Günaydın canımGünaydın hanımlar
Amin canım benimAllah'ımmaasAllah bahtı da yüzü gibi güzel olsun canım Rabbim bağışlasın ❤
Kızlarla koşturuyorum canım ya biraz da yürüdüm
Günaydın ablaGunaydinnnn kizlar
Bugün adim yok diye, millet erkenden yürümeye başlamış heralde
Allah gönlündekini nasip etsin canım inşallahKizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
Aynen ya sağol canımSağolun kızlar
Oyy maşallah sanakuzu ya
Kız bu da resmen aramızda büyüdü
Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
Iyi olmus canim
Ay teşekkürler ablacımmm nasihatlarin içinE yani haklısın biraz burnu sürtülse fena olmaz da arayı çok soğutmamak lazım...bir şey derse az bı gülümse tamam mı....hatasını da güzel bir şekilde söyle sorunları barış zamanında anlatmak konuşup çözmek lazım. Güzel haberlerini bekliyorum.
Yok canım o kadar da değil haklı olduğum zaman o gelir ama bazen haklı haksız dinlemiyoruz, bana sarılmadan uyuyamaz tartisinca sarılmiyor bende yaklaşmiyorum uykulu uykulu gelip sarılıyorBizde de adımı hep eşim atar ,ben küsen taraf
nasıl olsa gelecek barışıcak mantığı oluşuyor kavga ettiğimizde kötü bir his bu.
hiç gidip adım atasim gelmiyor .. kırmayı başarabilirsen eşinde bu hissi,senin adına güzel olur
Teşekkürler ablacım orası hiç belli olmaz tartilmadim hiç bugün yarın sürpriz olacakKirmizi kaptanGurbettt42 olabilir :))
Annem bağımlısı olmuş hep netten izliyorMuge yi internetten izleyen var mi ben de niye açılmıyor
Ben şu an niye izleyemiyorum ki ya puffAnnem bağımlısı olmuş hep netten izliyor
Ay ne güzel
Evet canım eşim dinliyor, tekrara da basmış sesi sonuna kadar açmış, duyayım diye, bişey yapmadım ya aramız da öyle büyütülecek bişey olmadı da birşeylerin farkına varması için biraz ekşi yüz hakkediyor
Ay ben hiç sevmem küsmeyi ama mecbur bırakıyoro da açar müziği ortamı duygusallaştirmak için mi artık neyse
YouTube den mi izliyorsunBen şu an niye izleyemiyorum ki ya puff
Bizim internette sorun var bu haftaMuge yi internetten izleyen var mi ben de niye açılmıyor
Once sinifta biri korona pozitif ciksa sinifi kapatiyorlardi simdi yakin temasta olanlara evde kalsin diyorlarahaaaa bizi gördum,artik hep öyle olucak gülüyorum ben çünkü egitim denen birsey olmucak her hafta 2 kisi 3 kisi derken sıniflar kapanacak neden kapatmazlar okuluda anlamis degilim
Özenme ya bi kaşık suda boğasım varAy ne güzelözendim. Benimkide kavgada tereyağ gibi üste çıksın anca
Hayirli olsun guzel gunlerde kullan inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?