Canım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah.Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim
Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider
Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun.Çekmez olur mu hiç canım hem de nasıl çekiyor ama aklıma geldiği an başka düşüncelerle kafamı dağıtıyorum. O şeyi yediğimi veya aldığım hazzı düşünmeye devam edersem çok zorlanirim. Bir de hemen birkaç hurma yiyorum, o benim tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor. Evde hem abur cubur var hem çikolata vs. Ama kendime verdiğim sözü unutmuyorum canım. En sevdiğim karamelli yumuşak şekeri bile dolapta olmasına rağmen yemiyorum çünkü irademize sahip çıkabilecek güce sahibiz bence. Kendimi böyle motive ediyorum canım.
Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin.
Tebrik ederim kaptanım. Çok güzelKızlar yazdıklarınızı okuyamıyorum. Şimdi wifi ile bağlandim bildirim yapip çıkayım. Müsait bir zamanda detaylı okuyacağım .
Geçen cumartesi 76.55
Bugün 75.95
Fark -600 gram
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçmeKızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Kusura bakma kaptanim senide tebrik ediyorum bu arada eksin için @sibel_84
Ellssa Boncuk2307
Canım tebrik ederim.Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.45
Bu hafta 62.10
Fark -350
Oran %0.560
Ellssa Boncuk2307 @sibel_84
Eki Görüntüle 3579108
Tebrik ederim canım.Günaydın kızlar bugün piknik günümüz erkenden tartilio cikiyorum. Artık farklı şeyler yapmanın zamanı geldi kilo veririm çok az. Bu hafta detokx vs saldiracagim . Bayramda aldığım kilolar yapıştı resmen
Geçen hafta 87.10Ellssa Boncuk2307 @sibel_84
Bugün 86.70
-400grEki Görüntüle 3579102
Ayy maşallah canım sana. Hem de regle rağmen. Daim olsunGecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500
Regl olmama ragmen guzel bir eksi
senin sonuca bakmaya gelmiştimKızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Ellssa Boncuk2307
kilodaşımmm olsun maksat kiloları göndermekk ama boyum 180Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin.Gerçi boydaş olmaktan baya uzağız sanırım Boyun kaçtı canım.
İnşallah canımÜzülme canmfazla bir artı değil bu hafta daha dikkatli olup 9ları bile görebilirsin
İnşallah canım yaÜzülme canım çok güzel eksiler göreceğiz inşaAllah sıkma canını
Ayy harika bir eksi maalah sanaGecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500
Canım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah.
Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun.Kilo verme süreci kolay değil gerçekten. Sürekli kendimizi motive etmemiz gerekir. Bir de arada kaçamaklar olunca hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etmek de çok önemli. Ya hep ya hiç kafasından çıkmak gerek.
Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin.Gerçi boydaş olmaktan baya uzağız sanırım Boyun kaçtı canım.
Tebrik ederim kaptanım. Çok güzel
Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçme
Canım tebrik ederim.
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten böyle olunca da moralim bozuluyor geri eski yememe dönemine geçiyorum yapmiycam ama öyle artık çok sagol desteğin içinsenin sonuca bakmaya gelmiştim
güzelim metabolizmayı toparlayalım sonra bol bol eksiler görürüz şuan biraz artı görmek çok normal sakın ha düzeni değiştireyim az yiyeyim moduna girme. yavaş yavaş, metabolizmayı düzeltmeye çalışalım haftaya eksi olarak gelecek zaten tartıda
şimdi ben bi babamın yanına gidiyom sonra bakcam mesajlara herkese bol eksiler ve öpücüklerrrr
Yaa sen harika biseysin ben canım sıkkın ffilan diye yapmıyorum hiç bise sen hiç pes etmiyorsun çok iyisin maşallahYürüyüşe çıkmadım 45 dk bunu yaptım
Cuma menümü yazmamıştım şimdi yaziyorum boncuğum seritim pembe olsun dimi amaDayanırsın sen papatyam bugün ben de detoks gibi bir şey yapıyorum bakalım akşamı da atlatırsam iyi
Başakkk harikasın tatlım seni cokk tebrik ediyorum
Canım benim sen yeni bir duzen yaptın bu hafta zamanla düzene girecek diye düşüyorum sonra gelsin eksiler,Kızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Ellssa Boncuk2307
Kaptanimm harikasın benden de güzel bir eksi var gibi ama 12 yi bekliyim diyorumKilo bildirimi
Geçen hafta 62.45
Bu hafta 62.10
Fark -350
Oran %0.560
Eki Görüntüle 3579108
Harikasın zeynepcimGecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500
Müthişsin çiçeğimYürüyüşe çıkmadım 45 dk bunu yaptım
Bı de dün cezamiz neyse görelim diyordum helal kız sana
Super bir eksi tebrik ederim canim
Evet ya dün çocuklar dondurmalarını bıtırebılselerdı ya da ben çöpe atsaydım belki -2kglar gelirdı olsun bu da büyük bir başarı bır haftada :)Cuma menümü yazmamıştım şimdi yaziyorum boncuğum seritim pembe olsun dimi ama
Canım benim sen yeni bir duzen yaptın bu hafta zamanla düzene girecek diye düşüyorum sonra gelsin eksiler,
Kaptanimm harikasın benden de güzel bir eksi var gibi ama 12 yi bekliyim diyorum
Harikasın zeynepcim
Müthişsin çiçeğim
Teşekkür ederim canısı :)Super bir eksi tebrik ederim canim
Teşekkürler canmTebrikler canım
Tebrik ederim harikaGecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500
Teşekkür ederimCanım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah.
Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun.Kilo verme süreci kolay değil gerçekten. Sürekli kendimizi motive etmemiz gerekir. Bir de arada kaçamaklar olunca hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etmek de çok önemli. Ya hep ya hiç kafasından çıkmak gerek.
Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin.Gerçi boydaş olmaktan baya uzağız sanırım Boyun kaçtı canım.
Tebrik ederim kaptanım. Çok güzel
Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçme
Canım tebrik ederim.
Yürüyüşe çıkmadım 45 dk bunu yaptım
Abla üzülme Hallederiz beraber
Ayyy heyecan yaptım bekliyorum sonucuCuma menümü yazmamıştım şimdi yaziyorum boncuğum seritim pembe olsun dimi ama
Canım benim sen yeni bir duzen yaptın bu hafta zamanla düzene girecek diye düşüyorum sonra gelsin eksiler,
Kaptanimm harikasın benden de güzel bir eksi var gibi ama 12 yi bekliyim diyorum
Harikasın zeynepcim
Müthişsin çiçeğim
Dubai çikolatası çok tatlı sevmeyenlere göre değil bence beni de baydı evde yapınca da iç harca hiç şeker atmadım o haliyle daha iyi geldiCuma menüm
12//
İki tavuk but fırında
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kase salata
Aksam18.30
5 köfte
Sonra yaşandı ve bitti ama 4 kare Dubai çikolatasi kendim yaptım yaparken de 3 veya4 çay kaşığı fıstık Antep ezmesinden ağzıma attım ama cookk sekerliy iş bida aşkla yapmam eşim bile tatlı düşkünü o bile baydı resmen dedi
Su 2 lt spor 15dk Leslie yarım saat yürüyüş yaptım Total 6000 adım olmuştur ama Leslie hariç
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Aslında hiç yiyesım yoktu sadece bisküvileri yıyıp bıraktım. Sadece çocukların dondurmalarını atmaya kıyamadım neyse güzel bır sonuç oldu sağol desteklerin için öpüyorum seni kocaman kaptanımTebrik ediyorum canm karşılığı gelecektir mutlaka
Canm bu kadar zorlama lütfen kendini
Önce sen iyi ol canm gerisi hallolur
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canmhepimizin aynı dönemleri oluyor canm beraber halledecez
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canm
Afiyet olsun canmsenin menüler bol sebzeli oluyor canm harikasın
Afiyet olsun canmnazar mı ettik sana yoksa şaka bir yana çok ana takılı kalma demekki onları yemeye psikolojik olarak ihtiyacın varmış yaşandı ve bitti
Tebrikler canm haftya 6lardasın
Tebrik ediyorum canm 400 hiç de az değil bence
Tebrik ediyorum canm harikasın
Heyecanla bekliyorum sonucune çıkarsa başımızın üstünde
Tebrik ediyorum kaptanım
Sağol kaptanım birtanesinTeşekkürler canm
Tebrik ederim harika
Teşekkür ederim
tebrik ediyorum harikasın
süpersin
Ayyy heyecan yaptım bekliyorum sonucu
Dubai çikolatası çok tatlı sevmeyenlere göre değil bence beni de baydı evde yapınca da iç harca hiç şeker atmadım o haliyle daha iyi geldi
Kızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Ellssa Boncuk2307
Kaptanım zaten çikolatayı eritiyorsun alt zemini üst zemine çikolata Bir kere o tatlı Antep fıstığı ezmesi marketten aldım o da zaten şeker içinde full yani şekere şeker bulamış gibi bir şey olmuştu Bir daha asla yapar mıyım yapmam sanmam yaniTeşekkürler canm
Tebrik ederim harika
Teşekkür ederim
tebrik ediyorum harikasın
süpersin
Ayyy heyecan yaptım bekliyorum sonucu
Dubai çikolatası çok tatlı sevmeyenlere göre değil bence beni de baydı evde yapınca da iç harca hiç şeker atmadım o haliyle daha iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?