- 30 Mart 2017
- 12.145
- 18.382
- 298
İki kahvaltı yapınca ekmek çok kaçtı dün olsun ya 290 kalori çok değil benceSağol canım yapıcam mantarı çok sevıyorum
Ayy ne güzel yapıyorsun bak bu videoyu açmak bile bır şey ben vakit bulamıyorum açmak için akşam eve geldık yemek ödev yatış bak akşam bu saat oldu hala bulaşıklar duruyor kapıya kadar nereye spor yapıcam ben
Ah canım 13 dakika bıle ne kadar önemli sen bır büksen aferin bravo
Yaparsın sen guvenıyorum sana
Allah rahmet eylesin canım. Sen kendıne dikkat et ağrılarında inşallah boran önce geçer
Ah canım benım bugün yedıklerıme bak sen öncekileri unutşimdi gelelim cevaplara
1- 1 dilimin yarısı yani
2- hemen bakıyorum…. Baktım ballıymış (markası tmo)
3- ben onları eklemıyordum canısı ya spor yapamıyorum zaten ama suyu ekleyeyım bak ıyı mı soyledım
Kafamı kır
Ah canım ben senı secıp nasıl etıketlemeyı unuturum yuh olsun banaal bak bu oklava ile döv
Ayy sorma ince bilekli bacaklar ile :)
Kızartmanın fırınlamış olmasını sevdım afıyet bal şeker olsun
4,5 dilim çavdar ekmeği 290 kalori
Afıyet olsun sporun da vücuduna kas olarak dönsün amin
Tebrikler kızlarEline sağlık kaptanım
Cicekbocekkaktus maalesef seni gönderiyorum mavi takıma
Ceeeeeeeeeeee senin kırmızı takıma transfer ediyorum kurmaca gücenmeye yok :)
Yok canım hak ettimEline sağlık kaptanım
Cicekbocekkaktus maalesef seni gönderiyorum mavi takıma
Ceeeeeeeeeeee senin kırmızı takıma transfer ediyorum kurmaca gücenmeye yok :)
Yok canım Batuma gittik haftasonu. Tur ile gidince çok hızlı oldu herşey. Hem gezi hem yolculuk sisirdi.Tamam cumartesiye emınım kalmaz canım bu arada bır yere gıttım ama nereye gıttım tam anlayamadım Bursa mı?
Anladım canım o zaman sporu hıc bırakma bak ne güzel yapabılıyorsun cumartesi eksıye gecmenı beklıyorum
100 gr ile kalmışım takımda çiçek sen mi ben mi şutlancaz bakalım diyordum emme iyi almışı kız bizde herkesler +200+300 biz 1 kilo yaniii bizedeee hakettik benceeYok canım hak ettimkilo bildirimi yapmasam mı diye de düşündüm sonra dedim ki hak ettiğimi yaşamalıyım
Çok teşekkür ederim canım, bugün bir tık daha iyiyimÇok geçmiş olsun fezacım, inşallah çabuk toparlanırsın.
Çoğumuz elimizi yüzümüze kapatıp içeri daldıkyaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım
ben de çok özledim sizi ne var ne yok canımm
vallahi karne tatili, Ramazan, bayram vs derken ha bugün ha yarın uzaklaştım iyice ama deli gibi de kilo aldım pek tabii
döndüm cancağızımm döndümmÇoğumuz elimizi yüzümüze kapatıp içeri daldık, sende geç olmadan dön istersen
Allah şifa versin canımVallahi kaptanım 48 saati geçiktir asla hafiflemeyen migren ağrım var. Aşırı yordu beni hala ağrıyor. Bir de üstüne bulaşık makinem bozuldu hunilik yani durumum
O vakit hoşgeldindöndüm cancağızımm döndümm
cumartesi günü bildirim yapıp başlıyorum inşallah
gel gel şampiyonların takımına gellllYok canım hak ettimkilo bildirimi yapmasam mı diye de düşündüm sonra dedim ki hak ettiğimi yaşamalıyım
Aaahhh kuzuuummmm
Aaaaa sen benden küçük sanıyordum kııaazzz bu arsds tebriklerrrSen gençmişsin aşkitom ben 38im artık yaşlandık yaw
Annnooovvvvvvv çok büyük birşeyi kaçırdı bileeeeee ama biokadarda sevindim beeee
Işte bacummm işte şampiyoonnnnngel gel şampiyonların takımına gellll
gel gel şampiyonların takımına gellll
Annnooovvvvvvv çok büyük birşeyi kaçırdı bileeeeee ama biokadarda sevindim beeee
Aşkolsun ne özürüAaahhh kuzuuummmmçok özür diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?