Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim kaptanim@Jasminium84zeyneppk doğum gününüz kutlu olsun güzellikler nice musmutlu olacağınız yıllarınız olsun
![]()
Aaa bu eksi beğenilmez mi yahu. Mükemmel![]()
![]()
SAğolun kızlarımmm bian heveslendim daha fazlasına umudum vardı bıktım yav 70denHarikasın canım tebrikler![]()
![]()
![]()
Aslında dikkat ettim çok abartı birşey yiyip içme olmadı ama uykusuzluk engelledi herhalde.Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tebrik ederim canım
Regle rağmen eksi harika, vücut yola geliyor çok şükür
Sana karşı direniyor şu an canım, pes etmek yok.
Geçmiş olsun Allâh kolaylık versin canım. Buna rağmen eksi gelmişsin tebrik ederim
Evet canım artı olmamak da iyidir![]()
Teşekkürler canım benimTeşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim kırmızı kaptancım :)
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım. Çok güzel
Canım süper, hiç öyle az görme. Hem de regle rağmen. Valla yanağından bir fıstık al ve kendini kutla bence
Aa benim de
Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun kuzulara.
Canım kilodaşım, boy farkındandır osenin boyun ve kilonda artık zorlaşır vermek. Benim elli kilo olmam gibi bir şeysin sen
![]()
Teşekkürler kaptanım.Geçmiş olsun hepinize
Tebrikler canım![]()
Ooo süper kaptanım tebrikler.
Maşallah canım. Tebrik ederim
Olsun canım. Sonuçta eksidesin. Sen baya hızlı gittin, yavaşlaması normal yani. Zaman zaman o hataya düşüyoruz ama az yemek iyi bir şey değil gerçekten. Hem metabolizmayı yavaşlatıyor hem de sürdürülebilir değil. Böyle böyle dengeyi tutturacağız.Gecen cumartesi 77.8
Bugun 77.7
Fark -100 gr
Sifir kacamakla 100 gr gitti spor yapamadim kac gundur vucutta alisti az yemeye
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Eki Görüntüle 3586210
70 geride kaldı artık canım. Bu hafta da arayı açarsın bitti gitti :))SAğolun kızlarımmm bian heveslendim daha fazlasına umudum vardı bıktım yav 70den
Uyuyamadım, kalktım, tartıldım, wc olurmu ki diye az daha bekleyim dedimÖğlen yarım saat 1 saat uyu , kalanını geceye sakla
Yok daha vereceksin, vücudun arada direnmesi normal, moral bozmaGecen cumartesi 77.8
Bugun 77.7
Fark -100 gr
Sifir kacamakla 100 gr gitti spor yapamadim kac gundur vucutta alisti az yemeye
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Eki Görüntüle 3586210
Vaaaaaaayyyyyyyy
Sagol ablam moral oldunYok daha vereceksin, vücudun arada direnmesi normal, moral bozma![]()
Vayy işte budurEki Görüntüle 3586213
Geçen hafta 81.000
Bugün 80.100
Fark-900 gr
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
@_Zeze
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin canımHerkese günaydın kızlar
Ben yine kilo aldım kendimi burada buldum çok yoruldum artık veriyorum geri alıyorum hemen koruyamaiyorum hiç
Kaptanım gruplara girmek istiyorum bundan sonraBoncuk2307
Ellssa
Guncel kilo 69 kg
Teşekkür ederim canımVayy işte budurtebrikler canim
En azından üstüne eklenmemiş hatçem, ben sabiti de önemsiyorumTünaydın aktif olamadigim bir başka katılım
Yerimde sayiyorum mens sorunsalı devam ediyor.
Ben gruplara dahil olmadan yanınızda olmak istiyorum sadece çok kusura bakmayın
Geçen hafta 80.9
Bugün 80.9 elde var sıfır
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
MuhteşemsinnEki Görüntüle 3586213
Geçen hafta 81.000
Bugün 80.100
Fark-900 gr
Ellssa
Boncuk2307