Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cicekbocekkaktus bluegreeneyes tebrik ederim kızlar hedefinize ulaşmanızı darısı bize
Teşekkür ederim canm ama yarın sabahtan korkuyorum sanırım 1 ayı çöpe attım acayip şiş hissediyorum kendimi iki gündür temiz beslendim sayılır ama bayramda yediğim tatlılar şekerler ağır basıyor
Tebrik ediyorum canm seni hepimiz resmen senin yerine yedik sen de hepimizin yerine istikrarlı duruşu korudun senin azmin ve kararlılığından hepimize de nasip olsun inşallah

içeriği önemli. yapabileceksen olur. yoksa burada da bir yol çizebilirsin kendine.
Çok düşük kalorilerle metabolizmayı bozarlar mı emin olamadım sanırım ilk etapta burda devam etmek daha mantıklıı

Cuma günü benim için biraz kaotikti

Sahur
1 yumurta
5 zeytin
7 hurma
15 tane falan çilek (belki biraz daha)
1 domates
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir

İftar
1 bardak sıcak suya 1 kaşık sirke bir çay kaşığı kadar bal
Salata 5 kaşık
Patates soğan kavurma 4 kaşık
Dereotlu peynir, sürülebilir beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Yarım avakado

İftar sonrası arkadaş buluşması yaptık yememek için sipariş vermemiştim ama yeme durumunda kaldım
Waffle 1/3 ya da 1/4 kadar

Spor: 45 dk Leslie
+3800 adım

bugün yine tatlıları gömdüm şu yeme bozukluğunu çözmem lazım bir an önce
Psikolog İzzet Güllü 'nun 5+1 telkin videosu izlemeni tavsiye ederim. Ben onu duygusal açliga veya duygusal yemeye de uyguluyorum.Üstümdeki gerginlik kalkıyor

Menülerin bayram menüsü gibi değildi ,azminden dolayı tebrik ederim. Bence bu bayramın şampiyonu sensin

Saka gibi, ama gercek bugun yeni tarti almistim calistiramadim ,sabah tekrar deneyecegim.
Tüh kötü olmuş Evren kilo vermeme karşı olarak düşünmeyelim de pilini sök tak değiştir bir bak, umarim hallolur. Saat pili ise şok markette satilıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…