- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
1.58 bana yetiyor yaa ben vazgeçtimÇıkmadık candan ümit kesilmez kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.58 bana yetiyor yaa ben vazgeçtimÇıkmadık candan ümit kesilmez kaptanım![]()
Allah şifa versin canım. çok zor. şu corona bitsin artık.Az önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
herkes hasta olunca insanın sinirleri de bozuluyor.Ben galiba mastit oluyorum
Kucugum ishal, büyük olan köh köh öksürüyor. İki dk uzandim küçük tepemde ağlıyor. Bende aglasam biraz rahatlasam![]()
Bizde elektrikler gitdi ondan ola bilirBu aksam sessiz mi burasi uykum geldi![]()
Geçmiş olsun canım. Dışarı çıkınca üşütmüşdürOğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Off off mastit deme yaralı yerimBen galiba mastit oluyorum
Kucugum ishal, büyük olan köh köh öksürüyor. İki dk uzandim küçük tepemde ağlıyor. Bende aglasam biraz rahatlasam![]()
cmSm mi?
Rabbim şifa versinAz önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
Neymiş?C Chikolata_gozlumZipzip- boyu uzatmanın yolunu keşfetmiş bilim insanları ve boyu 7,5 cm uzatıyormuş
![]()
Geldi. Teşekkür ederim canımIban yolla 2kilo yollayim sana![]()
![]()
![]()
Benim için sorun yokta kızı zabt etmek zor oldu.Nasilmis
Yazin sebzeler ciktiginda cok yoruldum gercekten ama simdi dinleniyorum
Elektiriksiz hayat cok zor![]()
Bi dalga kokusu alıyorumBunun için öncelikle 5.5 milyon dolarımız olması lazım sonra amerikaya gidip astronot eğitimi alıp uzaya çıkıp bir kaç ay sonra geri döndüğümüz de boyumuz 1,66 65 oluyor ne kadar güzel bir haber değil mi![]()
Dalga geçiyor bizimleYani imkansız![]()
Ben severdimdeAy cok kötü ya bi de akşam saati zaten ortalık karanlık hiç sevmem karanlıkta kalmayı insaAllah hemen gelir canım
Çok üzüldüm Allah şifa versinAz önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
benim de işyeri çekmecem çiğ kuruyemiş çeşitleri, kuru meyve, leblebi dolu. iyi oluyor ama.Benim işyeri çekmecem marketten hallice
Leblebi
Ceviz
Kuru dut
Bisküvi
Çikolata(ay pardon rotadan çıktım bunlar kızım içindi
)
Çoğu zaman meyve de oluyor. Bittikçe takviye yapıyorum iyi oluyor tavsiye ederim
Katılıyorum kesinlikleKadinlari ezen yine biz kadınlar. Toplumla ilgisi yok Ece...ben çocuklarıma yemek, temizlik her şeyi öğrettim. İnşallah evlendikleri kız onlara kral muamelesi yapmaz. Suçun büyük bir bölümü annelerin....Okuldan eve dönerken son ışıklarda ya bir çağrı ya mesaj yazarım geliyorum diye eşime ...kahve malzemelerini hazırlamasi gerektiğini anlar. Bu kolay olmadı elbette ama yılmadan uğraştım. Annesi mezardan çıkıp gelse beni bir kaşık suda boğar oğlunu taniyamaz çünkü![]()
Afiyet olsun canımSelamlar :)
Menüm sabah 6:30
İki haşlanmış yumurta
Bi salatalık
2 küçük peynir
4 zeytin
Öğle: 12:00
1 kase tavuk suyuna çorba
Ara:10 Antep fistik
Akşam20:00
4 tane yedim ( yağsız fırında köfte )
Salatayı da az yedim
2 bardak ayran içtim
Sporu sonra paylaşıcam 700 adım kaldı 15 bin tamamlayacağım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canim ❤Selamlar :)
İki haşlanmış yumurta
Bi salatalık
2 küçük peynir
4 zeytin
Salatayı da az yedim
2 bardak ayran içtim
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canim ❤Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
4 y.k yoğurt
3 y.k yulaf ezmesi
1 şeftali
Ara 3 tane ceviz
Saat 15:00
7 tane ızgara köfte
Bol salata
Açık çay bir avuç dut kurusu
Akşam 19:30
4 y.k tazefasulye
3 y.k yoğurt
Bacıma geldiğim gün yiyorum
Yemezsem kızıyorlar baktım olacak gibi değil onları da diyete başlattım
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Wilma11
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
4 y.k yoğurt
3 y.k yulaf ezmesi
1 şeftali
Ara 3 tane ceviz
7 tane ızgara köfte
Bol salata
4 y.k tazefasulye
3 y.k yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Wilma11
Ben 57 sen 58 7,5 cm az mı kaptanım keşke ucuz yollu bisey olsaydı1.58 bana yetiyor yaa ben vazgeçtim![]()
Amin sağol canım insaAllah biter bir gün de biz görebilecekmiyiz muammaAllah şifa versin canım. çok zor. şu corona bitsin artık.
Sagol canim aminnGeçmiş olsun canım. Dışarı çıkınca üşütmüşdür
Off off mastit deme yaralı yerimRabbim yardımcın olsun. Çok fena bişey.
cm
Rabbim şifa versin
Neymiş?
Geldi. Teşekkür ederim canım
Benim için sorun yokta kızı zabt etmek zor oldu.
Bi dalga kokusu alıyorum
Dalga geçiyor bizimle
Ben severdimdekızım sağolsun artık sevmiyorum
![]()
Sagol canim aminnÇok üzüldüm Allah şifa versin![]()
Afiyet olsun canım ❤Selamlar :)
İki haşlanmış yumurta
Bi salatalık
2 küçük peynir
4 zeytin
Salatayı da az yedim
2 bardak ayran içtim
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım ❤Sabah aç karnına limonlu su
4 y.k yoğurt
3 y.k yulaf ezmesi
1 şeftali
Ara 3 tane ceviz
7 tane ızgara köfte
Bol salata
4 y.k tazefasulye
3 y.k yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Wilma11
Dur ters psikoloji yapayım
Eee ne yapalim para olmadığına gore boyumuzu sevecegizBen 57 sen 58 7,5 cm az mı kaptanım keşke ucuz yollu bisey olsaydı
Amin sağol canım insaAllah biter bir gün de biz görebilecekmiyiz muamma
Sagol canim aminnyok kıs cidden niye dalga geceyim show haberde kadın söyledi bizim de mısırda dedemiz var zannediyor galiba 5.5 milyon dolar deyince gülüyordu tabi tuzu kuru bizim gibi değil
Sagol canim aminn
Afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤