam cumartesi parca gelecek demiş esime bir ciyakladımcumartesi mi diye acil cozum dedim
İdareten bir tel su an elimde hemen yazayım dedim
Evet canım
Anladım bem.onu yurumemis yazacaktin biraz keyifsizim bugun canım da istemedi dinlendimYutumemiş bile yazamıyoyummm
Telafi edersin sennMerak ettik seni
Evet canım
Anladım bem.onu yurumemis yazacaktin biraz keyifsizim bugun canım da istemedi dinlendim
Kasları guclendirmek için istemiş balım buradaki arkadaşlar dedi ve kendim başka bir doktora sordum oda kasların güçlendirmek için demiştir dedi laf aramızda şimdilik beşer onar dakikalık koşular yap iki hafta sonra bunları konuşalım dedi hatta Kasımdaa da maratona katil dedi ahhhahahahaKoş ne Ayy koş da buhatlaş mi demek istedi
51 neeetebrikler canım ama koşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?