- 28 Aralık 2023
- 6.751
- 20.079
- 268
Kırmızı takımın güzel hatunları,
Son 1 günümüz kaldı!!!!!!
Dikkat edemeyenler özellikle yarını iyi değerlendirsin lütfen.
Herkes yarın olabildiğince ödem tutacak yiyeceklerden uzak dursun aman diyimmmm.
C.tesi buralar eksiden yıkılsın ayollllll
Hadi canlarım menülerinizi bekliyorummmm
Fit mutlu anne
@Sitare55
@Makaron23
@Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
@Asya89
G Goklerce
@Jou
@Boncuk2307
@teslim1903
@Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
@Tutku44
10 Ekim perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İki tk kahvaltılık çikolata
İki dilim kepek ekmeği
Çay
12.00
Eki Görüntüle 3489003
Bu tabak
16.00
Mandalina
Üç gün kurusu
Bir dolu avuç karışık kuruyemiş
Su 2 lt
Aralarda çay kahve içtim
14.400 adım
LenaG nurovic @Asya89
HoşbuldumSende hoşgeldin papatya
Evett pizzasenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorumAfiyet olsun
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuşc.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
Başlangıçın hayırlı olsunsağlıkla gidecek kendileri inşallah
Aa canım hoşgeldin tekrarnerelerdesin
Afiyet olsun pizza mııı
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etme
Teşekkür ederim canımcımmm hepimize şifa olsun inşallahŞifa olsun efenim
Valla canım bu hafta benim de artı gelmem çok yüksek. Diyetisyene başladım ya ben, o dedi. Hatta 21 inde randevum var o güne kadar tartı yasagi koyduCalla canım bu hafta harika bir kaptanlık yaptın emek verdin. kendi adıma artı gelirsem çok üzülürüm
Yarın ödem suyu içeceğim kaptanım ,Kırmızı takımın güzel hatunları,
Son 1 günümüz kaldı!!!!!!
Dikkat edemeyenler özellikle yarını iyi değerlendirsin lütfen.
Herkes yarın olabildiğince ödem tutacak yiyeceklerden uzak dursun aman diyimmmm.
C.tesi buralar eksiden yıkılsın ayollllll
Hadi canlarım menülerinizi bekliyorummmm
Fit mutlu anne
@Sitare55
@Makaron23
@Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
@Asya89
G Goklerce
@Jou
@Boncuk2307
@teslim1903
@Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
@Tutku44
Benim de sıkı tutmam lazim ama üzerimden bi misafir trafiği geçecekHaklısın canım diyetisyenn benden çok morali bozulduevet ben de zor veriyorum ama kolay almıyorum en azından bu hafta daha sıkı tutmam gerekli
200 Gr yağdan canım, ister istemez moralim bozuldu ama her seferinde yoğun ödem çıkıyor anlamadım neden çözemiyorum ödem sorununu
En geç 19 da günü kapatman gerek cnm .Hala eve varamadım yemeğimi yiyemedim
Çok geç gidiyorum eve çok da acıktım sizde durumlar nasıl yendi mi akşam yemeği.
Saat 17 de günü kapatanlar var
İlk defa yapıyorlar canım, ikisi de tembel, işe gitmeseler hareket 0.ayy feza abla beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi bu erkeklerin hormonları da tuhaf hem yiyip yiyp kilo almıyorlar hemde hopp zayıflıyorlar acaba spor mu yapıyorlar da bu kadar güzel zayıfladılar ? yoksa yeni başladılarda ödemleri mi giiti? ya daa sen spor eklemediğin için onlar da yürüyüş spor ağırlık vs yapıyorlarsa sen ondan da az verebilirsin bi de feza ablacım yaş aldıkça metabolizma da baya yavaşlıyor ben bu zamanlarımın kıymetini çokk iyi anladım mesela hop alıyor hop veriyorum ama yaş ilerleyince metabolizma çok zorluyor ama ben inanıyorum sana azar azar bile olsa çokkda güzel veriyorsun maşallah sanaa
MaşaAllah senin evdekilereErgen oğlan anasi olarak menuden pilav makarnayi cikarmak cok zoresim 56 kilo. Buyuk oglum 1.8 ve 70 kilo ama kas yapiyor, bu kiloyu 2.5 yildir fitnessla resmen inşa etti bize de evde tavuk makarna, tavuk pilav yapmak düştü.
Ufakliklar da 13 yas 1,60 ve 40 kilolar , yani zayıflar. Esim haric hepimiz hamurisine bayiliriz. Ama tek sorun yasayan benim
Sizinkiler tek gluteni mi birakti yoksa her türlü tahili mi ? karabugday , baklagil ?
Eger bunlar yasak degilse tabi severlerse karabugday pilavi , yeşil mercimek pilavi kirmizi mercimek köftesi ,fallafel vb yapılabilir.
Çalışıyor musun kacta çıkıyorsun işten?Hala eve varamadım yemeğimi yiyemedim
Çok geç gidiyorum eve çok da acıktım sizde durumlar nasıl yendi mi akşam yemeği.
Saat 17 de günü kapatanlar var
19 da şirketteyim ya da yolda oluyorum evime ennn erken 20 de giriyorum malesef daha erken gelmem mümkün değilEn geç 19 da günü kapatman gerek cnm .
Ona göre ayarla kendini
18.30 da çıkıyorum eşim geliyor, oğlumu almaya gidiyoruz. Hiçbir yere uğramazsam 20.00 da evdeyim, yemeğimi geceden yapıyorum ancak gelir gelmez ısıtıp yiyorum oluyor 20.30Çalışıyor musun kacta çıkıyorsun işten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?