Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta başlayabilirsin ben sen tartı atmadığın için hazırlığa aldım takımlara girersin.
Kilo verme sıralamasında benden öndeymiş sanırım. boncuk kaptan bana mavi kaptansın dedi.
Evet kaptanım Jou nun oranı 1.274, senin 1,201 Hatta Ellssa kaptanın da 1,255 ama o zaten genel kaptan olduğu için yormayalım onu

Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canm çok güzel bir sonuç
Teşekkür ederim canım
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim :) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?

Siyasi seçim konuşması gibi olmuş maşallah
var politik bir yanımız bizim de
şekerim biraz çikolata yedin diye kızmaya gerek yok ki. bugün cumartesi hem, biraz kendimizi ödüllendirmek hakkımız. bu kadar dişimizi sıkıyoruz.
bütün bu metinde kızdığım tek nokta tam buğday makarna yemene kızmış olman karbonhidratlar en nihayetinde vücudumuzun temel enerji kaynağı. tabiki doğru porsiyonlarda yiceksin takım seçimlerinin arasına girip yazmim dedim ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…