- 14 Şubat 2021
- 2.290
- 13.705
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu beğenmem kuran okumana yoksa kurufasulye bulgurun da tartıyı olumsuz etkileyeceginden endişeliyimCuma menüm
Sahur
1 portakal
3 hurma
Bol su
İftar
1 kase yeşil mercimekli kabak
1 tabak şıveydiz
1 tabak kuru fasulyeli bulgur pilavı
Bol salata
Yeşil sarımsak
30 dk ev egzersizi
Kitap
20.cüz kuran
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
İnşallah inşallahSahura kalkmak sahura sayılır bi kere
Sahurun bereketi güzelliği yaşamaya yaşatmaya herkese nasip olsun inşallah![]()
Cok geçmiş olsun acil şifalar inşallahKızlar selamlar bir hevesle geri dönmüştüm olmadı özür dilerim 10 gündür hastane lerdeyiz eşimin ameliyatı bitti duzeldik derken annem çok kotulesti yatıyoruz 1 haftadır Allah tüm hastalara şifa versin inşallah benim annemede dahil
Bende yorgun bitik düştüm sanırım sonunda ben hastanelik olucam zaten ınfluanza oldum hala atamadım
Sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum dualarınızı bekliyorum![]()
Geçmiş olsun canım. Tez vakitte atlatırsın inşallah. Annene de şifalar dilerim. Bu hafta aynı şekilde bizde oyleydik. Ayrıca regl geldi onun şişkinliği. Okulda tören hazırlığı saçma bir hafta oldu.Kızlar selamlar bir hevesle geri dönmüştüm olmadı özür dilerim 10 gündür hastane lerdeyiz eşimin ameliyatı bitti duzeldik derken annem çok kotulesti yatıyoruz 1 haftadır Allah tüm hastalara şifa versin inşallah benim annemede dahil
Bende yorgun bitik düştüm sanırım sonunda ben hastanelik olucam zaten ınfluanza oldum hala atamadım
Geçmiş olsun. Kendine bak vitaminli ne bulursan ye iç valla heryer mikrop kaynıyorKızlar selamlar bir hevesle geri dönmüştüm olmadı özür dilerim 10 gündür hastane lerdeyiz eşimin ameliyatı bitti duzeldik derken annem çok kotulesti yatıyoruz 1 haftadır Allah tüm hastalara şifa versin inşallah benim annemede dahil
Tebrik ederimHayırlı sabahlar
Geçtiğimiz hafta 67.4
Bu hafta 67.1
Fark -300 gr
Eki Görüntüle 3560266Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Sağlık olsun, geçen hafta çok vermiştin bu hafta da böyle olsun bakalımGünaydın kızlar
Gecen hafta 101.5
Bu hafta 101.6
Fark + 100 gr bunu saymiyorum sabitim gibi kabul ediyorum
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
İki buçuk saat sonra tartılsan daha iyi olurdu
Sanki erken tartılmışız birazHayırlı sabahlar
Geçtiğimiz hafta 67.4
Bu hafta 67.1
Fark -300 gr
Eki Görüntüle 3560266Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Çok geç kalmış bir uyarı olmamış mı kaptanım sence deKızlar eger elinizde tatlı tabağı varsa yavaşça bırakın ve o pambık elinize 1 kupa bitki çayı alınZira yarın tartı ve ödül günü
hak edelim ödül öğününu
Ellssa
@Jou
@bluegreeneyes
sibel_84
Purple58
@gezegenfeza
Thinkerwoman
![]()
İşine yarar mi bilmem ama tuzunu bile yedim, bir de regl oldumHmm tartı öncesi son öğün dikkatli yenmiş. Dün lavaş yenmiş ama tüh tek öğün yemiştuzlu fıstık tup tuzlu fıstık olaydı daha iyiydi
yarın görüşürüz bebeeeegm
![]()
Teşekkür ederim kaptanım, regl başımı yakmazsa güzel bir eksim vardı dün.Afiyet olsun canm![]()