Teşekkür ederimTebrik ederim kaptanım çok güzel bir eksi.
Çok güzel bir eksi canım tebrik ederim.
Egzersizden olabilir canım bazen tartıya yansımıyor, tebrik ederim.
Tebrikler canım, çok güzel.
Harikasın..
Sabit gelmen bile çok iyi canım, sana güveniyorum toparlayacaksın.
Canım geçen hafta 106.4 olarak bildirim yapmış olabilir misin, rica etsem kontrol eder misin?
Çok güzel bir eksi görmüşsün çok tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, çok az kalmış görmene, hatta belki yine görmeden 4lü rakamlara geçersin belli mi olur.
Tebrik ederim noram harikasın, iyi tatiller.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim.
Neyse ki çok artıda değilsin canım ama düzenini tekrar kurman lazım.
Regl iken eksi gelmek muhteşem, tebrikler kaptanım.
Bazen duraksama normaldir canım, tebrikler.
Çok artın yok canım üzülme.
Tebrikler canım harikasın.
Sen kendini biliyorsan sorun değil canım bu artı.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
Gayet iyisin canım, tebrikler.
tebrikler canım.
gayet iyisin canım tebrikler.
Yine aynı takimdayizzz yuppiKızlar bugünkü menum
Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.
Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık
Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu.Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Yine aynı takimdayizzz yuppiben varya bugün ne yedim ne yedim amaaaa neyse onumuzdeki günlere bakcaz
Hayırlı olsun kızlar bu hafta herkes istediği rakamlara iner inşallah
Masterfit 146.Etap
KIRMIZI TAKIM @Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı @arke @bluegreeneyes @bnnu Boncuk2307 @malahit -Murphy- P Pembepilates
MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı Ellssa @Goklerce @Cicekbocekkaktus Purple58 Makaron23 @rockandroll Sem2024 Tutku44 HAZIRLIK @Beklenen2 @Deltavealfa @Efenin_Annesi @Hallederiz @Lavinia_98 @Mthn83 @s i d e l y a tomrs
Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence.Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı
Ellerine sağlık canım bu hafta hazırlık gibi oldu haftaya en güzeli olacak diyelimCanımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence.Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı
Çok güzel menü afiyet olsunKızlar bugünkü menum
Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.
Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık
Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu.Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Ellerine sağlık canım bu hafta hazırlık gibi oldu haftaya en güzeli olacak diyelim
Çok güzel menü afiyet olsun
Ne yedin yaz biz de görelimYine aynı takimdayizzz yuppiben varya bugün ne yedim ne yedim amaaaa neyse onumuzdeki günlere bakcaz
Hiç birşey yapmamaktan iyidir benceben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
Tebrik ederim. O zaman 80 i aşma zamanı gelmişmerhaba kızlarrrnasılsınız? bu ara pek uğrayamadım buraya iş güç yorgunluk derken... çok şükür devam ediyorum. ben de bugün en sonunda 84 sınırını kırdım. kaç zamandır 84 e inip 85 e çıkıyordum. malum yeme bozukluğundan kaç haftadır oyalandım. bugün 83.5 e inmişim
ellerine sağlık kuzummm emegine sağlık zamanına bereket olsun insaSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3524110
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri deEllssa kaptanıma ileteceğim.
cezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakkSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3524110
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri deEllssa kaptanıma ileteceğim.
teşekkür ederim canım. evet artık 80 lerden kurtulmak istiyorum Allahın izniyleTebrik ederim. O zaman 80 i aşma zamanı gelmiş
Eline, emeğine sağlık
Masterfit 146.Etap
KIRMIZI TAKIM @Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı @arke @bluegreeneyes @bnnu Boncuk2307 @malahit -Murphy- P Pembepilates
MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı Ellssa @Goklerce @Cicekbocekkaktus Purple58 Makaron23 @rockandroll Sem2024 Tutku44 HAZIRLIK @Beklenen2 @Deltavealfa @Efenin_Annesi @Hallederiz @Lavinia_98 @Mthn83 @s i d e l y a tomrs
AminnHayırlı olsun kızlar bu hafta herkes istediği rakamlara iner inşallah
İyiyiz sükür..sen nasilsin? İnsallah hayirlisiyla veirriz kiloları. Kolay gelsin canimmerhaba kızlarrrnasılsınız? bu ara pek uğrayamadım buraya iş güç yorgunluk derken... çok şükür devam ediyorum. ben de bugün en sonunda 84 sınırını kırdım. kaç zamandır 84 e inip 85 e çıkıyordum. malum yeme bozukluğundan kaç haftadır oyalandım. bugün 83.5 e inmişim
Afiyet olsunHayırlı akşamlar
12.00
Yumurtalı mantar 3kasık
1 üçgen peynir
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
16.ü0
1 dilim pasta
18.30
evde yaptım 1 lahmacun, Marul
2lt su
Ellssa Jou Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?