Sorma canım o stresten kurtuldumHahaaaaaaa şartlar falan baya disiplinli bir yermiş
Afiyet olsun canim ❤Dünki menüm
Sabah yok
Ögle
3 tane köfte
1 servis kasigi patates salatasi
1 kepce köy corbasi
Aksam
Karisik izgara
Salata
Zipzip- Wilma11 E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah yok
Ögle
3 tane köfte
1 servis kasigi patates salatasi
1 kepce köy corbasi
Aksam
Karisik izgara
Salata
Zipzip- Wilma11 E Elif_Eylul
Bur gün dolmuş yerine ayaklarını kullan kuzu 30 bin adım yapmadan binme otobüseEn fazla 20 bin yaptım oda bi kere
İnsanı kurallar bazen soğurabiliyor malesef eğlenceden çıkıp görev haline geliyorSorma canım o stresten kurtuldum
Oglan nasil canimHeee tamam burdaysan
Gunaydin canimGünaydın canim ❤
Yarisma bitti iste burda daha guzel kilolar veriliyorİnsanı kurallar bazen soğurabiliyor malesef eğlenceden çıkıp görev haline geliyor
Takim ici devam canim 15000 siniri ile yarışacağızaa adım olmicakmi.. aslında iyi bi karar gibi mesela adım atmayan kişiler oluyo takımda çok uğraşan olup da kaybeden olursa demoralize olabilir.. ama ben yine de atarım
Bur gün dolmuş yerine ayaklarını kullan kuzu 30 bin adım yapmadan binme otobüse
Uyur gezeri duymuştum da yazarı ilk defa görüyorumUyuyor.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Valla bende diskalifiye oldugumdan listeye giremiyordum motivasyonum düşüyordu birdenİnsanı kurallar bazen soğurabiliyor malesef eğlenceden çıkıp görev haline geliyor
Sen diskalifiye mi oldunValla bende diskalifiye oldugumdan listeye giremiyordum motivasyonum düşüyordu birden
İlk girdigimde kuralları bilmedigim için uymamışım kaptanlar hemen diskalifye etti henüz yeni girmişim listeye billeSen diskalifiye mi oldun
Allah seni migim
Naptin sen7000 adımım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?