- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayy ben çok yoruluyorum ayaklarim belim cok agriyor valla kızda çok yoruyor beni o uyuyunca bende yatiyorum hemen,2gun hep odun tasidik kestik falan bizim burda is bitmez zatenBu benim için geçerli değil kuzu ben yorulunca iyice kaçıyor yorgunluktan uyuyamıyorum ,bir kere bahçe çapası yaptım yorgunluktan oldum sabah 5 de uyudum zorla
Benmi gene ben çıktım işin icindenYok kuzu girdiğim ilk takım sizsinizoda migiyle senin sayende
Şuan yaptığınız değilmi ?Cuma zayiflama yarismalari
Pazartesi oruç tutmaya başlıycam oruç tut dedinYemeden içmeden oruç tut
Yok degil orda 6.TakımdaydikŞuan yaptığınız değilmi ?
Sanırım bu uykuyu sevmekle alakalı kuzu ben 4 saat kesintisiz uyusam dinç kalkıyorumAyy ben çok yoruluyorum ayaklarim belim cok agriyor valla kızda çok yoruyor beni o uyuyunca bende yatiyorum hemen,2gun hep odun tasidik kestik falan bizim burda is bitmez zaten
Yaaaa teyzesinin balı
Bu cook tatli ama masallah canim
Oooooooyyyy surata bak tam yemelik ısırmalık
Ama ben zaten deliksiz uyuyamiyorum her saat kalkiyorumSanırım bu uykuyu sevmekle alakalı kuzu ben 4 saat kesintisiz uyusam dinç kalkıyorum
Bu cook tatli ama masallah canim
Teyzesine çekmiş cok tatliO
Oooooooyyyy surata bak tam yemelik ısırmalıkAllah bağışlasın ..
Maşallahh çok tatlı
Her saat mi bebekmi varAma ben zaten deliksiz uyuamiyorum her saat kalkiyorum
O bal varya o bal tepemden inmiyorYaaaa teyzesinin balı
Dışı seni içi beni yakarBu cook tatli ama masallah canim
Tövbe estağfurullahMaşallahh çok tatlıtam yemelik ekmek arasına bunu koyup yesem10 kilo alırım
Evet alırsın tam 10 kiloMaşallahh çok tatlıtam yemelik ekmek arasına bunu koyup yesem10 kilo alırım
Kuzum benim ama cok şapşalO bal varya o bal tepemden inmiyorkumandayla kanal cevirmeyi ogrenmis
Dışı seni içi beni yakarsağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?