Kesinlikle öyle canım, insan yorulmuş da hissetmiyor kendini. Ben de suyu çok seven bir insanım.En güzel spor. İnsan çok rahatlıyor. Çok seviyorum yüzmeyi . Evimin önü deniz ama 3 4 yıldır yasak yüzmek. Suya girip put gibi durmakta olmuyor. Bu yıl doktordan izin çıkarsa bu yaz su kuşu olucam inşallah. Sen benim yerimde yüz çok güzel efor oluyor sefanın olsun kuzum
Çok geçmiş olsun canım Allâh şifalar versin hem kızına hem anneanneneSelam kızlar yine geciklemeli gelen ben, annemler ve anneannem bana gelmişti biliyorsunz anneannem çok halsizdi bir tahlil yapalım dedik,iki gündür hastanlerde uğraşıyoruz, böbrek yetmezliği çıktı baya dolandık, aşırı yoruldum, kız hastaydı onu götürdüm bir sürü o ayrı...bakalım gitmeden birkaç kontrolü halletsek iyi olacak anneannem için
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede değerler normale döner, kardiyolojiden de iyi sonuçlar alırsın.Canım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
Hangi sanatçıdan bahsediyorsun canım. Ben de bu aralar yaptıkları diyetlerden sonuç alanları inceliyorum. Kendime en uygun diyeti bulmaya çalışıyorum.İyi akşamlar canımlar
Çok yoğun geçti az önce eve girebildim..
Toplantı üst üste oldu akşam yemeği ve son tatlı ile bitti.. Akşam yemeğini atlattım es geçtim ama tatlıdan es geçemedim maalesef. Yemek zorunda kaldığm bir ortamdaydım.. Allahım midemden direk çıksın diye dua ederek yedim..
Hoffff..
Tam da diyet perileri gelmişti çok güzel plan proje yapmıştım
Dün gece bir video izlemiştim. Sevdiğim sanatçının açlık orucu yaptığını öğrendim hatta otofaji ye kadar uzanan beslenme yolculuğu varmış.
Dedim tamam ben de yaparım. Cuma günü o mavi donu giymicem işteee
Hemen 100 ip atliim öyle mesajlarınıza bakiim
Şimdi gördüm menünü kaptanım, maalesef iyi bir gün olmamış. İlk öğün hariç hem karbonhidrat hem bol şeker yüklenmişsin. Yarını çok hafif geçirmeye çalışmalısın.Menüm
11:00
1 muz
4 -5 tane fıstık
12:45
1 tane ıspanaklı sac böreği
15:30
Kısır
bol yeşillik turşu
2 tane kurabiye
1 dilim kek
21:30
1 porsiyon künefe
spor
100 ip
Jou Boncuk2307
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Reglden acayip halsiz oluyorum ben. Ne yazık ki adım az oldu. Dün olamamisti. Bugun yarılayabildim.
Bu iki günü nasil telafi edebilirim. İlk sayfada yazildigi gibi ertesi gün 10.000 olmalı dimi?
24 ARALIK SALI
BAŞLANGIÇ
5 badem
ARA
Bitki çayı
ANA ÖĞÜN
Meksika fasulyeli tavuk salatası
Şeftali-tarçınlı probiyotik kefir
ARA
Tornado yer fıstıklı protein bar (50 gr)
AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği (eristeleri asla bol değil arkadaslar. Mercimek yemeği. Mercimek agirlikli)
7 kaşık sade makarna (az karbonhidratla aksami ettigimden, akşam biraz gerekliydi) abartmadan.
Salata
ARA
Karışık meyve suyu (200 ml)
SU
1,5
Ellssa
@LenaG
Jasminium84
Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
Afiyet olsunMenümü yazıp kaçayım.
Kahvaltı 14.30
Patatesli mantarlı omlet, 2 salatalık, 2 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Yarım ayva
Akşam Yemeği 19.30
1 p kıymalı kaşarlı pide, 1 bardak ayran, bol salata
2 lt su, 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor
200 ip atlama
2413 adım
Ellssa Jasminium84 Jou
Afiyet olsungünaydın kızlarrr
Hemen dünkü menümü yazayım
Bu ara yılbaşı yoğunluğu iş yoğunluğu birbirine girdi
Pazartesi menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p etsiz nohut yemeği
1 kase yeşil salata
Akşam 20.00
2 hamburger köftesi (sadece köfte)
1 kase yoğurt
Çeyrek tortilla ekmeği
Su:2.5 lt
Adım:4600
Ellssa Jasminium84
Seni adına çok sevindim afiyet olsunSalı günü menüm
Sabah 7.30 1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mısır çorbası
3 adet izmir köfte
1 kase yeşil salata
Ara 16 civarı
1 paket altınbaşak şekersiz lifli kraker
Akşam 20.00
1 kase yoğurda zencefil zerdeçal 3 çiğ fındık attım bir de
Su.2.5 lt
Adım. 5000
Ellssa Jasminium84
Sabah da tartıldım 65.3 çıktım inanılmaz mutluyum regl şişkinliği gitmiş
cumartesi kaç çıkarım bilmiyorum
Bu akşam bir yere davetliyim öğleni hafif geçireceğim
Cuma günü de yılbaşı kutlaması var
Bu sabah beni çok mutlu etti
Diyete devam
Afiyet olsun24.12.2024
09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım açma
11.00
3 hurma
16.30
3 çiğ köfte
1 poğaça
20.30
1 ayva
1 elma
Dün hiç olmadı biliyorum iştahım çok açıktı bugün dengeleyeceğim inşallah
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk yoga ve 10.369 adım
Kitap: nora roberts-miras 11 sayfa
Ellssa Boncuk2307 Jou
Eki Görüntüle 3526303
En çok kitabını sevdim çok tatlı24 Aralık menü
09.30 1fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine elma chia badem çörek otu ve tarçın ile smoothie
15.00 3 kaşık yoğurt içine 1 kapya 10 badem
18.30 1 tabak tavuklu salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 19.000 adım
Kitap yeni başlayamadım çocuğa kitap okuduktan sonra ufaklığı uyuturken uyumuşum
Ona okuduğumu yazayım bariSüper Patates 5-süpermarkette define avı (sue hendek&paul linnet)
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3526308
Menümü iletiyorum
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolara
Öğle
1 kase haşlanmış brokoli
1 bardak kefir
Akşam
1 tabak kabak sote
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
Tahin bal kakao karıştır. İşte ev yapımı en sağlıklısından nutellaevet bunu muhakkak yapacağım, kahvaltı niyetine bile yerim ki ben bunu
Afiyet olsun24 aralik salı
Sabah 11de biberli omlet , çeyrek simit, kasar
ara öğün turk kahvesi, maden suyu
17.30da yarım porsiyon mantı, bir tabak salata
2 lt su
Jasminium84 Ellssa
Spor olarak enn güzeliTamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.
amin canım Allah hepimizin keyfini daim etsin
Menüm
1 muz
4 -5 tane fıstık
12:45
1 tane ıspanaklı sac böreği
15:30
Kısır
bol yeşillik turşu
2 tane kurabiye
1 dilim kek
21:30
1 porsiyon künefe
spor
100 ip
Jou Boncuk2307
25 Aralık çarşamba menüsü
11.15 öğle
1 parça fırında tavuk incik
Yeşil salata
18.30 akşam
220 gr kıyma ve 3 yumurta ile kıymalı yumurta, marul 1 salatalık yarım avakado ile limonlu yağsız salata.
2 bardak çay
Su 2.5 lt
Kitap 40 sy, John verdon-aklindan bir sayı tut
Spor
20 dk yüzme
Eki Görüntüle 3526719
Ellssa Boncuk2307 Jou
Ben sanki okumuştum emin olamayınca yazmamıştım. Sadece rengi farklı içerik aynı yaniSağlıksız ama zararlıymış beyaz şekerle farkı yokmuş
Tabiki istemiyorum. Cumartesiye kadar otofaj yaparım yine mavi don almamVarmı Mavi don giymek isteyenn♀
@Sem2024
@Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
@Purple58
@Arke
Ellssa
@rockandroll
Afiyet olsunyok. İstemiyorum mavi donu.
Dünkü menüm:
1 yumurta
1 dilim ekmek yoğurtlu
1dilim ekmek tahin pekmezmavi don geliyo mavi don
Arada:
Bir kaç hurma 5-6 badem
Akşam: 1 çorba kasesinde
2 kaşıl fasülye 2 kaşıl pilav
Arada bir kaç badem (10-12) bir iki hurma
Şu günlerde iştahım pek yon aslında, yemesem yemem de migrenimi fena tetikliyor.
Su: 1 litremavi dona 1 adım daha
Adımlar: Mavi dondan ancak 4673 adım kaçabilmişim.
Bugün kendime ve kaptanıma söz. 10 bin adım+ en az 2 lt su...
Ben ders saatlerimi de ekleyeceğimkaç saat çalıştıysam.
Jou Ellssa Boncuk2307
Canım D vtamin Takviye al bol bol dua et Kuran oku güzel şeyler düşün hepsi illaki geçecek. Allah var Allah yarAllah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerininşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin
İzin almana gerek yok canım. Mide küçülmüştür o kadar fazla yiyemezsin yediğini de ertesi gün telafi edersin hiçbirşey olmaz.İyi yapmışsın canım, acısını çıkarmışsındır. İnşallah o da bundan sonra bu noktalara dikkat eder.
Üzüldüm be canım, kendine niye zarar verdin, dikkat et.
Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur mu
Yılbaşı için de genel karar ne verilirse ona uyarım ben de. Belki haftaya izin isterim, aslında çok yemem ama yine de takımlara zarar vermemek adına izinli olurum diye düşündüm.
Hoşgeldin canımKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 165
Kilonuz : 68.60
Mesleğiniz : idari personel
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Kilo Alma Nedeniniz : düzensiz beslenme masa başında hareketsiz çalışma
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : bebek sahibi olmak istiyorum
Herkese merhabalar
Polikistik over sendromum var ve bu hafta insülin direncim olduğu ortaya çıktı matofin kullanmaya ve sıkı diyet, spora başlıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü sizeEllssa
Afiyet olsunKızlar bugünkü menüyü yazıyım ayıbım ile kenara çekiliyorum . Çok fena karbonhidrat istedi vücudum. Yarın kaldığımız yerden devam
Sabah 1 büyük açma+ yesil çay
Ara şekersiz kahve 2 kare bitter çikolata
Ara maden suyu
Akşam susuz etli nohut yerim yanına salata ve yoğurt
Su 2litreJou , Boncuk2307 , Ellssa
Canım ilk defa yazıyorsun sanırım. İlk sayfamızda kurallarımız ve tanıtma formumuz var. Önce seni tanıyalım sonra devam ederizMerhabalar kızlar bugün sabah aç karnına iki bardak su içtim yarım saat egzersiz yaptım kahvaltımı yaptım yeşil çay esliginda arada sade kahve içtim akşam yemegimide saat 4 ye yedim kuru biber yogurtlamasi bir tabak mercimek çorbası ve bir tabak da salata yedim.
Şuanlik bir buçuk litre su içtim (yatana kadar iki litre olur )
Afiyet olsun25 aralik çarşamba
11de minik tam buğday krep üzerine avakoda ve çarpılmış yumurta, kaşar
ara öğün bir dilim ıslak.kek
aksam 16 30 bir kase yüksük çorba
bol limonlu tuzlu ayva
2 lt su 4 binde adım var işte iki gündür hava güzel olunca bizim kızla parkta saatlerce takılıyoruz
Jasminium84 . Ellssa
HarikaÇarşamba
Yesil cay
Sabah 9
20 g beyaz peynir ile 2 yumurta
20 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume,
Salatalık, domates
12.30 kahve
15.00 10 badem, 1 küçük elma
Aksam 17.-(17.45 bitti )
170 g tavuk haşlama
120 g mantar sote
1 bardak ayran
Salata
10 adet kabuklu fistik
Spor 9000 adimEki Görüntüle 3526614
Afiyet olsun. Bebişe de çok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina
Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
HarikaHayırlı akşamlar
12.30
1 h yumurta
3yk yoğurt
16.00
2 h yumurta
Salata (karnımı salatayla doyurdum)
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
2lt su
MükemmelCacık yemiştim salata yazmışım
Bugün ki menüm
Sabah iki haşlama yumurta iki üç çatal peynir
Akşam yeşil mercimekli protein salatasi ve bir kepçe fasulye bir avuç yer fıstık
Boncuk2307
Yok ben kendime dert ediyordum abla, yazarken bile spor olmayışı menü bildrimi olmayışı moralimi bozuyordu saldım ben de. Her şeyi kendimeyük ediniyorum öyle kötü bir huyum var.Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur mu
Yılbaşı için de genel karar ne verilirse ona uyarım ben de. Belki haftaya izin isterim, aslında çok yemem ama yine de takımlara zarar vermemek adına izinli olurum diye düşündüm.
D vitamini kullanıyorum , tiroit bakıldı ama öyle detaylı bakılmadı. Çok teşekkür ederimTahlillerine baktirdin mi hic? D Vitamini eksikligi ve troid problemi dedigini yapıyor ,bildigin m.llasiyorsun depresif , kendini ve hayati sevmeyen bir insan oluyirsun.
Kendini yasli hissetmek de cok ilginc. Doktor arkadaşım antidepresan kullaniyirdu bu sebeple. Radyolojide asistanlik yapan bir arkadasina diyor ki " kendimi yaşlı hissediyorum, mutsuzum antidepresan kullaniyorum " ve arkadasi hemen troid ultrasonu yapiyor. Troid tahillerine ayrintili bakalim diyor. Normalde hormon bakiyor kendinie bu sefer antikor da bakiliyor. Ve hasimato troidi tanisi bu sekilde konuldu
Vitamin- psikolojik gelişim- aliskanlik değişikliğibunlardan herhangi birini atlama.
Once sana sen deger vereceksin, kendine bakacaksın ki başkaları da yola gelsin
Geçen haftadan 2 gün var kaptanım.Boncuk2307 canım benim cezam ne kadar oldu. yazar mısın hemen yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?