ay kızlar bugün evlilik yıldönümümüz, ikimiz de unutmuşuzözel bi kutlama yok o yüzden kutlama yemeği de yok gram kaçırmadan diyete devamm reglime de 1 gün kaldı, inşallah yarın tartıda görmem bunu artı olarak
aaa aynı olmuşuz ciddenBende 66,90 la başladım canım cumartesi günü aynı olmuşuzhadi gel kuzum yine görelim 59-60 ları
Evett yapabilirr ama salı ya zaten böyle birsey oluyo hep cumsrtesi daha iyi eksi geliyorKilo bildirimi
Cumartesi 79.5
Bugün 79.6
Fark +100 gr
Bence sebebi geçen hafta boşalan yağ hücreleri su doluyor, ayrıca dün geceki sporlar artı yapmış olabilir, bacaklarım et kesmiş resmen, ağrıyor.
Ellssa Boncuk2307 Jou
BakalımmmÖnümüzdeki maçlara bakacağız artık canım
Spordan artı görürsün ama cumartesi mutlaka eksiye dönersin canmGünaydın kızlar
Ellssa Boncuk2307 Beth18
C.tesi 80.0
Bugün 80.2
İki gündür bisiklet sürüyorum, hatta bacak kaslarim ağrıyor ama niye böyle ben de anlamadım.
O ne demek yüzüm yok felanyaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım
ben de çok özledim sizi ne var ne yok canımm
vallahi karne tatili, Ramazan, bayram vs derken ha bugün ha yarın uzaklaştım iyice ama deli gibi de kilo aldım pek tabii
tamamdır canımm, cumartesi bildirimimi yapayım sonra bismillah deyip başlayayımO ne demek yüzüm yok felan
Hepimiz aynı oluyoruz burdan koparsak daha da artı olarak gelip yüklerden kurtulmaya çalışıyoruzhazır yazmışken hemen başla bence
Gel canimm hosgeldincanımsıınnn yaaa
kaç kilo almışsın sen, ben 5 kilo aldım, bu sabah 67yi gördüm
kaptanlarımız kabul ederse gelsem mi ki ya
Heyecanla bekliyoruz canmtamamdır canımm, cumartesi bildirimimi yapayım sonra bismillah deyip başlayayım
Afiyet olsun canım21 nisan menü
10.00 2 yumurta ile salata, 2 wasa
13.00 4 kaşık yoğurt içine, yulaf chia keten tohumu, kakao badem kırmızı meyveler tahin
15.00 1 fincan kahve, 1 küçük lokum
18.00 nohutlu yoğurtlu salata
2.5 litre su 12.200 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18 Eki Görüntüle 3580736
Evet aynenTeşekkür ederim kaptanım çok değil ama az olsun öz olsun
Hayırlı sabahlar
Cumartesi 81.200
Bugün 82. 000
Fark +800 gr
Yani demekki cumartesi eksi gelecek
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Yadıklerıne de dikkat et canım cumartesi artıları beklıyorumGünaydın kızlar
Ellssa Boncuk2307 Beth18
C.tesi 80.0
Bugün 80.2
İki gündür bisiklet sürüyorum, hatta bacak kaslarim ağrıyor ama niye böyle ben de anlamadım.
Ay en kötü saatlerde yemişsin ama dengeleme zamanı artıkKızlar selam . Dün ikindiye kadar iyi iştahımla cebeklestim durdum. Yazılabilir kısmını yazıyorum. Sonraki kısmı yazacak yüzüm yok
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Pazartesi
Sabah 9
Ispanak mücver ( 1 kase ıspanak, 2 yumurta,beyaz peynir, kaşar peynir rendesi,3 YK yulaf kepeği)
7 zeytin, 3 YK patlıcan
1 TK stevialı turunç reçeli
Öğlen
1 köfte kadar et
Dünkü fit kekten bir dilim
15 kadar Antep fıstığı
18 ıspanak çorbası 2 tabak
20-21 arası ne bulursam yedim
Spor.
5900 adım
9 dk ağırlık ile jo' ile hafif tempo dans
Tamam ınşallah hafı bakalım gorecegızGünaydın güzelliklerim
Cumartesi 72.9
bugün 73.3
Tartılacağımı unutup bir sürü su içtim bir de wc ye çıkmadım henüz. Cumartesi eksiye düşer düşecek mutlaka
Hadı cumartesi gelsın eksıler beklıyoreGunaydin
Sabah cok erken tartilip ciktim
Normalde bukadar erken tartilmiyorum
Cumartesi 71.8
Bugunde sabitim
Ama bence eksideyimdir 100 200 gr felan yani insallah
Ellssa Boncuk2307 Beth18
evlilik yıldönümü denilince aklıma hep Kastamonulu kalyü geliyorYıldönümünüz kutlu olsun canım, huzurlu sağlıklı bir ömür olsun inşallah
Keşke biz de unutsak diyorum ama mümkün değil, deli gibi birbirimize hatırlatıp duruyoruz
motivasyon kraliçem inişlerin çıkışların ne kadar normal olduğunu en iyi sen biliyosun o yüzden hiç yorum yapmama gerek yok diye düşünüyorummm
ay canımcanım çok teşekkür ederimYıldönümünüz kutlu olsun canım, huzurlu sağlıklı bir ömür olsun inşallah
Keşke biz de unutsak diyorum ama mümkün değil, deli gibi birbirimize hatırlatıp duruyoruz
Kaptanım nettiiinnn bişey olur tansiyonuna filan dikkat et bu kadar açlık insülin sıkıntısı da oluşturabilir aman diyim dikkat et lütfenPazar akşamından beri ağzıma lokma sürmedim
Metabolizmam çok yavaslamıs
Normalde bu kadar açlığa baya kılo verırdım ama ya pazar günü fazla kaçırdım ya da netabolızmam baya yavaşladı az verdım bence
Aralıklı orucum 40 saate yaklaştı
Şuan 39saat 15 dakika ben bır şeyler yıyeyım de kendıme geleyım kızlar
hoşbuldummGel canimm hosgeldin
tamamdır canımmHeyecanla bekliyoruz canm
Nasıl yani insülin sıkıntısı yapar?Kaptanım nettiiinnn bişey olur tansiyonuna filan dikkat et bu kadar açlık insülin sıkıntısı da oluşturabilir aman diyim dikkat et lütfen
Kaptanım açlık olayı biraz fazla kaçmış sankiPazar akşamından beri ağzıma lokma sürmedim
Metabolizmam çok yavaslamıs
Normalde bu kadar açlığa baya kılo verırdım ama ya pazar günü fazla kaçırdım ya da netabolızmam baya yavaşladı az verdım bence
Aralıklı orucum 40 saate yaklaştı
Şuan 39saat 15 dakika ben bır şeyler yıyeyım de kendıme geleyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?