- 18 Mart 2018
- 31.110
- 124.244
- 598
- 35
Oy miniklerin hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah canımKızlar normalde tartilmiyorum ama bugün bi tartilmak istedim çok güzel bir rakam gördüm inşallah cumartesi ye güzel olacakannemler geldi memleketten bugün . Pazar günü ikizlerimin doğum günü 15 20 kişiye iftar vercem bide pasta kesilecek o gün biraz bozulur gibi ama bakalım pasta yerim en azından.
Kan grubuna göre canımAaaaa kaptanım o ne oluyor, burçlara göre mii ??ben neyim acaba
Feza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?Zaten yataktan kalkar kalkmaz tartıldım, malum aramızda 2 saat var ve benim ramazanda gecem gündüzüm birbirine karışıyor. Ikindiye yakın tartıldığımda +300 gr idi ve bu benim için çok iyi, çünkü ödem atamıyorum, çok gergin dolanıyorum, sanki iğne batırsam su fışkıracak
Evet canım, Almanya’dayımFeza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?
Ahh çok geçmiş olsun ama bak sana helal olsun kız, neler atlatmışsınEvet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm , araba otomatik, onun rahatlığı var
Canım benim, bende tırsaktım, eşim sağolsun, ehliyet almam için çok teşvik etti, sonra iyiki almışım dedim, 21 sene gayet güzel sürerken ( upuzun yol ve farklı şehir tecrübem yok, en uzak 1 saatlik mesafeye gittim, oda bikaç sefer ) 2 sene önce bacaklar tutmadı, 3 gün hiç kırmaşmadı, sonra yavaş yavaş kırmaşmaya başladıAhh çok geçmiş olsun ama bak sana helal olsun kız, neler atlatmışsınyarın senin için çocuk oyuncağı bunlar yanında, Allah yardımcın olsun ben bir şey geçirmedim, tırsağın tekiyim, sen aslanlar gibi sürersin
Önce benim kendim için biseyler yapmam gerekBarıştırmak için ne yapabiliriz
Çok sevindim abla tebrik ediyorumEvet canım, Almanya’dayım
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm , araba otomatik, onun rahatlığı var
amin, çok teşekkür ederim.Yaa hayırlı kapılar olsun canım
Rabbim korktuğunuza ugratmasin
valla tam eşimin vardiyasında, eşimin çalışma saatine denk geldi. yakacak adam aradıkları zaman çok güzel yakmaya bahane olacak bir durumdu, kesin kovacaklar diye endişelendim bayağı ama şükür öyle bir şey olmadı, bakalım şimdi toparlamak ne kadar sürer, ne olur. inşallah. çok teşekkür ederim. valla bakıyorum arada uzak da kalamıyorumAyy inanmıyorum yaa çok geçmiş olsun korktuğunuz gibi olmaz inşallah canım. Menü yazma da gel arada kafa dağıtmaya konuşmaya
tek tesellim bu biliyor musun, yangın çıktığı esnada o bölgede çalışan kimse yokmuş. eşim diyo ki, orayı temizlemeye girecektik. ağır iş iftardan sonra girersiniz dedim adamlara. bunu demiş olmasaydı yaşanabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.. çok şükür diyelim.Geçmiş olsun canım, inşallah kimsenin canına zarar gelmemiştir. umarım işten olma gibi bir durum da yaşamazsınız hiç biriniz.
gelmeye çalışacağımBu hafta gel bence hem arayı çok açmamış olursun
ay otomatik arabayı sürmesi de aşırı zevkli bikere alışınca zaten çok pratik oluyor. kimseye muhtaç olmamanın verdiği rahatlık en iyi şey. çok geçmişler olsun, arabaya insan en güzel tek süre süre alışıyo <3 kazasız belasız umarım.Evet canım, Almanya’dayım
Teşekkür ederim kaptanımHarikasın kaptanım
Çok güzel
Teşekkür ederim. Cansın
Hayırdır inşallah
Hiç yemek yok
Yorumu zaten yapmışsın canım pes etme lütfen
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun
Bak şimdi yine kafalar karıştı
Afiyet olsun canım menü güzel
Teşekkür ederim canmHoşgeldiniz, 1 . sayfada form var onu alıntılayıp doldurabilirsiniz. Cumartesi günü de tartı fotoğrafı atarsınız başlarsınız. Aramızda emziren anneler de var iki tanesini hatırlıyorum ben.bluegreeneyes Jou onlar da hem spor yapıp hem diyet yapıyorlar baya yol katettiler sizi aydınlatacaklardır.
Çok geçmiş olsun, zor süreçler Allah kolaylık versin. Sonuçları güzel olsun inşallah.Allah razi olsun herkesten
Kizim epilepsi hastasi dogustan
Yeni bi ilaca baslamistik hic iyi gelmedi birakmak zorunda kaldik
Birakinca dahada kotulesti
Mr ,eeg felan cekildi
Beyinde tansiyon yuksekmis
2018 de ameliyat olmustu kafa tasindan beyin sıkışmişti.tekrar beyin cerrahiyla gorusecez.simdilik ne zaman cikacagimiz belli degil
Hoş geldin aramıza.Bende sizin aranıza katılmak istiyorum.
Ad: Paranoya
Boy: 168
Kilo: 74.25
Mesleğiniz: Sekreterlik
Medeni durum: Evli
Cocuk: 2 bebek
Kilo alma nedenim; peş peşe yapılan doğumlar
Hedef Kilo: 65
İsteme sebebim: Eski fit halime dönmek
Ellssa Boncuk2307
Hoş geldinMerhaba diyet grubunuz nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz sürekli googleden kadınlar kulününe bakardım ama yeni
Üye oluyorum böyle bir etkinlik yapılıyor olması çok güzelmiş motivasyon için 2 aylık bebeğim var emziriyorum ve biran evvel zatıflamak istiyorum
Nice güzel yılları olsun kuzularınKızlar normalde tartilmiyorum ama bugün bi tartilmak istedim çok güzel bir rakam gördüm inşallah cumartesi ye güzel olacakannemler geldi memleketten bugün . Pazar günü ikizlerimin doğum günü 15 20 kişiye iftar vercem bide pasta kesilecek o gün biraz bozulur gibi ama bakalım pasta yerim en azından.
Canım emziriyorsun normal ama çok erken biran önce zayıflamakMerhaba diyet grubunuz nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz sürekli googleden kadınlar kulününe bakardım ama yeni
Üye oluyorum böyle bir etkinlik yapılıyor olması çok güzelmiş motivasyon için 2 aylık bebeğim var emziriyorum ve biran evvel zatıflamak istiyorum
2. Gün daha iyi olmuş. Diyet için uğraşıyorsun belliKendi menülerimi de yazıp gideyim.
5 Mart çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
Yarım kase tarhana çorbası, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
18.00 akşam
2 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 küçük kase yoğurt.
21.00 çok acıktım 1 kete, peynir, domates, salatalık.
Su 2 lt
6 Mart Perşembe menüsü
12.30 kahvaltı
1 muz.
14.30 öğle
120 gr ton balığı, 2 dilim çok tahıllı ekmek
16.00 ara
4 hurma, 4 ceviz
19.15 akşam
200 gr ızgara et, 2 dilim çok tahıllı ekmek, yoğurt.
su 2 lt
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım, menülerin de adımların da güzel. Aynı zamanda çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun rakibem, beni yenmeye and içmiş bir menü de ancak böyle olurdu, spor da harika.
Afiyet olsun canım, spor muhteşem.
Afiyet olsun canım menü güzel, salı günü su az.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Evet canım kötüydüm, bugün akşam gözüm biraz açıldı neyse ki.
Afiyet olsun rakibem, menü de adımlar da yine muhteşem.
Afiyet olsun canım menü güzel, adımlar harika.
Afiyet olsun canım, tabak harika görünüyor.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Menün gayet güzel, peynir bana fazla gelmedi, peynir candır.
Hello canım hoşgeldin. Senden çok güzel bir bildirim bekliyorum bu cumartesi.
Afiyet olsun tek öğün olduğu için kilo verirsin. Arada böyle olabilir yine de lifli gıda ve protein bunları ihmal etmemeye çalış6 Mart Perşembe Menü
Sahur: su
İftar: Kahvaltı yaptık: Fırında patates, kuymak, biber kavurması, 1 dilim organik ekmek, 5 zeytin, 2-3 tatlı kaşığı tahin pekmez, biraz peynir.
Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş
Su: 2 litre olur.
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?