Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tadı nasıl? Aroması varmi
% 20-30 okside olanlar büyük yapraklı ve yeşil renkteler. çiçek aromalı oluyorlar.
% 60-70-80 okside olanlar minin küçük ve çok küçük yapraklı ve siyah veya kızıl renkte oluyorlar. bunlar da meyve aromaları var.
tabi ki içlerinde ekstra aroma yok. saf çay yaprağı bunlar. yetiştiği topraklar ve iklimden geliyor tatları.
çeşitleri çok fazla. her birinin tadı ve aroması farklı oranda. kalite kalite.
en ünlüsü tayvan oolong çayları. toprak ve iklim şartları daha uygun. daha lezzetli geliyor bana. ama ben her çeşidinden içtim.
bugün içtiğim tayvandı.
almak istersen yeşil oolong beta tea de daha uygun fiyata var. kalite olarak (yani lezzet) çok çok süper değil ama iyi. chado tea de de var. hatta orada koyu renklileri de var. ama fiyat olarak daha yüksek. ama onların kalitesi daha iyi. o da başka konu.

bendekileri yurt dışından getirtmiştim. Türkiye'de de bu firmalarda var. faydası çok. oolong çayının yemekten önce içilmesi daha makbul.

Aa böyle yazınca çok merak ettim. Internetten sipariş veriyim bidaki ay
Ben vanilya aromasini çok seviyorum öyle vanilyamsi çaylar ariyorum ama yok sanırım bunu deneyeyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…