Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Ya ben cts bir öğün ödül yapamıyorum 😅
Surekli yedim bugun :(
Yarin da ne ederim bilmiyorum :KK17:
Sabah kadayifli muhallebi ile basladim yani devsmi ne olscsk ki🙈

Spor da .2000 adım 🙈

Screenshot_20241228-224032_Opera.webp

28 Aralık cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı (bol ödüllü)
3 kaşık sucuklu yumurta, yarım patates kızartması, 4 dilim hellim peyniri, domates salatalık biber, 5 yeşil zeytin, çeyrek somun ekmek, şekersiz çay.

17.00 ara
1 tane yer kirazı kurusu (7 gram), 5 adet tuzlu fıstık

18.00 akşam
Yarım kase domates çorbası, 1 marul 2 sıkım çiğköfte (kendim yapmıştım)

Su 2 lt
Kitap 20 sy (şimdi okuyacağım,kitap bitecek) John verdon-aklindan bir sayı tut

Spor
1000003479.webp 5000 adım olarak kabul edilecek çünkü Leslie yaptım onu da üstüne saydı
1000003480.webp bu da Leslie Boosted 30 dk

Ayrıca 45 sn Plank

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Oyyy kıyamam ben sana, demek ki burayı çok istiyormuşsun 🤩

Ayy hiç de bilmem regl için ne yapılacağını. Benimki hep erkenden gelirdi.

Buna ne emoji koyacağımı bilemedim valla, hayırlısı olsun diyeyim bari 🤩

Gaza da gel bize de gel 🤣
bluegreeneyes bluegreeneyes kaptanım aklımı çeliyooooorr :KK53: :KK53:

İyi ki tıkamış bidenem, en azından vücut yokluktan onu yakacak yarına kadar. Bak bu saatten sonra yersen o çirkin pembe kimonoyu giymek zorunda kalacaksın unutma 🤣

Bana da yaramıyor, içince karnım şişiyor resmen.
Kan grubun A olabilir mi
Neyse gün bitmek üzere kaptanımm inşallah yarın daha dengeli bir gün olacak 🥰
Ben iyi kapattım bence
Tamam canımm sağol yapayım ben de
Kan grubun nedir
Yok canım ya ne bekarı 🤣🤣 40 yaşındayım, evliyim 12 yaşında bir danam (oğlum) var. Reglim iki kere gecikti onlarda da hamileydim 🤣🤣

İnşallah canım💕
:KK57::KK57::KK57: ben de bekar sandımdı
28.12.2024 Cumartesi

Tam anlamıyla bir cumartesi menüsü oldu ama bütün hafta boyunca tabii ki telafi edeceğim 🙏🏻😍

10.00
3 tane
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
1 çarliston biber

12.00
1 portakal

18.30
Türk kahvesi
3 parça çikolata

19.30
1 kase kabak çekirdeği

Su: 1,5 lt
Spor: 7.374 adım

Eki Görüntüle 3528075

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Jou Jou canımm gözün cumartesi menüsü görsün 🤭🙈🥹
Ben de akşam yediğin kabak çekirdeğine çok ayar oluyorum. Sen neden akşam yiyorsun bir de tuzludur o
öfff şimdi bol limonlu tuzlu ayva yedim daha önce neden böyle yemediğime kızıyorum yaww 🤤🤤
Bu saatte :sopa::sopa:

Son düzenleme:
Aaa ben neden hazırlığa alındım anlamadım ki :KK43:
2 gün menü paylaşmadığın için alınmıştın ama önemli değil devam edebilirsin.
Ve şunu diyeyim bende eski lerdenim burda yeni değilim elhan ve zipzip vardı ben hic boyle sey görmedim çocukca hareketler Boncuk2307 Boncuk2307
Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Ya ben cts bir öğün ödül yapamıyorum 😅
Surekli yedim bugun :KK43:
Yarin da ne ederim bilmiyorum :KK17:
Sabah kadayifli muhallebi ile basladim yani devsmi ne olscsk ki🙈

Spor da .2000 adım 🙈

Eki Görüntüle 3528107
Devamını bekliyoruz :kahve:
28 Aralık cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı (bol ödüllü)
3 kaşık sucuklu yumurta, yarım patates kızartması, 4 dilim hellim peyniri, domates salatalık biber, 5 yeşil zeytin, çeyrek somun ekmek, şekersiz çay.

17.00 ara
1 tane yer kirazı kurusu (7 gram), 5 adet tuzlu fıstık

18.00 akşam
Yarım kase domates çorbası, 1 marul 2 sıkım çiğköfte (kendim yapmıştım)

Su 2 lt
Kitap 20 sy (şimdi okuyacağım,kitap bitecek) John verdon-aklindan bir sayı tut

Spor
Eki Görüntüle 3528119 5000 adım olarak kabul edilecek çünkü Leslie yaptım onu da üstüne saydı
Eki Görüntüle 3528120 bu da Leslie Boosted 30 dk

Ayrıca 45 sn Plank

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Harika :KK200:

Kaptanım kusuruma bakmayın bütün gün bilgisayar başında bekledim, kahvaltımı saat 15.00 de yaptım. 3 tane ayrı tablo yaptım menü listesi dışında. Yemeğe davetliydim oraya gittim geldim karşılaştığım manzara pek iç açıcı değildi. Ben Lena kaptana yardımcı olmak istedim o da sağolsun kabul etti, isteyerek yapıyorum bir sıkıntı yok ama çocukça davranıyorum ben. O yüzden lütfen başka biri spor kaptanı olsun listelerle ilgilensin.
Ben zaten neredeyse hedefime ulaştım hepinize kolay gelsin. Burayı da sizleri de sayfayla ilgilenmeyi de seviyorum ama kimseye de kalbimi kırmasına izin vermek istemiyorum.

Lena kaptanım ve Ellssa kaptanımla birlikte kararlaştırdık bütün kuralları. Kurallar yazıldıktan sonra kimse sesini çıkarmadı. Bugün de önceki hafta da Ellssa kaptana sordum yapacak mıyız diye hazırlığa alayım mı diye o da kurallara uymayanları al hazırlığa dedi. Ciddiye alınsın kurallar dedi. Ben kafama göre yapmıyorum bir şey.
Boncukum gelmiş sen nerde kaldın

Hayırdır ne bu sinirki ve begenmedim atmıssın 🫣 sana şuan dicek bise bulamıyorum

Kaptanım kusuruma bakmayın bütün gün bilgisayar başında bekledim, kahvaltımı saat 15.00 de yaptım. 3 tane ayrı tablo yaptım menü listesi dışında. Yemeğe davetliydim oraya gittim geldim karşılaştığım manzara pek iç açıcı değildi. Ben Lena kaptana yardımcı olmak istedim o da sağolsun kabul etti, isteyerek yapıyorum bir sıkıntı yok ama çocukça davranıyorum ben. O yüzden lütfen başka biri spor kaptanı olsun listelerle ilgilensin.
Ben zaten neredeyse hedefime ulaştım hepinize kolay gelsin. Burayı da sizleri de sayfayla ilgilenmeyi de seviyorum ama kimseye de kalbimi kırmasına izin vermek istemiyorum.
Aayyy bonccuuukkk nekadar cocuksun yaa cocukça hareketlerin suan amaaann rahatsız olduysan ben giderim sen kall gerek yok gercekten

Back
X