- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Akşam fazla çıkabilir sabah önemli. Cumaya kadar iner inşallah şişlik.Bende oldum bugün
Ama artıda gözüktüm eve geldigimde76,9 çıktı akşam akşam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam fazla çıkabilir sabah önemli. Cumaya kadar iner inşallah şişlik.Bende oldum bugün
![]()
Geçen hafta olmadın mı?
Bende oldum bugün
![]()
İlk bolumden basladim cnmIlk bölümden mi izledin abla bende ilk fragmanda izlemem diyordum simdi begenerek izliyorum
Hatta yeni bölüm fragmanida çıktı dün![]()
Yok cnm diyet degil.Zuhalcim diyet bisküvi mi o.....onun yerine çiğ kuru yemiş koy bence...
Ogleyinde ekmegi fazla yemistim cnmKeşke bisküvi yerine beyaz peynirli tb. ekmeği dilimiyle sandviç yapsaydın hem açlığın giderdi hem de bisküvi gibi zararlı değil aklında bulunsunüzülme dünyanın sonu değil toparlayabilirsin yeter ki saldım amannn deyip başka bisküviler yeme
![]()
Senin regli şişliği degilmi cnmGel abla sarilip aglasalim![]()
Hani sorun yoktu?![]()
Bisküvi miktari baya fazlaydi cnmDün çok yememissin abla aslında sadece geç saatte olması sıkıntı olmuş![]()
Aynen cnmsen gitmesini kafaya koyduktan sonra gitmeme gibi bir durum olamaz
yeter ki iste
aslında yarışmada olmak da mecbur bırakıyor insanı
patır patır gitmese de ağır ağır gidiyor
Teşekkürler. Daha oncede 2 kez oldu sayisiz kez sut kabarcigi oldu iğneyle actim. Bugun yine tekme atti sol göğsüme şişlik var, cok aciyor![]()
Az önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
Geçmiş olsun Allah sifa versin herkeseBugün camdan yengeye seslendim ağlıyor ağir deģil ama nasil geldi bana diye ateslenmis ayakta atlatıyor ama entubeye baglaninca zor oluyor Rabbim bilir artık
Geçen hafta olmadın mı?
İnşallah iner cuma geç tartılacagım bideAkşam fazla çıkabilir sabah önemli. Cumaya kadar iner inşallah şişlik.![]()
1 bar. Icin 6-7 tane fazla cnmYani ilk defa kullanıyorum aldığım aktar 6 7 tane mi ne koy dedi dediğini yaptım da içemedim canım az koyarım artık
Öyle gerçekten abla yani çöp oldu içemedim ben de1 bar. Icin 6-7 tane fazla cnm
Amin sağol ablamİlk bolumden basladim cnmdün sali dizilerine de bakmadim :))
Yok cnm diyet degil.
Dün dikkat etmedigim bi gündü o yüzden öyle oldu
Ogleyinde ekmegi fazla yemistim cnm
Ben biskuviyle peyniri cok severim
Arada tutuyor krizim :) beni bi süre götürür bu
Onerilerin icinde teşekkür ederim
Senin regli şişliği degilmi cnm
Sen normalde fazla yemiyorsun zaten
Ben dün sacmaladim
Bisküvi miktari baya fazlaydi cnm
Aynen cnm
Zaten kendime hedefler koydum
99 u görmeden kacamak yapmicam.
Geçmiş olsun Allah sifa versin herkese![]()
Biraz su ekleseydin?Öyle gerçekten abla yani çöp oldu içemedim ben de![]()
Geçmiş olsun cnmOğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam
Niye çöp olsun cnm üstüne su ekle iyi olurÖyle gerçekten abla yani çöp oldu içemedim ben de![]()
Aklıma gelmedi canımBiraz su ekleseydin?
Benim eşim oyleydi abla. Bazi konularda hâla torpuleyemedimKatılıyorum kesinlikle
Anneler de ogullarina kral muamelesi yapmamali dogru söylüyorsun. Sonra etrafindaki butun kadinlari köle saniyorlar zannimca. Çünkü en başta anneleri kul köle olmuş onlara.
Bende dizi yerine masterchefe bakiyorum iki gündürİlk bolumden basladim cnmdün sali dizilerine de bakmadim :))
60 kiloya ineyim sonra veririm sana
Bu hafta sen benim yerime de ver kaptanım bu hastalık beni mafettiGeçen ne güzelgaza getirmissin merveyi alacak diye aç kalmışım merveye olan aşkım yüzünden 1,8 kilo vermişim sesimi duyyyaskrhpozitif
![]()