- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Geldi mi üst üste geliyor Allah yardimciniz olsunYok Canım malesef düşmeyince biz dün hastaneye geldik. Bu sefer çift antibiyotik aliyo damardan. Ekstra bir çok test daha istedi. Bi kısmı temiz çıktı testlerin , bı tanesi Ankara'ya gidiyormuş onun sonucu bı hafta sonra gelecekmiş. Tam zamanlı yatış verdi yine ama bizimki çok sıkıldı hastane ortamından o yüzden sabah akşam serum saatlerinde gidiş geliş yapiyoz hastaneye.
Bu esnada bende de grip mi desem corono mi desem bı soğuk algınlığı başladı. Yıkılmadık ama ayakta da değiliz anlayacağın..
Çok şükür canım, sevindimcanlarım hepinize çook teşekkur ederim
hepiniz sormussunuz yazmissıniz Allah razı olsun.
Bebegimin kırıgı catlagi yok ama kesik derin dedi doktor el içinde ve eklem yeri oldugu icin dikis atilmayacak
yara derin ve emekleme oldugu icinde temiz kalmasi icin bakım yapicam hep
gözüm onun ustunde gun boyu oyuncaklariyla oynarken bile
şimdi pansuman yapıp geri sarıcam.
Çok sagolun kızlar
Çok geçmiş olsun canımYok Canım malesef düşmeyince biz dün hastaneye geldik. Bu sefer çift antibiyotik aliyo damardan. Ekstra bir çok test daha istedi. Bi kısmı temiz çıktı testlerin , bı tanesi Ankara'ya gidiyormuş onun sonucu bı hafta sonra gelecekmiş. Tam zamanlı yatış verdi yine ama bizimki çok sıkıldı hastane ortamından o yüzden sabah akşam serum saatlerinde gidiş geliş yapiyoz hastaneye.
Bu esnada bende de grip mi desem corono mi desem bı soğuk algınlığı başladı. Yıkılmadık ama ayakta da değiliz anlayacağın..
Müsait olduğunda bugün nasıl geçti yazarsın canımİyi akşamlar kızlar alıntıladım ama yorum yapamadım aşırı yorgunum bugünlük beni mazur görün lütfenhepiniz iyisinizdir umarım erkenden yatacağım yarın sabah yine hastaneye gideceğim
Kolay gelsin canımCakinin Gelini
Canım şimdi kendime bir sütlü kahve yaptım içeceğim.
3 kilo poğaça yaptım tadına bile bakmadım
Sonra gittim çiftlikten 70 litre süt getirdik onu peynir yapacağım. Yani gece 12 de bile benim iş bitmemiş olacak. Ama çok acıktım yawkahve uykumu kaçırsın bari
Sağol canımKolay gelsin canım
Eyy maşallah kolay gelsin canım bende ne yapacağımı şaşırdım büyük fincana türk kahvesi yaptım içinede azcık dibek kahvesi attım az önce içtim sonra filtre kahve yaptım soğuması için dolaba koydum birazdan da onu yağsız sütle içicem darısı yarına acıkmak yok cıssCakinin Gelini
Canım şimdi kendime bir sütlü kahve yaptım içeceğim.
3 kilo poğaça yaptım tadına bile bakmadım
Sonra gittim çiftlikten 70 litre süt getirdik onu peynir yapacağım. Yani gece 12 de bile benim iş bitmemiş olacak. Ama çok acıktım yawkahve uykumu kaçırsın bari
Afiyet olsun canım. Yok canım yemedim. Buzluğa attım hepsiniEyy maşallah kolay gelsin canım bende ne yapacağımı şaşırdım büyük fincana türk kahvesi yaptım içinede azcık dibek kahvesi attım az önce içtim sonra filtre kahve yaptım soğuması için dolaba koydum birazdan da onu yağsız sütle içicem darısı yarına acıkmak yok cıss
Bu arada ben bugün fark ettim gördüğüm kadarıyla rakip takımdaymışsın yada vazgeçtim o yaptığın poğaçalardan yatmadan çokca yiyebilirsin canım
Ta kendisiyimmmmAtommm musunuzzzz mübarek elço hanummm
Sınıf öğretmeniyim canım. Sınıf parası diye burada bir uygulama yok. Ahhh deşmeyin yaramı.Sınıf öğretmeni misin canım. Sınıfın parası yok muydu hiç.
Nasıl geçti canım? Habersiz bırakma biziİyi akşamlar kızlar alıntıladım ama yorum yapamadım aşırı yorgunum bugünlük beni mazur görün lütfenhepiniz iyisinizdir umarım erkenden yatacağım yarın sabah yine hastaneye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?