yok canım sadece o değil. makarna falan da yoktuAfiyet olsun pek sağlıklı beslenme kategorisinde değil ama olabildiğince ölçülü olmaya çalışmışsın
Afiyet olsun güzel menübir tek aradaki tahinliler liste dışı sanırım
D
Aaa kaptanim hemen atıyorum 2 günün menüleriniSitare55
bilgeyogii
nabersiniz kızlar
pazartesi menulerinizi ve sporlarinızı bulamadımmmm
firsat bulamamıs olabilirsiniz şimdi atin gari
bende dun gece atamadım şimdi yazdım
Tarçınlı elma da güzel fikir olmuş canım yarın da gundüz vaktı 10 veya 14 gr gibi bitter yiyebilirsin kahveyleikindi vakti hastalandım kızlar ve canımm aşırı neden tatlı istiyor anladımm
allahım dolaptaki cikilotalalar neden bitmiyorlar bitirin artık ev ahalisiii ey ev ahalisi
ne yesem ki
gideyim salatalık yiyeyim
neyin ustune kakao doksem ki
elmaya yakısır mi tarcın olur ama kakao istiyorum
Kalın grissiniler 25 gr canım1 tane grissini kaç gr? Bugün yedim aşırı merak ettim. Pakette de yazmıyor. Bu arada menüneböyle baktım
Bende ya direkt canım ekmek falan cekiyor veya makarna yarım paket falan yesem beni ancak kesiyorEn masumu meyve yine. Bu saatte olmasa bitter çikolata bir karecik ye derdim ama saat çok geç.evde hiç tatlı yokmuş gibi davran aaa bitmiş falan de Ben de regl olunca hamurişine koşuyorum. Tatlı insanı değilim ya
Bende kaç gündür üşendim az önce yapıyım dedim mutfağa gittim geldim yine üşendim yarın derhal bende yapıyorum vee birlikte cumartesi gününe kadar kabak çorbası içelim mi sabah akşam ne dersinKabak çorbasi yaptım canım yarın kabaktan detoks çorbasıyla devam inşallah
Evet mümkün olduğuncaAfiyet olsun pek sağlıklı beslenme kategorisinde değil ama olabildiğince ölçülü olmaya çalışmışsın
Canım senin menün ne kaaa az27.08.2024 menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
3 tane çavdarlı karabuğdaylı grissini
Öğle 12:00
1 çorba kase domates çorbası (Çorba çok şişirip rahatsız etti beni. Acıkmazsam yarım kase içicem bundan sonra.)
Ara 15:00
1 küçük yeşil elma
Akşam 18:00
2-3 yemek kaşığı taze fasulye
4 yemek kaşığı çoban salata
2 lt su
8100 adım
Tutku44
LenaG
Mthn83
Afiyet olsun kaptanm28 Agustos Salı Menü ve Spor
8.30
1 adet kuru kayısı
10.30
2 tane yumurtali avokadolu salata, 3 dilim ekmek,3 siyah zeytin, 1 lokma bal, 1 siyah cay
12.30
1 fincan turk kahvesi
15.00
2 yk etli turlu, 6 yk yogurtlu semizotu
18.00
5 yk etli turlu, 3 yk bulgur,4 tane kavun
21.00 yarım elma kakaolu
adım 2050
Hastalığımin 1.günü karnım agriyor spor yapamadım malesef
su 2lt
LenaG
GüncellemeVira bismillah
Menü yazmaya başlıyorum nihayet. Cmt girdim gruplara ama alışmadık popoda kıyafet durmaz misali bi türlü menü yazamadım
Bugün tüm gün bağ evindeydik
Aralıklarla 1.5 kıymalı pide, baya mevsim salatası,2 bardak kola 1 kase çekirdek yedim. Saatler tam belli değil. Dediğim gibi bütün gün oradaydık ve acıktıkça yedik
Bugün spora da başlamayı düşünüyorum inşallah bakalım
Planım 30 dk Eliptic
Yaparsam yazarım. Hoşgörün apır sapır yazmamı cidden adaptasyon sorunu yaşıyorum düzelecek inşallah
LenaG
Tutku44
Teşekkür ediyorum cnm bnmMutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Hep burdayım kaptanimm
Sevgili mavi takımım
Pazar ve pazartesi güzel menuler ve sporlar yapıldıElinize emeginize ayaklarınıza sağlık
bazi kaçamaklar bizi uzse decumartesiye kadar toparlanacagımızı umut ediyorumm nolur biraz dikkat edelim ağzımıza giren her paketli sekerli bol karbonlu gıda bize artı getirecek kendimize bu eziyeti yapmayalim 1 2 dk zevk sadece gecip gidecek.
Eksi oldugumuzda hafifliyoruz dahada motive devam ediyoruz
Spor puanlarımızı acıkliyorum kızlar
Pazar günü Mavi takım spor birincisi
@Sitare55 tebrik ederim
Pazartesi günu Mavi takım spor birincisi
Sitare55 yine tebrik ederim
kilo olarak eksisini kesinlikle cumartesi gorecegimden suphem yok
Eki Görüntüle 3471774
Sitare55 eksi gelecek kuzum hic merak etme bu spora kesin gelecek insa
Nergis 35 senin o artı degil spordan dolayı
Efenin_Annesi daha cok gel canım bekliyoruz
bilgeyogii kocaman opuyorum seni canım
@Deltavealfa baklava yeseydin 68 olmustun canım cok guzel gidiyorsun o arti gidecek zaten
@Lotus1234 guzel eksi canım devamm
Ellssa spor bekliyoruz tatlımm
@Makaron23 minik artı var ama cocukların hastaydi canım benimm uykusuzluktan o
60kiloyum
malahit cok iyi gidiyorsun canim
@Hallederiz harika sporlarla daha guzel eksi gelecek cumartesi insa
Boncuk2307 bu gayret bize 69 gosterebilir cumartesi
bluegreeneyes hoşgeldinnn
Salı carsamba persembe bolca sporcuma dinlenicez kızlar kasların dinlenmesi lazım
son 3 gün sooonnn 3 günnn belki bir sayı daha asagı ineceksin ödemlerin gidecek haydi kızlarrr
Bugün onu düşündüm biliyor musun insallah sağlıklı bir şekilde olur.Nice uzun saglikli mutlu guzel yaslarin olsun canım inşallah 31.yas gununu istedigin mutlu oldugun kilonda kutlarsin
Ben de gördüm fragmani sen soyledikten sonra dikkatimi çekti normalde çok uzun olduklari icin Türk dizilerini bulasik yikarken yemek yaparken izlerim yine de bazilarina hic tahammul edemezken kirli sepetini sevmistim eğlenceliydi yeni halini daha çok begsndim eskiden cnbc-e diye bir Kanal vardi desperate housewife vardi çok güzel oyle bir hava aldim bir de araya gizemli cinayet falan koyarlarsa muthis olur
Yaaaw. Sen harikasın baby27 agustos salı
Açkarna ; 1litre su - ananas surubu suyu 1bardak
Kahvaltı : 12.30
Kavrulmuş yulaf omlet 2 yumurtalı
1 salatalık
1 dilim çavdar küçük
Rezene kimyon çayı
Akşam : 19.00
5 köfte ve karışık salata
Kefir
2 saat sonra
Tarçınlı maden suyu
3 litre su
Efenin_Annesi @Elhan LenaG
.
Kilomuda bildirmemişim sanırım ya bildireyimm hafta sonu misafirim vardı yedik ama fazla yemedim azar azar aldım tabağıma ve 200gram almışım pazartesi tartmıştım bugünde 100gram eksilmişim ama cumartesiye göre + dayım
Geçen cumartesi 75.0
Bugün 75.1
Ne güzel bir mesaj günayyydıiiinnnnGünaydın kızlarenerjik ve dengeleri sasirmadigimiz kendimiz için güzel şeyler yaptığımız bir gün olsun
Dün o kadar tıkandım ki. Hiçbir şey yiyecek yerim kalmıyor şu aralar. Midem küçüldü sanırım.Canım senin menün ne kaaa aztek göze batanlar grissiniler onu da genelde diyetiayenler 2 adet veriyor. Diğer yedipin seyler tadına bakmalık gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?