Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yıldönümünüz kutlu olsun canım, huzurlu sağlıklı bir ömür olsun inşallah
Keşke biz de unutsak diyorum ama mümkün değil, deli gibi birbirimize hatırlatıp duruyoruz

Evett yapabilirr ama salı ya zaten böyle birsey oluyo hep cumsrtesi daha iyi eksi geliyor

Günaydın kızlar
Ellssa Boncuk2307 Beth18

C.tesi 80.0
Bugün 80.2

İki gündür bisiklet sürüyorum, hatta bacak kaslarim ağrıyor ama niye böyle ben de anlamadım.
Spordan artı görürsün ama cumartesi mutlaka eksiye dönersin canm
O ne demek yüzüm yok felan
Hepimiz aynı oluyoruz burdan koparsak daha da artı olarak gelip yüklerden kurtulmaya çalışıyoruz hazır yazmışken hemen başla bence

O ne demek yüzüm yok felan
Hepimiz aynı oluyoruz burdan koparsak daha da artı olarak gelip yüklerden kurtulmaya çalışıyoruz hazır yazmışken hemen başla bence
tamamdır canımm, cumartesi bildirimimi yapayım sonra bismillah deyip başlayayım

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım çok değil ama az olsun öz olsun
Evet aynen
Cumartesi 79.1
Bugun 78.2
Fark -900
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Süper
Hayırlı sabahlar

Cumartesi 81.200
Bugün 82. 000
Fark +800 gr
Yani demekki cumartesi eksi gelecek

Ellssa Boncuk2307 Beth18
tamam cumartesi eksıler gelsın o zaman
Günaydın kızlar
Ellssa Boncuk2307 Beth18

C.tesi 80.0
Bugün 80.2

İki gündür bisiklet sürüyorum, hatta bacak kaslarim ağrıyor ama niye böyle ben de anlamadım.
Yadıklerıne de dikkat et canım cumartesi artıları beklıyorum
Ay en kötü saatlerde yemişsin ama dengeleme zamanı artık
Cts 74.7
Bugün 76.0
+1.3

valizler hazır

Beth18 Boncuk2307 Ellssa
kollarımı açıp gitme dıyeydım
Günaydın güzelliklerim

Cumartesi 72.9
bugün 73.3

Tartılacağımı unutup bir sürü su içtim bir de wc ye çıkmadım henüz. Cumartesi eksiye düşer düşecek mutlaka
Tamam ınşallah hafı bakalım gorecegız
Gunaydin
Sabah cok erken tartilip ciktim
Normalde bukadar erken tartilmiyorum
Cumartesi 71.8
Bugunde sabitim
Ama bence eksideyimdir 100 200 gr felan yani insallah
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Hadı cumartesi gelsın eksıler beklıyore

Pazar akşamından beri ağzıma lokma sürmedim
Metabolizmam çok yavaslamıs
Normalde bu kadar açlığa baya kılo verırdım ama ya pazar günü fazla kaçırdım ya da netabolızmam baya yavaşladı az verdım bence
Aralıklı orucum 40 saate yaklaştı
Şuan 39saat 15 dakika ben bır şeyler yıyeyım de kendıme geleyım kızlar

Keşke biz de unutsak diyorum ama mümkün değil, deli gibi birbirimize hatırlatıp duruyoruz
evlilik yıldönümü denilince aklıma hep Kastamonulu kalyü geliyor

ay canımcanım çok teşekkür ederim hahahahane güzel işteilişkiniz hala ilk günkü gibi

ay kızlar salı tartısı sonrası biraz da gülelim motivasyonumu yükseltmek için bütün gün napıyorum size onu göstericem şimdi

bütün gün bu kızı izliyorum BİGÜN BEN DE BÖYLE OLCAK MIYIM ANNEEE modunda jhsfkdsf
hayalimdeki görüntü tam olarak bu ama tabiki mümkün olmadığının bilincinde(buna gereken eforu safedemeyeceğimden) sadece özenerek bakıyorum

Kaptanım nettiiinnn bişey olur tansiyonuna filan dikkat et bu kadar açlık insülin sıkıntısı da oluşturabilir aman diyim dikkat et lütfen

Kaptanım açlık olayı biraz fazla kaçmış sanki sen bize lazımsın lütfen yapma böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…