- Emoji Skoru
- 20.132
- Puanlar
- 268
Yaaa Allah razı olsun ondanSağolsun canım yaptılar, kıyamam bir de normalde menülerinde yok. Ücret sordum 40 lira istiyor. Sırf benim için patates haşlamış.
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin deBu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorumgünümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalımDeyilmi
Depresyon hapına filan gerek kalmıyor
Şen kızlarımız sağolsun
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmışOğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işteha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım
Afiyet şifa olsun canımBoool salata , az kuşbaşı , az çorba
Akşam da as bir çorba 1 kuru incir 1 bardak kefirle günü kapatırım
Eki Görüntüle 3502907
Çok geçmiş olsunKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilirPişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsinAy vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Sadece koçlar anlarValla anlamadım espriyi
Afiyet şifa olsunEki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR
@Jou @ElhanLenaG Sitare55 Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Kaçanın kıymeti olmuyor, bekle telli duvaklı uğurlayalımBen kaçtım
Çok haklısınAy vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Teşekkür ederim ablaÇok geçmiş olsun canım
Birazdan toplanıp tekme tokat dalmaya gelecezHepinizi kocama karşı kinlendirdimkaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.
Teşekkür ederim canımYaaa Allah razı olsun ondan
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış
Afiyet şifa olsun canım
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin
Sadece koçlar anlarbenden önce davranmış
Afiyet şifa olsun
Ay çok fena merdivenler dik dik birdeay iyi yapmışsın beee
zaten o ters dubleksler adamı deli eder aynısı görümcemlerin evi.
her gittiğimde nasıl bu kadar zayıf kaldığını daha iyi anlıyorum
Öyle vallahi canimYaaa Allah razı olsun ondan
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış
Afiyet şifa olsun canım
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin
Sadece koçlar anlarbenden önce davranmış
Afiyet şifa olsun
Dondurucuda muhafaza ediyorsanız sıkıntı olmaz, orası gözümden kaçmış.Dondurucuda saklayıp sonra ısıtmıyorum yine de üretir mi teşwkkür ederim düşünceniz için
Hastalıktan önce bildiğin köleydimAyarsızım ben abla ikisini de masanın üstünden yere düşürdümsenin eşin önceden de mi böyleydi yoksa hasta olunca mı değişti
İnsan ağırlamayı severim ama eşim emrivaki yapınca sinir oluyorum çocukluyum zaten uyku saati var o uyurken ses çıkarınca uyanıyor bir şey yapamıyorum. Huysuz oluyor uykusunu alamazsa. Bir de dediğim gibi zaten sinirlerim fena benim hemen sinirleniyorum sakinleşmem de uzun sürüyor sonra bütün gün surat asıyorum senin gibibundan sonra yapmayacağım ama beni kimsenin kullanmasına izin vermeyeceğim dikkate alacağım dediklerinizi
Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oobazen süpürge yapar bir yandan da kaynanam gibi söylenir neden sen yapmadın diye, sanki keyfimden yapmamışım gibi Bu ara çok batıyor gözüme haşlayacağım ta sonunda adamı
Yok şimdi ben benim görümcelerin hakkını yiyemem bulaşıkları bana elletmezler yerleştirirler siler toplarlar tertemiz bırakırlar yemeğe geldiklerinde. Eltiler nanay, onlar kalkıp bir bardak su bile almazlar ayaklarına beklerler
O yüzden sordum ben deHastalıktan önce bildiğin köleydim
Hastalıktan sonra pambık prenses oldum
Bu da şey gibi oldu
Milattan önce, milattan sonra
Ah şimdi sen bunu anlattın ya ben daha çok sinirlendimben bulaşıklarla evle cebelleşirken benimki bi tarafını devirip ya telefon oynuyor ya uyuyor dünyanın yükünü benim kocam çekiyor a dostlar ben nere gidem
Ne varmış kızz 45 lerde
Hepinizi kocama karşı kinlendirdimkaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.
ahahaha doldum doldum ama akıllandım da önce bizz canım kadınlarrr40 larda 45 lerde doluyorsun artık lenacığım ben de yosunlu da dolmuş, herhalde bizlerle yaşıt dedim ama o daha genç yaşta dolmuş çilekeş olmuş canım arkadaşım
ahaha yaa boncuk tamam neyse bu konunun sonu kötü yerlere varacak ama valla böyleler ya inanılmaz ama gerçek.
bi de sen iş yaparken sıkılmıyor da. kız ben misafirlikte bile el el üstünde durmam bi yardım ederim ki iki oturup konuşalım iş çabuk bitsin diye
ahahaha doldum doldum ama akıllandım da önce bizz canım kadınlarrr
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım, güzel spor.
Afiyet olsun canım, akşama kadar aç kalmış gibisin.
Afiyet olsun canım, akşam hem makarna hem kek iyi olmamış. Diğerlerinde hiç sıkıntı yok.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım, gündüz çok aç kalmışsın ama sanırım özel bir şey yapıyordun sen.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım hem menü çok hafif hem de spor çok güzel.
Teşekkür ederim çok iyi geldi bana sabah da iyiydi ve kararında yedimTünaydın canım
Tünaydııınn
Tünaydın tomrs cum
Afiyet olsun baya az olmuş umarım açlıktan miden kazınıp bu sabahki kahvaltıya yansımamıştır
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen
Tünaydın canım yoğun günler geçmiş ha Allah kolaylık versin
Tünaydııınnn
Tünaydın canoo
Ne kötü huyu yaa sadece çok pis mızrağı var o susuyor mızrak konuşuyor
Canım hoşgeldinbir tartı fotosu atabilir misin yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıç olarak alalım. Günlük menünü,sporunu ve içtiğin suyu da bize yazmaya başlayabilirsin hazırlıkta bir hafta bizi tanımış olursun sonra istersen takımlara girebilirsin
Afiyet olsun
Hoşgeldin canımmaşallah ne güzel bir boy (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun
Biz de çok mutluluk duyarızkeyifle sağlıkla gitsin kilolar
Tünaydııınnn
Tünaydııınnn
Afiyet olsungözümüz yok tabi Allah daha çok versin (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi )
Tünaydın canım
Tünaydın canım sana da kolay gelsin
Çok geçmiş olsun
Canım Allah şifa versin
Ayy Allah affetsin sevmiyorum yatılı misafir
Sen gör eksileri o tartıda bak nasıl gelir enerciii
Afiyet olsunaz fakat dengeli olmamış bugün sebzeli bişiler olsun
Selamm canımkolay gelsin işler hızlıca akşam olsun
Sanki ben senin pesindeyim gibiPeşindeyim yââââârrrr
Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri
Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Cok gecmiş olsun acil şifalar diliyorumEve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?