- 18 Mart 2018
- 31.106
- 124.243
- 598
- 35
Başınız sağolsun canımHerkese merhaba, çok kötü bir dönemden geçiyorum 10 gün önce bir yakınımı kaybettim. Hayata tutunmak için kendimi başka şeylere vermek için diyete başlamaya karar verdim. Tartılmadım henüz tahminim 80 civarlarındayımdır. 69 hedefim ben de aranıza girersem çok mutlu olucam.
Zaten yataktan kalkar kalkmaz tartıldım, malum aramızda 2 saat var ve benim ramazanda gecem gündüzüm birbirine karışıyor. Ikindiye yakın tartıldığımda +300 gr idi ve bu benim için çok iyi, çünkü ödem atamıyorum, çok gergin dolanıyorum, sanki iğne batırsam su fışkıracakTamam takilmadim , cumartesiye güzel bir sonuç bekliyorum
Eğer bir kişiyi almak istiyorsan birini vermen gerekiyor. Haksızlık olur o zaman Kimseyi vermek istemiyorsan da alamazsınYa değiş tokuş olur ya da hiç olmaz aynen devam eder
Kalkamıyorum o zaman yaa çok yorgunum vallahi, uyusam bir dert uyumasam ayrı dertA
Erol taş deyince tavuk yemesi aklıma gelir hep nedenseKendimi Erol Taş gibi hissettim
Güzel eksi demiş mıydımKilo bildirimi
Cumartesi: 73
Salı: 72.7
Fark -300
Dün iftardan önce 72'yi görmüştüm ama pek inandırıcı değildi zaten :) Bu daha gerçekçi :)
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Cumartesiye eksi olacak inşallah
Çok değil gibi yine de karbonhidrat ağırlıklı , pizza yerini ispanaga bırakınca kilo veriliyor3 Mart dünkü menüm
10:30 süt ve tahıl gevreği bir kase
Ara öğün muz ve kahve
Akşam bir dilim pizza yanında iki kaşık Rus salatası
Adım sayilarim azaldı bu hafta
Boncuk2307
Ellssa Cicekbocekkaktus
1 bardak yeşil çay icseydin o da olmayacaktı desene
Gelip menü yazanın bir yüzü kara ,hiç gelmeyenin iki yüzü kara ( kendimden biliyorum4 Mart menüm (gittikçe saçmalayan menülerim.oluyor.yoruma gerek yok canlarCicekbocekkaktus Boncuk2307 Ellssa
Sabah 9:00 çavdar ekmeği ve biraz peynir
12:00 haşlanmis yumurtadan yapılan puding ve bir tane patatesli börek
16:00 bir lahmacun bolca maydanoz limon
Spor olarak biraz yürüdüm ama yürümüş olmak için
Cicekbocekkaktus canım kaptiş sen beni karşı takıma mi gondersen acaba hala hakkın var salı bitmiş sayılmaz
Hadi bu hafta kıralım o zaman şeytanin bacağınıHaftalardır sabit geliyorum ve 2 haftadır d çocuklar hasta hastane uykusuzluk düzensiz beslenme hersy var
Su böreği dozunda , yürüyüş de harika4 mart menü
Sahur
2 yumurta, 3 kaşık lor bol yeşillik ile omlet, 10 zeytin, domates salatalık roka 1 dilim tb ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase hindi yahni(1 küçük parça patates ve havuçlu)
4-5 kaşık fırında karnabahar üzerine yoğurt, salata, 1 dilim su böreği
1 dilim ananas 1 fincan papatya çayı
2.5 litre su, 11.000adım
Eki Görüntüle 3553848
Regl oldum ama sahur iftar düzeniyle devam ederim sadece su içerim arada
4 Mart
Sahur yok
İftar
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon spagetti, soslu somon
5 yada 7 hurma, az kuruyemiş
2 saat sonra
Yoğurt içine hurma, kuru kayısı, kuru incir, muz ve 1 avuç kuruyemiş
1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay
1 kupa anason çayı
Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Ellssa kaptanı şu dönem rahatsız etmesek mi
Allah şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canm
Canimmm çok çok geçmiş olsun. Ne oldu çocuklarımıza böyle. Rabbım beterinden korusun
Allah şifa versin
cok buyuk cocuk hastanesiAhhh güzel kuzuya geçmiş olsun, size de Allah kolaylıklar versin canım. O nasıl hastaneymiş öyle. İnsanlar nasıl her vakit dışarıdan yiyecek bulsun da yesin. İnşallah en kısa zamanda iyileşip evinize dönün.
Allah razi olsun herkesten
cok buyuk cocuk hastanesi
aileler icin ortak bi buzdolabi var serviste
Uzaktan gelenler bolca getirip buzdolabina koyyor yada hastaneye disardan siparis veriyo
Allahtan esim ramazan boyunca calismiycak.iftara hergun biseyler getiriyor
Kizim epilepsi hastasi dogustan
Yeni bi ilaca baslamistik hic iyi gelmedi birakmak zorunda kaldik
Birakinca dahada kotulesti
Mr ,eeg felan cekildi
Beyinde tansiyon yuksekmis
2018 de ameliyat olmustu kafa tasindan beyin sıkışmişti.tekrar beyin cerrahiyla gorusecez.simdilik ne zaman cikacagimiz belli degil
GünaydınHerkese günaydın hanımlar
Demiş olabilirsinGüzel eksi demiş mıydım
Afiyet olsun , güzel menü , yürüyüş de yapmışsınGünaydın herkese
Dün menümü yazmamıştım
4 Mart Salı Menü
Sahur: su
İftar: bir kase ezogelin, bir tabak kabak yemeği, salata, yarım dilimden az organik ekmek, 3 hurma.
Çayın yanında çiğ kuruyemiş, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez, birkaç dilim meyve
Su: iki buçuk litre
Spor: yarım saat dışarıda yürüyüş
Tatlı krizi beni de ramazanda çok zorluyor canım. Ben de doğal tatlılarla atlatmaya çalışıyorum. Bu akşam için ayva tatlısı yapıp pekmez ya da balla tatlandırmayı düşünüyorum, bakalım inşallah güzel olur. Yürüyüş iyi geliyor. Şimdi geldim ben de yürüyüşten.Diyetimin 10. Gününde tatlı isteği ile uyandım. Geçen gün iyi gelmişti tarçın , karabiber, karanfil kaynattim. Yeşil çay demledim.
Kahvaltı hazirlarken biraz hafifledi bakalım.
1 dilim bitter ile tatlandırılmış !keto tatlimi yaptım.
Dışarıda güneş mis gibi. Yürüyüşe cikicam malumvhenuz oruçlu değilim.
Off böyle yazıyorum da herkes hasta
Benim de babam Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. 2 gecedir acillik oluyor. Yanında yokuz. Amcam , yengem annem hallediyorlar işleri. Ramazan ramazan onlara da zorGidemiyorum eşim başka şehirde ise başladı. Çocuklarla okulun bitmesini bekliyoruz.İkizler LGS , büyük 11. Sınıf ogrencisi.
Allah hastalara şifa , bakanlara da kolaylık versin
Teşekkür ederim :)Afiyet olsun , güzel menü , yürüyüş de yapmışsın
Yaaa canımm kaçırdımmcok buyuk cocuk hastanesi
Uzaktan gelenler bolca getirip buzdolabina koyyor yada hastaneye disardan siparis veriyo
Mr ,eeg felan cekildi
2018 de ameliyat olmustu kafa tasindan beyin sıkışmişti.tekrar beyin cerrahiyla gorusecez.simdilik ne zaman cikacagimiz belli degil
Oy kuzum, çok çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin canım benimcok buyuk cocuk hastanesi
Mr ,eeg felan cekildi
Amin kuzum, babana da acil şifalar dilerimDiyetimin 10. Gününde tatlı isteği ile uyandım. Geçen gün iyi gelmişti tarçın , karabiber, karanfil kaynattim. Yeşil çay demledim.
Benim de babam Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. 2 gecedir acillik oluyor. Yanında yokuz. Amcam , yengem annem hallediyorlar işleri. Ramazan ramazan onlara da zorGidemiyorum eşim başka şehirde ise başladı. Çocuklarla okulun bitmesini bekliyoruz.İkizler LGS , büyük 11. Sınıf ogrencisi.
Yaa sana da çok geçmiş olsun canım babana da acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşur bian önceDiyetimin 10. Gününde tatlı isteği ile uyandım. Geçen gün iyi gelmişti tarçın , karabiber, karanfil kaynattim. Yeşil çay demledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?