Ya bademcik iltihabı için doktora gittim. Dr hayatımda böyle bademcik görmedim dedi. Düşün Dr dedi bunu Serum verdi hastaneye yattım. Bir sürü iğne yedim. Ateşim 39 idi. Çıt demedim.Hemen ölüyorlar
Yarın resim atmayı unutmayın. Afiyet olsun. Bugün resme gerek yok.Menu
Sabah(9:30)
2 dlm wasa
2 kk peynir
1 lokma pogaca (1/8 )
Domates salatalik
Ara
100ml sutle kahve
Ogle(14:30)
1 yk z.yagi ile biber domates sote
2yk yogurt
2 wasa
Ara
2 kare bitter cay
Aksa19:00)
1 dlm firin mucver
Ton balikli salata
Su: 2lt spor : 30dk leslie +5739 adim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul F Frozen01
Leslie dahil mi haric mi olacak canim direk adim miYarın resim atmayı unutmayın. Afiyet olsun. Bugün resme gerek yok.
Ben babam da aynıYa bademcik iltihabı için doktora gittim. Dr hayatımda böyle bademcik görmedim dedi. Düşün Dr dedi bunu Serum verdi hastaneye yattım. Bir sürü iğne yedim. Ateşim 39 idi. Çıt demedim.
Eşimin ateşi 37 azcik pamukçuk olmuş. 3 gün delirtti beni.
Adımlar yarışacak. Siz normal bütün sporlarinizi yazın. Ben spor tablosu yapıyorum. Ama yarın ki adımlar resimli olmalı. Bir takima avantaj kazandıracak.Leslie dahil mi haric mi olacak canim direk adim mi
Git yat deli midir nedir :)
Huuu afiyet olsun.yarin adım yarışı Challenge var. Kırmızı takıma karşı 1 sayı daha alacağız. Adımların resimli olsun canım.Bugun 8 de koltugun ustunde uyumusum 2 saat uyudum yeni uyandim
Menum
Sabah 10.30
Kiymali yumurta 2-3 çatal
Mihlama 3 yk
Yarim dilim tb ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Aksam 19.00
Firinda kabak ve 3 brokoli ( haslama )
1 tavuk baget
Su 3 lt
Spor 7071 adim
Zipzip- askrhpozitif
Cordelia
Aşkolsun Poni ya bana diyodun şimdi senmi en ufak şeyde gitmeye kalkıyorsun .Ortada hiçbir şey yokken hemdeZipzip- E Elif_Eylul Cordelia hersey icin teşekkürler kızlar ben günlüğe devam edemeyeceğim. Hayatim yeterince stresli buraya da stres atmaya geliyordm ama gergin ortam bazi kavgalarin olmasindan gına geldi.
Kizlar Allah'a emanetsiniz
Geçmiş olaun canım takviye al hemenOhhh hastaaa oluyorumcocuklardan bana gecti sonunda bogazim pert
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Tamam kaptanım
MasterFit Yarışması 1. Etap 17.Eyl 24.EylKırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 66,2 2North River 70,5 3Fitt_anne 72,4 4@Brzhuzur 67,8 5@Umutumut82 90,2 6@sandriyon 66,1 7@bluegreeneyes 72,4 8@sardunya1038 66,3 9@Tesnim1989 63.6 10@Kmsl Hnd 63.05 Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 86,35 2Cordelia 60,95 3Nehir6161 74,8 4Tutku44 76,8 5fantastikaaa 101,8 6zeyneppk 84.0 7Poni Bon 80,4 8Elhan 68,2 9@Ytmz 65,4 10ekim2009 81
Mavi ve kırmızı takim olarak yarin adim yarisi yapiyoruz
Mavi ve kırmızı takim yarın en gec 00.00 da adimlarini fotografli olarak bildirecek
15.000 adim sınırı var fazlasi sayılmayacak
En cok adimi atan takim yuzde 1 lik avantaji yakalar
Şifa olsun canımAnnem geldi yedik ictik oturuyoz eylulle gittiler markete abur cubur almis yemek icin insan gerekiyor simdi
Önceleri kaç kiloydun acaba da yere değiyordu şimdi hedefe yakınsın masallahBende önceleri oglanin bisikletine binerken teker yere yapışıyordu
Simdi tekrar denemek lazim
Çok kötü olmuş Dilek neyseki halletmissinHiç planda yokken tüm gün mutfak temizledimlavobo gideri tıkanmış ama öyle böyle değil bütün mutfağı su bastı hemde pis su Neyseki hallettim nalburdan en güçlü lavobo açıcı alarak
Bol eksi getirsin canımKahvaltı 11.3o
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin yeşil siyah 5,6 tane
Salata domates salatalık
1 lokma ekmek recele bandım
Ara 1 mandalina
Akşam 17.3o
1 kepçe yesil mercimekli erişte çorbası
1 kepçe yesil fasulye
Yoğurt ezme pancar turşusu
2,5lt su 1lt Dukan birasi
11.852 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Afiyet olsun canım1. Gün menüm
Sabah(10.00)
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Domates
Maydonoz
Ögle(13.00)
1 paket cubuk kraker( midem bulaniyordu yatistirmasi icin yedim)
Aksam(17.00)
Tost makinasinda yagsiz pismis köfte 5 adet
Salata
Spor malesef yok
askrhpozitif
Geçmiş olsun canım usuttun mu acababenimde karnim agriyor biraz uzandim ama agiyor bugun spor yapamam herhalde
Ben Xiaomi nin bilekliğini kullanıyorum canımKızlar adım sayar için hangi programı kullanıyorsunuz 1 tane indirdim doğru düzgün saymıyor bide duruyor Kendiliğinden hangisini kullanılıp memnunsunuz bi türlü şöyle iyi bir tane dek getiremedim
Gel beni ye diyor hepsi
Kesinlikle katılıyorum ve bence grubun adını" zıpzıpla mastırfit Türkie" yapalım
Doğru diyorsun arkadaşımOkadar yemeye catlamamis bu atlar şimdi hiç çatlamazlar
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
İlk menun için çok güzel canımBugün ki yediklerim söyle
#sabah#
Tereyağında pişmiş yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam buğday
#ara#
2 kasik yulaf, 1 c.k. chia tohumu, çeyrek muz yoğurda hepsini karıştırdım üzerine tarçın serptim.
#aksam#
Tavuklu havuçlu terbiyeli çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
#ara#
1 bardak tarçınlı süt
10 badem
3 litre su yatana kadar 2 fincan yesilcay, 1 fincan sade Türk kahvesi yaninda minnacik bitter. Dükkanı kapattım bu şekilde.
Sporum yok ama çocuklarım var
İyi geceler canımNeyseeee göreceğimizi gördük yedik iyi geceler herkese fırsatım olursa bakarım gitmeye korkuyorum sayfalar baya birikiyor
Ne güzel işte herkes bunu bekliyormuş demkkiKonusmaya insan ararken sayfalara yetisemiyoruz
Afiyet olsun abla20 Eylül menü
12.30 Bir tabak mercimek çorbası, salata , bir ince dilim ekmek
17.00 100 Gr et, salata, üç kaşık haş. nohut, ayran
Gün boyu şekersiz çay, kahve
İki litre su
Spor
Bugün 12.825 adım
Eki Görüntüle 2919553
19 Eylül
Eki Görüntüle 2919554 18 Eylül Eki Görüntüle 2919557
17 Eylül Eki Görüntüle 2919558
Cordelia
Zipzip-
askrhpozitif
E Elif_Eylul
Doktora hiç gittin mi canım ben 2 gün cikmasam rahatsız hissediyorumGenelde beslenmeme hep dikkat ediyorum evet. Benim icin en önemli sey bagirsak hareketliligimi saglamak. Haftada yada 10 günde bir tuvalete cikabiliyorm sadece.
Afiyet olsun canm biraz geçistirmissin gibi geldi bana ogunleri
Sabah bol ekmekli olmuş akşam hafif olmuş bol eksi getirsin canım
İnşallah canım güzel bir takım olduk bu hafta benceİngiliz Arap melez de olsalar bize vız gelir kaptanım.
İyi gecelerİyi geceler
Herkes evinde istediğini yer içer. Kimsenin evine girmiyoruz. Burada birlikte bir yoldaysak biz yemiyorken, pilav üstü baklava yedim yazilmaz ayıptır günahtır. Ki bu yazildi yani.
Sağol canımGecmis olsun cnm. Erkeklerin gribi bile cekilmiyor.
İyi geceler canım karnım çok aç olunca midemin üzerine yatardim ben kolay olurdu uyumakHerkese hayırlı geceler, karnım acıkmaya başladı. Gidipte yatayım
Kolay gelsin canımHi girlstum onlemleri aldim iyiyim simdi yarin birde nobetci anneyim maske ustune n95 takip gidecegim
Çok geçmiş olsun canımNerden hasta oldum ben , lanet nerden bulasti . Cok fenayimmmmmmlarrr
Sağol canımIkinize de geçmiş olsun
Kesinlikle bir vücut kırgınlığı da bile sanırsın ölüyorlarGeçmiş olsun canım. Erkekler çok nazlı.
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:30)
2 dlm wasa
2 kk peynir
1 lokma pogaca (1/8 )
Domates salatalik
Ara
100ml sutle kahve
Ogle(14:30)
1 yk z.yagi ile biber domates sote
2yk yogurt
2 wasa
Ara
2 kare bitter cay
Aksa19:00)
1 dlm firin mucver
Ton balikli salata
Su: 2lt spor : 30dk leslie +5739 adim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul F Frozen01
Kilis Tava nasıl birşey canım pilav bulgur olsaydı daha iyiydi sankiBugünkü menüm
Sabah10.00 1.5 kepwkli ekmek az bidon peyniri domates salatalık1 hindi salam 1 tk bal 2 haş yumurta
15.30 1 avuçiçi çekirdek
20.00 1 üçgen dilim kilis tava 2 kaşık pirinç pilavı 1 kase cacık
Eki Görüntüle 2919610 300 p
Su 3 lt bu arada 2 şişe maden suyu içtim
Zipzip- Cordelia askrhpozitif
Resim cektim yuklemeyi unutmusum sanirimHuuu afiyet olsun.yarin adım yarışı Challenge var. Kırmızı takıma karşı 1 sayı daha alacağız. Adımların resimli olsun canım.
Nereye poni oldu mu şimdi buZipzip- E Elif_Eylul Cordelia hersey icin teşekkürler kızlar ben günlüğe devam edemeyeceğim. Hayatim yeterince stresli buraya da stres atmaya geliyordm ama gergin ortam bazi kavgalarin olmasindan gına geldi.
Kizlar Allah'a emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?