• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🌿Menü🌿
11.30
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çk labne
3 4 zeytin
2 ceviz
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir

17.00
5 kepekli galeta
Küçük kase baharatlı yoğurt
1 avuç sarı leblebi

19.00
1 tbk Fırında karışık sebze
1 kase yoğurt

20.30
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter
2 buzlu yaş incir

Su
2 lt reye yakın (1 lt si limonlu tarçınlı )

Spor
Az sonra ekleyeceğim

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartı
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Mthn83 Mthn83

sabah 11.00
az sucuktan omlet
30 gr peynir
domates biber
1 dilim karakılçık tbe

ara 14.30
15 kaju

öğlen 15.00
5 kaju
6 yk enginarlı pilav
1/2 domates, 2 yk yoğurt

ara 16.10
1 hurma, 1 kupa sütlü filtre kahve

akşam 19.20
1 ev yapımı lahmacun (hamuru sorgum unundan)
domates salatalık biber
1 sb kefir

şimdi siyah oolong çayı içiyorum.

1,5 lt su

13.000 adım
Afiyet olsun canım oolong cay ne ola ki 🤣 ne kadan cahalim

LenaG LenaG lenacım dün akşam foruma girmişsin. niye gelmiyorsun özledik seni. ayrıca bayramdan sonra burada devam edeceğim demiştin.
Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Arada bakmaya çalışıyorum buraya gözden kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın

Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Ah canimm inşallah şifa bulsun kısa zamanda korktuğun olmasın. Sana da çok geçmiş olsun canım özledik seni

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus hadi kaptanım bizim takım yatmadan herkes içsin öyle yatsın

Eklentiler

• IMG_9516.webp
    IMG_9516.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 7
Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartı

Afiyet olsun canım oolong cay ne ola ki 🤣 ne kadan cahalim
çay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.

yok canım ne kusuru. özledik seni de, Elhan Elhan ı da ondan yazdım.
pisiciğin nesi var? inşallah şifa bulur.
premenapoz u atlatmanın en güzeli spor, yürüyüş, kendini rahatlatacak meşgale vs. ben de o dönemdeyim.

gel hadi yarın tartı bildirimi yap burada devam edelim. diyeti ne yaptın? kaç kilosun şu an?

çay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.
Valla çok iyi açıklamışsin aydınlattığın için teşekkür ederim 🤣
Kızlaaaaarrrr iyi akşamlar ben geldim. Ekran sürem başladı :KK70:
❤️ hosgeldinnn canım

Iyiyimm çok şükür sen nasılsın canım özlüyoruz seni
Valla yeniden öğrenci oldum canım, dün sabah bir oturduk öğleden sonraya kadar 75 tane geometri sorusu çözdük. Zamanında tıp okumak istemiştim ama babam beni meslek lisesine yazdırmıştı, asla isteğimi kabul etmemişti. Matematik ve geometri konusunda haliyle bir şey öğrenemedim. Şimdi oğlumla çalışınca öğrendim ve belki de gerçekten tıp kazanabilirmişim diye üzüldüm (derdime de bakın hele :KK70: ) öğrenmenin yaşı yokmuş diyip teselli oluyorum.

İnan bana sizi burayı çok özlüyorum ama böyle devam edeceğiz bakalım canım. O toparlanınca yine daha çok gelirim.

İyi akşamlar kızlar

1 Mayıs 2025

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 tabak mevsim salata
1 dilim peynir
5 zeytin

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase mevsim salata

2,5 litre su
3272 adım

02 Mayıs 2025

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates 1 salatalık 1 biber
1 dilim peynir
5 zeytin

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı patates yemeği
1 kase salata

2 litre su
4688 adım

_Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_7333.webp
    IMG_7333.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_7332.webp
    IMG_7332.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 4
Valla yeniden öğrenci oldum canım, dün sabah bir oturduk öğleden sonraya kadar 75 tane geometri sorusu çözdük. Zamanında tıp okumak istemiştim ama babam beni meslek lisesine yazdırmıştı, asla isteğimi kabul etmemişti. Matematik ve geometri konusunda haliyle bir şey öğrenemedim. Şimdi oğlumla çalışınca öğrendim ve belki de gerçekten tıp kazanabilirmişim diye üzüldüm (derdime de bakın hele :KK70: ) öğrenmenin yaşı yokmuş diyip teselli oluyorum.

İnan bana sizi burayı çok özlüyorum ama böyle devam edeceğiz bakalım canım. O toparlanınca yine daha çok gelirim.
Allah zihin açıklığı versin inşallah canım oglusuna da maşallah çok ilgileniyorsun inşallah karşılığını da alırsınız

Back
X