Afiyet olsun guzzumHayırlı akşamlar
LenaG nurovic
Öğlen 12//
Bir yumurta az yağda
iki tam buğday ekmeği
Az acılı ezme salatalık
5 cecil peyniri şekersiz çay
Ara iki avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 17.30//
4 köfte(boyutları küçük nugget gibiydi)
3nugget
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir koca kase yeşillikli salata
2.5lt su bitti
Süper afiyet olsun canım6 Ekim Menü ve Spor
10.30 ,4 yk kıymalı yumurta, 2 ctl labne, 2 dilim peynir, 1 ctl bal, 2 dilim beyaz ekmek, ,marul , roka
13..00 1 elma , 1 kucuk lokum
16.00 1 kase mercimek corbasi
18.00 1 kase yogurt, 4 yk sucuklu kuru fasulye 3 yk princ pilavi
19..00 1 elma , 3 ceviz ,
bolca temizlik
1.5 lt
nurovic LenaG
Başarılı06 ekim 2024
AÇ KARNA ; türk kahve yarım litre su
11.00
kırmızı biberli kavrulmuş soğanlı kıyma küçük kase kadar
6zeytin
salatalık
2dilim çavdar
rezene kimyonlu çay
15.00
azcık kıymadan yumurta kırdım
1dilim çavdar
18.00
kahuska 1tabak
2.5 litre su
nurovic LenaG Efenin_Annesi
efoşta kızları hastalandı gelemedi
Günaydın kaptaniçem dün sabah evden çok erken çıktık vee yeğenimin kardeşimin yediği bir poşet dolusu pastane ürününü kendimi tutup sadece yazdıklarımı yedimyaryet olsun oyy bugün kaçmış baya karb.olmuş
Çok geçmiş olsun
15-20 gün niye bekliyorsun gel hemen
Afiyet olsun neyseki 2 sıkımda kalmışsınakşamki kızartma yerine fırın olsa iyi olurmuş
Afiyet olsunekmeklerce
Afiyet olsun gayet güzel bir giriş oldu
Afiyet olsun kahvaltı kuru olmuş biraz ama akşam toparlamışsın
Afiyet olsun
Geçmiş olsun
canımm bu aralar haklısında zorluyor beni yemek niye bilmiyorum bi ilaç alıyorum o olabilir ama bugün daha dikkatli olacağım şimdi avuç içi kadar tam buğday ekmeği yedim ilacı içebilmek için resim çektim hatta baya küçük akşam atarım öğlen ve aksam da dengeleyeceğim inşallahAfiyet olsun guzzum
Akşamki ekmeğe gerek yoktu ve bir avuç yeterliydi kuruyemiş. Tabi bence
Süper afiyet olsun canım
Başarılıafiyet olsun canım
canımm kızının dişi ne oldu halledebildiler mi belki de uazmışsındır acaba gözümden mi kaçtı ama aklımda kaldı ne yaptınız hallolmuştur inşallah6 Ekim Menü ve Spor
10.30 ,4 yk kıymalı yumurta, 2 ctl labne, 2 dilim peynir, 1 ctl bal, 2 dilim beyaz ekmek, ,marul , roka
13..00 1 elma , 1 kucuk lokum
16.00 1 kase mercimek corbasi
18.00 1 kase yogurt, 4 yk sucuklu kuru fasulye 3 yk princ pilavi
19..00 1 elma , 3 ceviz ,
bolca temizlik
1.5 lt
nurovic LenaG
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin canım
Vazgeçme,Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. Kan tahlili sonuçlarım çıkmış. Sağlıklı ocağı d vitamini bakilmiyormus ama diğerlerine bakmış. İnsülin ve direnci 15 den 7 ye düşmüş bu çok iyi , crp de düşmüş ama b 12 vitamini yoğun bir şekilde kullanmama rağmen yükseleceğini düşmüş tuhaf yani. Birde ben diyet yapıyorum ama yine artiyim çok sıkıldım bu durumdan resmen boşuna diyet yapıyorum 15gundur
Hafti içi de eliptiğe devam edebilmek umuduylayogurt ve et türu olsaymis bu kadar mskarna yenmezdi sanki. Belki de canin cekti bilemiyirum.
Afiyet olsun
B12nin alt siniri 167 üst siniri 850cok aralik var ve üst sinira yakin tutun deniliyor
Hic gözüm yokben yedim yiyecegimi
Hoş geldin ❤ ooo eliptik bisiklet de çevrilmis
Olur mu kusursayende hayal etmek guzel
Kizlar ne guzel olur degil mi@tomrs @Beyaz leylak @Lotus1234
Ekim sonu 79
Kasim sonu 75
Aralik sonu 71
Ocak sonu 68
Şubat sonu 65
Mart sonu 62
Nisan sonu 59
Mayis sonu 57
Haziran sonu 55
Sonrasini hayal edemedim
Seni çok iyi anlıyorum. Ama pes edersek fazlasını alırız canım. Sen inatla yola devam et, illaki kırılacak bu ve vermeye devam edeceksin. Belli bı düzene de alisabiliyor metabolizma sen sasirtmaca yap detox felan.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. Kan tahlili sonuçlarım çıkmış. Sağlıklı ocağı d vitamini bakilmiyormus ama diğerlerine bakmış. İnsülin ve direnci 15 den 7 ye düşmüş bu çok iyi , crp de düşmüş ama b 12 vitamini yoğun bir şekilde kullanmama rağmen yükseleceğini düşmüş tuhaf yani. Birde ben diyet yapıyorum ama yine artiyim çok sıkıldım bu durumdan resmen boşuna diyet yapıyorum 15gundur
Kaptanım arkadaş kendi kendine tiribe girdiSiisttt noluyo bakim burda, açılın ben geldim aaaaa
Yeni olmak eski olmak mesele değil, mesele kiloları göndermek kızlar kim daha çok çalışırsa o kazanır.
Geçmiş olsun canım
Seni çok iyi anlıyorum. Ama pes edersek fazlasını alırız canım. Sen inatla yola devam et, illaki kırılacak bu ve vermeye devam edeceksin. Belli bı düzene de alisabiliyor metabolizma sen sasirtmaca yap detox felan.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misaliKaptanım arkadaş kendi kendine tiribe girdi
Hepimiz biliyoruz ki ilk haftalarda kilolar güzel gider sonra kilo verimi yavaşlar.
Şimdi doğru söyledim diye suç mu oldu
Ekim eylülden Kasım ekimden güzel olacak diyorsunyogurt ve et türu olsaymis bu kadar mskarna yenmezdi sanki. Belki de canin cekti bilemiyirum.
Afiyet olsun
B12nin alt siniri 167 üst siniri 850cok aralik var ve üst sinira yakin tutun deniliyor
Hic gözüm yokben yedim yiyecegimi
Hoş geldin ❤ ooo eliptik bisiklet de çevrilmis
Olur mu kusursayende hayal etmek guzel
Kizlar ne guzel olur degil mi@tomrs @Beyaz leylak @Lotus1234
Ekim sonu 79
Kasim sonu 75
Aralik sonu 71
Ocak sonu 68
Şubat sonu 65
Mart sonu 62
Nisan sonu 59
Mayis sonu 57
Haziran sonu 55
Sonrasini hayal edemedim
Tebiiii kiEkim eylülden Kasım ekimden güzel olacak diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?