- 7 Ağustos 2016
- 4.985
- 19.793
- 208
Teşekkür ederim canm ama yarın sabahtan korkuyorum sanırım 1 ayı çöpe attım acayip şiş hissediyorum kendimi
Tebrik ediyorum canm seniAferin kendıme eve gelıp tartıldım hiç kılo almamışım hatta akşam tartılmama rağmen kılo almamış gözüküyorsam yarın -1 kg cepte demektir çünkü akşamüstü saat 4te yemegı kestım aferin kız Beth bravo sana büyük iş başardın bayram bayram hemde :)
Çok düşük kalorilerle metabolizmayı bozarlar mı emin olamadım sanırım ilk etapta burda devam etmek daha mantıklııiçeriği önemli. yapabileceksen olur. yoksa burada da bir yol çizebilirsin kendine.
Psikolog İzzet Güllü 'nun 5+1 telkin videosu izlemeni tavsiye ederim. Ben onu duygusal açliga veya duygusal yemeye de uyguluyorum.Üstümdeki gerginlik kalkıyorbugün yine tatlıları gömdümşu yeme bozukluğunu çözmem lazım bir an önce
Menülerin bayram menüsü gibi değildi ,azminden dolayı tebrik ederimAferin kendıme eve gelıp tartıldım hiç kılo almamışım hatta akşam tartılmama rağmen kılo almamış gözüküyorsam yarın -1 kg cepte demektir çünkü akşamüstü saat 4te yemegı kestım aferin kız Beth bravo sana büyük iş başardın bayram bayram hemde :)
Tüh kötü olmuşSaka gibi, ama gercek bugun yeni tarti almistim calistiramadim ,sabah tekrar deneyecegim.
Merakla bekliyorummmGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum
Biraz erken uyandım tartıldım, kahvemi içip yürüyüşe çıkıp tekrar tartilacagim
Kilom artıda ama daha az artı olur belki diye çabalıyorumMerakla bekliyorummm
Esim disari cikti bakamadik hala tartiya . ;(Tüh kötü olmuşEvren kilo vermeme karşı olarak düşünmeyelim de pilini sök tak değiştir bir bak, umarim hallolur. Saat pili ise şok markette satilıyor
Günaydın kızlarherkesin ne kadar yediğini göreceğimiz bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?