• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canlarım bugünkü menum

Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk ile biraz omlet
1 dilim nohut ekmek
15 gr lor peynir
10 gr süzme peynir
Yarim domates ve salatalık
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen 13 00
1 porsiyon kıymalı pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

Ara 15 00
1 avuç yer fıstığı
3 tane yaş kayısı

Akşam 18 00
1 küçük patlıcan ile yapılmış karnı yarık
Salata ve 1 kase cacık

30 dk yürüyüş
Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
Kaçamaksız menü tebrikler afiyet olsun :KK68:

Teşekkür ederim kaptanım
1 taneden bişey olmaz kaptanım daha dikkatli olucam bundan sonra
Gün içi oturamiyorum neredeyse akşam yaparım diyorum ozmnda yorgun düşüyorum bnde yapmak istiyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde kaptanım ❤️
Sana güveniyorum :KK19:
Evet spor akşamlaeı zor oluyor gün sonu yorgunluğu çöküyor

Çok kadar yorucu ve bir o kadar da eğlenceli bir düğünü geride bıraktım. Görümcemi evlendırdık ve ben ne telefonu alabıldım elime ne de buraya gelebıldım. Dolayısıyla tartımı da evde unutmuşum tartılamadım
Ama tam gaz devam etmek için geldım :KK36:
Hayırlı olsun Allah mesut etsin

💪💪İşte budur

Akşama kadar herkese kaçamak yok emri yağdıran kaptanın menüsüne gelelim :KK70:
Kahvaltı 10.00
2 tb ekmek
2 haşlanmış yumurta salatası
Çay

16.00 ( hiç kıramayacağım bi misafirlikte idim)
1 kase kısır
1/2 poğaça (bu oğlanın yüzünden oldu yarısını yemedi ziyan olmasın diye ben kilo aldım 😂)
1/2 kıbrıs tatlısı

19.00
5 kaşık taze fasulye (susuz)
4 kaşık pirinç pilavı
Salata

su
2 litre

Spor
7 bin adım
30 dk basen göbek egzersizleri
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

5 Mayıs Pazartesi
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 8 siyah zeytin, 10 fındık, domates, salatalık, maydanoz, dere

16.00: bir avuç ceviz, yarım elma

17.00: Soğanlı patlıcan kavurması üzerine ev yapımı yoğurt( bir büyük kase), zeytin yağlı mevsim salata içine 30 gr beyaz peynir.

Su: 2 lt

Spor: yarım saat dışarıda tempolu yürüyüş( toplamda 5.478 adım) + 30 dk leslie (fast walk) + 200 ip atlama

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab

3 bucuk kaptanım aynen bı anda uzerime hopladi kol dirseği kasigima geldi şimdi ilk baslardaki gibi şiddetli olmasada ağrım var yine korktum başta ama arastrdim biraz oradaki dokular çok hassas olduğu için olabilirmis böyle ağrılar
Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyiysindir umarım
Merhaba kızlar bnde katılabilir miyim kaptanım Ellssa Ellssa aslında cumartesi tartıldım ama işte buraya yazamadım çocuklardan
Tabiki katılabilirsin canım :KK200:

Çok kilo aldım hele göbek bnden önce gidiyor çok fena bu aralar çocuklar hastalandi hastahanede yattık annem ameliyat oldu kardeşim bağırsaklarda yara vardı 12 gün hastahanede yattı derken baya stresli zaman geçirdik inşallah başka birşey olmaz
Gelmiş geçmiş olsun
Teşekkürler canım artık ben cumartesi listeye girerim galiba ama bu cumartesi tartıldım onun goselinide ekleyeyim
Cumartesi görseli varsa bu hafta girersin takımlra canım. Günlük menülerini bekliyoruz cicim
Gurbettt42 Gurbettt42 Dil-i bitab Dil-i bitab merhaba kaptanlarim bende daha önceden buralardaydim gittim şimdi geri döndüm kilo alarak o yüzden bnde katılmak istiyorum cumartesi günü tartıldım ama ana listeye cumartesi alinirim galiba o tarihe kadar menü paylaşımı yaparım Eki Görüntüle 3587320
Boncuk2307 Boncuk2307 canım kilosunu not al fındığım. B Beklenen2 kırmızı takımda sanırım. Eşit sayıdaydı en son
bugünümü kapatıyorum artık

05.05.2025 Pazartesi

10.30
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 salatalık
1 avuç maydonoz
3 ceviz

13.40
1 avuç leblebi

15.30
1 elma

17.15
1 tabak kabak detoksu
1 avuç leblebi

su: 2 lt olur
adımlarımı unutmazsam akşam atacağım

Ellssa Ellssa Gurbettt42 Gurbettt42 Boncuk2307 Boncuk2307
Çiziyi yazmayı unutmuşsun canım :KK66:

5 mayıs pazartesi

12.30 light ton balığı, kepekli lavaş, salata

16.00 2 medine hurması 3 ceviz

19.00 2 yk mercimekli bulgur pilavı, 3 yk et kavurma, 1 kase toga çorbası (yoğurtlu ıspanak çorbası)

su: 2 lt, daha içerim
spor: 400 ip atlama, 15 dk alt vücut antrenmanı, 9150 adım(henüz dışarıdayım. revize edeyim eve gidince çok artarsa)

Dil-i bitab Dil-i bitab Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_9628.webp
    IMG_9628.webp
    25 KB · Görüntüleme: 2
5 mayıs pazartesi

12.30 light ton balığı, kepekli lavaş, salata

16.00 2 medine hurması 3 ceviz

19.00 2 yk mercimekli bulgur pilavı, 3 yk et kavurma, 1 kase toga çorbası (yoğurtlu ıspanak çorbası)

su: 2 lt, daha içerim
spor: 400 ip atlama, 15 dk alt vücut antrenmanı, 9150 adım(henüz dışarıdayım. revize edeyim eve gidince çok artarsa)

Dil-i bitab Dil-i bitab Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Wuhuu Harika menü harika spor 🤜🤛

Back
X