- 17 Ekim 2021
- 226
- 2.073
- 28
- 34
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim soguktan da olabilirOğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
İnşallah yaCanım tümünü yemiyorum bir yufakanin yarısını yiyorum yediğim zaman, kilo problemi olmaz mı canım var takimdayim bende dengeleyerek yiyorum, kiloyu korumak vermekten dahada zor insallah hep fit oluruz![]()
Mastite en güzel çözüm ters açıdan emzirmek ya da sağmak.. çok geçmişolsunBen galiba mastit oluyorum
Kucugum ishal, büyük olan köh köh öksürüyor. İki dk uzandim küçük tepemde ağlıyor. Bende aglasam biraz rahatlasam![]()
Afiyet olsun canım27 Ekim menüsü
Sabah 10:30 türk kahvesi şekersiz iki hurma
Kahvaltı yapamadım,midem bulanıyordu uyumuşum,sonra baktım çocukların gelmesine az kalmış saat 16 :da yemek yedik. Onuds dışardan söyledim.
Bir porsiyon et döner yanına salata ve iki üç YK yoğurt
Ara şuan içiyorum şekersiz iki çay ..
Şu :1.5 litre
Geçmiş olsun canım mastit oldum ben çok kotü gecirdim hastanelik oldum antibiyotikle gectiBen galiba mastit oluyorum
Kucugum ishal, büyük olan köh köh öksürüyor. İki dk uzandim küçük tepemde ağlıyor. Bende aglasam biraz rahatlasam![]()
Sm mi?6 sm 6 smdirbende oda yok
![]()
Gecmis olsun canimOğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Benim daha 15.000 pijama için 15.000 adım var.
Yaa cebimi dikiyorum şuandaBenim daha 15.000 pijama için 15.000 adım var.![]()
Gecmis olsun canimBen galiba mastit oluyorum
Benimde son 1500 ama bir turlu tamamlayamadım
Koştum enson eylulle ben bitsin diyeBenimde son 1500 ama bir turlu tamamlayamadım
Mastite en güzel çözüm ters açıdan emzirmek ya da sağmak.. çok geçmişolsun![]()
Geçmiş olsun canım mastit oldum ben çok kotü gecirdim hastanelik oldum antibiyotikle gecti
Teşekkürler. Daha oncede 2 kez oldu sayisiz kez sut kabarcigi oldu iğneyle actim. Bugun yine tekme atti sol göğsüme şişlik var, cok aciyorGecmis olsun canim![]()
Yiyebilirsin sevgili kaptanım
Ayağına sağlık kaptanım ❤
Ben yoğurt kuru ye demedim kiYiyeceksen ye canım ama fazla kaçırma yağsız olsun yoksaaskrhpozitif gelirse yine en son çare yogurt kürü yiycen dünkü gibi
![]()