Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın hanımlar
Günaydın canım
Allah'ım maasAllah bahtı da yüzü gibi güzel olsun canım Rabbim bağışlasın ❤

Kızlarla koşturuyorum canım ya biraz da yürüdüm
Amin canım benim
Gunaydinnnn kizlar

Bugün adim yok diye, millet erkenden yürümeye başlamış heralde
Günaydın abla
Allah gönlündekini nasip etsin canım inşallah
Sağolun kızlar

Oyy maşallah sana kuzu ya
Kız bu da resmen aramızda büyüdü
Aynen ya sağol canım

maşallah onlara savaşçı çıktılar. Rabbim hayırla sonuçlandırsın canım

Ay teşekkürler ablacımmm nasihatlarin için, önceden olsa küsünce konusmuyorduk şimdi tartışsakta konuşuyoruz, yatakta sırtımı dönüp uyuyorum arada bi yaklaşıyor gibi yapıyorum heyacanlansin diye ama tabiki geri dönüp uyuyorum
Yok canım o kadar da değil haklı olduğum zaman o gelir ama bazen haklı haksız dinlemiyoruz, bana sarılmadan uyuyamaz tartisinca sarılmiyor bende yaklaşmiyorum uykulu uykulu gelip sarılıyor
Kirmizi kaptan Gurbettt42 olabilir :))
Teşekkürler ablacım orası hiç belli olmaz tartilmadim hiç bugün yarın sürpriz olacak

Ay ne güzel özendim. Benimkide kavgada tereyağ gibi üste çıksın anca

ahaaaa bizi gördum,artik hep öyle olucak gülüyorum ben çünkü egitim denen birsey olmucak her hafta 2 kisi 3 kisi derken sıniflar kapanacak neden kapatmazlar okuluda anlamis degilim
Once sinifta biri korona pozitif ciksa sinifi kapatiyorlardi simdi yakin temasta olanlara evde kalsin diyorlar
Okulda kim pozitif cikmis isimde vermemis mudur sadece cocuklariniz takip edin diye yazmis
Kiz kapanmasin zaten geri kaldi cocuklar

Ay ne güzel özendim. Benimkide kavgada tereyağ gibi üste çıksın anca
Özenme ya bi kaşık suda boğasım var gündüz ıyiz sanki hiç küs değiliz yatakta sirtlar döner uyku tutmaz beni sinirden o kesin içine atıyor belli etmiyor da ben oflaya oflaya sabahlıyorum ama uykuluyken farkın da değil ya gelip sarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…