- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Teşekkür ederim canım
benim icin de yeSon cısslarımı yiyeyim bugün son günüm
Hedefin kac canim sorayım diyorum unutuyorum :))benim icin de ye
Ablam beni hatırladın mı pekiSayende maziyi hatirladim
Kaptanlar birakinca takim kapnmasin diye destek olurduk hep :)
Çok sevindim canım insaAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın yavrularını kucağına tabi önce zayıflamak lazım büyük motivasyon senin içinKizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
Ya kırmızı kaptan olursan nolcakKızllarrr
Yarın beni geçin mutlaka geççç
Kırmızı kaptanı olun
Bende tarafa geçeyim
Mavi takım olarak seçmeyin beni
Lütfen rica ediyorumm
Beni geçççç
2 kilo ver geç
Yok canım internet sitesindenYouTube den mi izliyorsun
Benim için de bol çikolatalı popkek yeseneSon cısslarımı yiyeyim bugün son günüm
Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
Haydi beni de geçKızllarrr
Yarın beni geçin mutlaka geççç
Kırmızı kaptanı olun
Bende tarafa geçeyim
Mavi takım olarak seçmeyin beni
Lütfen rica ediyorumm
Beni geçççç
2 kilo ver geç
Yarın kim kaptan olursa migim i seçsinHaydi beni de geçyarın ben 1 haftalık izine ayrılmak istiyorum beni de geç
Migim diyorken tatlım yarın kırmızıların kaptanı benim hadi beni geçin de göreyim siziYarın kim kaptan olursa migim i seçsinkıs anca öyle kilo verdi
HahahaMigim diyorken tatlım yarın kırmızıların kaptanı benim hadi beni geçin de göreyim sizi
Adım yarisi yok ki bu hafta canimZipzip- kaptanım yarın burda 1 hafta tatile giriyor çocuklar, ve ben bugün iş görüşmesine gideceğim bakalım ne olur bilmiyorum .
Çocuklar evde iken onlarla zaman geçirmek istiyorum . Adım atamayıp takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum. Bana 1 hafta izin verir misin ? Söz veriyorum yediklerimi yazacağım ve kilo almayacağım inşaAllah.
Adım yarışını kaldırdınız mı?Adım yarisi yok ki bu hafta canim
Bu hafta deneme amaçlı canım 15 sınır herkes kendi için atacak ❤Adım yarışını kaldırdınız mı?
Bu hafta deneme yapacagiz canim mavi ve kirmizi takimda adim atmak zorunlu degilAdım yarışını kaldırdınız mı?
Tamam o zaman listeye devam adıma sonBu hafta deneme yapacagiz canim mavi ve kirmizi takimda adim atmak zorunlu degil
Takim ici 15.000 adim yarisina devam edecegiz ona katilmazsin sen
Menu ve tarti bildirimi yaparsan devam et listede
Arada atarsın kıs her gün yat tat sıkılır insanTamam o zaman listeye devam adıma son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?