Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canlarım günaydın, nasılsınız bakalım. dün yoktum çünkü çok yoğundum, çocuk da ben de hasta oluyoruz galiba. Dün akşamdan beri boğazımız falan yanıyor, acil bakım desteğine geçtim o yüzden. İnşallah hasta olmadan atlatırız.
çok geçmiş olsun arkecim

Canlarım günaydın, nasılsınız bakalım. dün yoktum çünkü çok yoğundum, çocuk da ben de hasta oluyoruz galiba. Dün akşamdan beri boğazımız falan yanıyor, acil bakım desteğine geçtim o yüzden. İnşallah hasta olmadan atlatırız.

Canimmm çok geçmiş olsun. Bol sirke sarımsak turşuya dayan. Çocuklarda 2 çeşit virüs aynı anda dedi doktor dün. Hem beta virüsü hem inflanza ayni anda geciriyorlarmiş ani ateş yükselmesi olabilir ateş takibi yap muhakkak kendinede.. Bol bol takviye yap . Artmadan uçsun gitsin inşallah. 🤲

Canim sen öğretmendin sanırım. Senin işin çok daha zor kendini koruman şart eve getirmemek için . YA insanlar öksürürken ağzını kapatmaktan aciz. ALLAH yardımcın olsun. Maske sart. çünkü hasta olup okula giden çok çocuk var. Aslında keşke göndermeseler . Mesela ben geçen haftadan beri 2 kere rapor aldım diğer çocukların hakkına girmemek için. Geri kaldiginida tamamlarız dedim. Sirke ve tuzlu gargara önerdi doktor. Akşam gelince boğaz gargara yapabilirsin. Çünkü 4gunde kuluçkalanıp çoğalıyor dedi. Hatta çocuklarda yaptır dediler 2 3gunde bir.
Geçen hafta ben gitmedim canım okula. Çünkü bende çok kötü oldum. Ses falan da kalmamış idi. Az önce bir öğrencim rahatsizlandi. Sevgi evlerinden gelen. Aradım gelin götürün çünkü çocuk kafasını kaldıramıyor.

Hosgeldiniz 🤗

Valla canım bende çalıştığım dönemde öğrenciler den her ay acil lik oluyordum resmen bi ara maske de denedim ama yapamadım sürekli onunla inşallah sana faydası olur çok zor bir dönem su sıra gerçekten Allah yardımcın olsun senin de
Sağol canım benim. Ne kadar kacabilirsek artık.

Dün nöbetçi idim. Yiyecek zamanım da olmadı. Akşam yedi gibiydi eve geçtim o saatten sonra da yemek istemedim. Gerçi bugün de nöbetçiyim. Çift nöbet var bu hafta.
Kolaygelsin canım
Yaşınız :35
Boyunuz :156
Kilonuz :66.9
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik, perimenepoz sebebiyle metabolizma yavaşlaması
Hedef Kilonuz 54

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Daha sağlıklı daha güzel bir vücuda kavuşmak
Bu da bugünkü tartı fotoğrafım inşaallah beraberce ideal kilolarımıza ulaşırız💕
Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım ikinize de. Geldiği gibi gitsin virüsler

Cumartesi 80,6
Bugün 80,9

+300 malesef. Ama dediğim gibi midem bağırsaklarım biraz rahatsız. Dün gece iyi uyuyamadım midem ağrıdı. Sanırım i şişkinlik yüzünden. Ödülü saymazsak kaçamak yapmadım.
Bir de şimdi tatil ya dün okula gitmedim ondan da olabilir. Çünkü okul o kadar yoğun geçiyor ki hep ayakta oluyorum.
Cumaya kadar yürüyüşü arttiricam inşallah faydası olur
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Canımm çok geçmiş olsun gelemediginden belliydi

hemen dün ki menüyü yazayım
sahur yok
sabah öğle yok
aksam 19.00//
8 adet köfte küçüktü boyutları
bi kase salata

aksam üstü 20.30 gibi// misafirlikteydik
cay yanına
bir avuç cerez
5 gofret
bir avuç cipsi yedim :KK23:

su 2 lt
spor
öğlen 15 dk leslie yaptım ama saatim yoktu resim atamıyorum
aksam 105 adet ip atladım
4560 adım akşam 22.00 da yaptım (leslie 3 mile ama adımın daha çok puanı varmış baktım hahah:) )
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 bocuğum hiç seni göremiyorum buralarda iyi misin koruman nasıl gidiyor seninde:KK200:

Eklentiler

• IMG_20250224_223804.webp
    IMG_20250224_223804.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 10
Iyi aksamlar
Kizim rahatsizdi hastanedeydik geceden bellli

Dunun bugunun menusunu yazayim

22 subat cumartesi
11.00
Sutle birlikte yulaf 1 kase

14.00
1 kurabiye

17.30
1 su boregi
3 cig kofte yesillik
Su 2l
40 dk eliptik bisikket
300 tane ip
Ayriyetten 11.830 adim

23 subat pazar
13.00
1 kase sutle yulaf cikolata parcaciklari varsi icindede

19.00
Avuc ici kadar doner
1dlm kadar lavas
4.250 adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun canım. Kızın için çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Pazar raporumla geldim:

Öğlen (13:00) klasik kahvaltım + 1 portakal + 1 dilim glutensiz ekmek

Ara (17:00) muz + 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi + 1 tost

Akşam (20:00) 5-6 köfteli domatesli sulu yemek + 2 full kaşık ince bulgurdan pilav gibi bir şey

Totalde 2.5ltye yaklaşmışımdır sanırım su konusunda ya da en azından 2.3 lt

6.750 adım ☺️

Ama nedense kendimi bir şişkin hissediyorum, geç yedim diyedir belki ya da çok su 🤨

Eki Görüntüle 3549084
Afiyet olsun canım, hem geç yemişsin hem de bulgur şişkinlik yapabilir.
Slm kızlar gelemedim buralara. çocuklar gece ateşledi yine. Çok oksuruyorlar tekrar doktora gittik. Influanza dedi 😔. Önce beta olmuşlar şimdide inflanza 2. Hastalık var oyuzden antibiyotikler fayda etmemiş. Influanza icjn ilaç verdi . Çok büyük salgın var çocuklar aynı anda 2 hastalık ile geliyor dedi doktor. Sizlerde dikkat edin. Sanırım maske kullanmak en iyisi bu aralar. Valla pilim bitmek üzere artık. Rabbım beterinden korusun
Bugünkü menüm

Sabah 10 çiğ fındık çay
Saat 12.00 2 dilim ekmek 1dilim peynir salata
Saat 15.00 hastanede 1/2 simit çay
Akşam 19.00 haşlanmış tavuk suyuyla yerim yanına yoğurt
Su 2litre tamamlarım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
İnşallah bu ilaçlar iyi gelir canım, artık toparlansınlar çok yoruldunuz. Menün güzel afiyet olsun.
Aç karna : zencefilli limonlu su -yeşil çay -tsrçınlı su

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1kibrit kadar peynir
2 dilim kaşar
Bol maydanoz
5zeytin
3dilim siyez

16.00
kakao türk kahve tarçınlı kahve

18.30
Kuzu et yemeği
Bol sade kıvırcık salata
Eki Görüntüle 3549445

1 litre su

arke arke :63: Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü, suyun çok az kalmış.
Merhabalar canlarım stresli bir günün akşamından hepinize sevgiyle selamlıyorum 😂 gerçi benim stressiz günüm mü var ki diye sorarlar
Neyseeeee menü yazım en iyisi

Sabah
Lorlu omlet
1 dilim tb ekmeği
3 Zeytin
Domates yeşillik biber
1 ck bal

Öğlen
1 kepçe kuru fasulye
Kuru soğan salatası

Ara
2 gu kurusu 1 tane ceviz sade Türk kahvesi

Akşam
Firinda kalcali but
2 dilim yağsız fırın patates
Salata

Su 3 lt
20 dk leslie
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Ellssa Ellssa arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
Ketoya tekrar bismillah diyerek başlıyorum

🌿🌿🌿Pazartesi 🌿🌿🌿
9

2 yumurta
3 dilim karışık peynir
15 zeytin
Marul

🌿Öğlen. 1 çk hindistan cevizi yağli Türk kahvesi

🌿17
2 tavuk but
Salata
10 kabuklu yer fıstığı

🌿🌿🌿Spor. 15 dk Leslie
15 dk Ebru Şallı pilates
+2000 adim
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
24 Şubat

10.30 iki küçük dilim tb ekmek. Beyaz peynir bir parça, yumurta, 3 zeytin

12.00 kafeinsiz kahve+kahve kreması, muz
13.30 3 köfte bir kaşık sade makarna

17.00 bir wasa üzerine peynir

Spor olarak yürüyüş 8bin adim
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Bugünkü menümü yazayim.
Kahvaltı
1 yumurta
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Ufaklık uyanınca yapamadım
Öğle
1 adet kuru patlican dolması
(Zeytinyağlı)
Akşam
3 kaşık yeşil fasulye
Ara öğün
1 avuç kuruyemiş
Nöbetçi idim
8000 civarı adım. Suyum tamamdir
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Hayırlı geceler kızlar

Amma yoruldum bugün
Belim kopuyor, galiba ağrıyı hissetmem iyi bişey, az dinlenip yatacağım

Hemen menümü yazıyorum

24 Şubat

10:30

9 Hurma, kuru kayısı, kuruyemiş

15:00

Et, soğan salatası, domatesli roka salatası

17:00

2 yaşındaki torunla çekirdek

1 lt üzeri su
3 kupa çay
3 kupa kahve
1 kupa apaform

Spor
Yarım saat aletli çalışma

Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel.

Canımmm gece boyu öksürdüler. Şimdide öksürüyorlar inflanza icin ilaca başladık inşallah iyi gelecek. Bu sefer gittiğimiz doktor çok harika bir insandı sagolsjn oğlumun kalp icin baska hastaneye sevkinide açtı . Allah razı olsun doktordan
Ohh be şükürler olsun, bu doktoru yaz bir kenara canım. En azından böyle durumlar için ona gidersin artık, sürekli birilerine dert anlatmak zorunda kalmazsın.

Ohh be şükürler olsun, bu doktoru yaz bir kenara canım. En azından böyle durumlar için ona gidersin artık, sürekli birilerine dert anlatmak zorunda kalmazsın.

Aynen canım yazdım adını. Allah yüzden kere razı olsun. İnan dün ağladım sevinçten. Rabbım onun evlatlarının karşısında iyi insanlar çıkartsın diye dua ettim hep.

cumartesi 49.10
salı 49.30
+200
sebebini biliyorum bu sefer sabah sahur yaptım yarım litrede su içtim çok aç uyandım akşam spor yapıp da yatmıştım yemeden de tutamam diye atıştırdım bir iki bişi bi de su da içtim ondan artı muhtemelen cumartesi daha iyi bir sonuç gelecek muhtemelen :KK23:

Back
X