Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkür ederim canım
Çok iyi yapmışsın canım
Ellerine sağlık tatlım
Ahaha yine mi @noram Kiz nerdesin sen

Gel beraber olsun kaptanicem
Ahahaha cevabın yine mi

Çok severim bir lokma benim için yersin artık

Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64

84ü es geçtim çok mutluyum

Ellssa Boncuk2307 Jou
Vayyyyyy süpersin Canımmm çok iyi gidiyorsun maşallah

Sıkma canını çok az bi artı haftaya toparlarsın inşallah canım

Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz eminim salıya gidecektir.
İnşallah çiçeğimmm

Antibiyotik bayaa ödem yapıyor. Sen iyileş çok güzel kilolar vericez senle. Kilona baktım vazgeçtim yada sen bekle ben sana yetişeyim
İnşallahhh canım kaptanımm

Ben kaplumbağa hızıyla veriyorum zaten sen Eminim yetişirsin bana

Afiyet olsun canım

Ellerine sağlık canımm

Haşimato mu vardı canım sende.

Yaaaaa niye öyle oldun kii

Kuzum hepinize yazamadım sağ elimde de problem var kullanırken kasiliyor ağrıyor. Gece çok ağrılarım oldu. Ameliyat yerlerine çiviler battı sanki . Sonuçlar çıkmadı. Bugün yine kan aldılar aç karnına olanlar daha doğru olur diye . Ben hazırlığa geciyim bir süre 1 hafta kadar buralarda olmayabilirim anneme geçerim biraz. . Herkesi öpüyorum

Canımın içi sen sağlığını düşün dualarımız seninle.

Canımın içi sen sağlığını düşün dualarımız seninle.

Sağol birtanem dualarınıza talibim. Yeri göğü yaradan Allah im inşallah çocuklarım çok küçük onlar için biraz daha ömür ve sağlık verir bana.

Akşam acıkmadığım zaman ara yapmamaya çalışıyorum kaptanım bâzen yorulup gözüm dönüyor sadece o zaman yiyorum

Kızlar günaydın kusura bakmayın iki gündür giremedim, dün kızımın doğum günüydü onunla uğraştım ve kötü tarafı hala regl olamadım,
Kızının doğum günü kutlu olsun canım

Geçen cumartesi : 64.15
Bugün : 62.90
Fark - 1.25 kg
Ellssa Jasminium84 Jou
Şahanesin canımm tebrik ediyorum

Sağol birtanem dualarınıza talibim. Yeri göğü yaradan Allah im inşallah çocuklarım çok küçük onlar için biraz daha ömür ve sağlık verir bana.
Ahhhhh canımmm amin bitanemm, duam seninle, inşallah çabucak toparlanacaksın

Canımm yaa allah acil şifalar versin inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…