Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Gecmis olsun canim soguktan da olabilir

27 Ekim menüsü
Sabah 10:30 türk kahvesi şekersiz iki hurma

Kahvaltı yapamadım,midem bulanıyordu uyumuşum,sonra baktım çocukların gelmesine az kalmış saat 16 :da yemek yedik. Onuds dışardan söyledim.
Bir porsiyon et döner yanına salata ve iki üç YK yoğurt
Ara şuan içiyorum şekersiz iki çay ..
Şu :1.5 litre
Afiyet olsun canım

Ben galiba mastit oluyorum 🤦🏻‍♀️
Kucugum ishal, büyük olan köh köh öksürüyor. İki dk uzandim küçük tepemde ağlıyor. Bende aglasam biraz rahatlasam 😢
Geçmiş olsun canım mastit oldum ben çok kotü gecirdim hastanelik oldum antibiyotikle gecti

Oğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Gecmis olsun canim

Eklentiler

• Screenshot_20211027-190225_Samsung Health.webp
    Screenshot_20211027-190225_Samsung Health.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
Back
X